• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    SAYM
    SAYM --- ---
    ty voe to je snad poprve co sme tu skoro vsicky
    SAYM
    SAYM --- ---
    nebo to bylo na adama
    SAYM
    SAYM --- ---
    jaa?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    a nevychvalujte se tady tak jo :))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no opatrnejsi, ono by stacilo nedelat sracky...

proc bych se na to vysiral, hrat bez zubu se mi jentak nepostesti :D

a nejhorsi to neni, sice uz mi nedorostou, ale doktori dneska umej zazraky...
    treba prijit o oci, to by bylo horsi...jak paja strcil omylem cigo hipikovi do oka, myslim ze to je mnohem horsi. ale hipik mel stesti..
    SAYM
    SAYM --- ---
    ja myslim ze sem vsycky odvedly dobrou pracy a ty voe azurit priste opatrne to je uplne nejhorsi co se muze stat si vyrazit zuby.....docela mi te bylo lito kdys si prisel ale byl si hustej myslel sem ze se na to vyseres ale ne naopak sme to daly libove...vdek....
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    tak matrix byl moc povedenej..zahral jsem si upe libove....a nebylo to ani moc posrany!! tak R35P3KT THE NMLSS BROTHERS!!!!
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: tsi ve hodne dobra fotka.:))
    PLOTEKK
    PLOTEKK --- ---
    Hezka pamatka.......
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    AMY: jojo, ja si prave pamatuju jak vidim tebe a pak najednou zem a pak bohouse jak me zveda.. ale bejt na tvym miste, tak se fakt rechtam :))

krev byla, ale bylo ji malo...

ale jako stalo to za to, zabruslit si na akci to se moc nestava :))
    AMY
    AMY --- ---
    AZURIT23: tsivoe ty ses fakt blazen...
    si zahucel primo vedle me,ja tam stala a fakt sem se lekla..jeste sem te obchazela at se podivam stli si ready..
    ale jak sem psala odchazels zadnou krev sem nevidela,tak sem myslela ze jo a vono ve finale tahle silenost.
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    hele, nemate nekdo fotky od tamtud?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    taky husty foto:

AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: jo rana to mohla bejt dobra jako, protoze odepsat si 3 zuby, to se jentak nepodari podle me... :))

ja zadnou gold edition mit nebudu vole, na to fakt nemam...ty dva mi nejak dodelaj a a u toho jednoho neni jisty jestli mi ho nebudou muset vytrhnout a dat mi tam implantat..
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: tj taky fakt no,takhle ti to aspon zaplatej noo...skoda ze jsem to nevidel,mohla bejt dobra supa.:D

hlavne si pak tu gold edition hlidej,lidi jsou svine a vespanku ti ukradnou i zuby,kdyz jsou zlaty.
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    achjo, vyvadet na akci se opravdu nevyplaci :))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tyvole ted jsem se podival do zrdcadla a ja mam uplne modrej nos, takova modrina na nose :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: pockej, budou novy...gold edition :D

jo mel, protoze jak jsem narazil, tak jsem si vsechny horni zkrivil a kdybych tam jel hned, tak by mi je prej jeste narovnali...ale zase jet uplne nasrot nekam do motola, to fakt ne...a kdyby zjistili ze to bylo pod vlivem, tak od pojistovny dostanu kulovy...

takhle budu mit alespon o par desek vic :)) a nebo taky min :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: hodne dobry no..heh...mel sis dojet aspon na tu pohotovost voe
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam