• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: hmm,je to brzda,ale ten příští tejden bude horší,jelikož cíla jede v pátek na školení,tak budeme muset asi ten zvuk tam dovézt už ve čtvrtek a ty sudy taky....
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Ale vtipny je, ze ty Senny mam porad, zvuk maji dobrej, ale jsou slaby, coz me neva, pac nemam rad, kdyz jsou odposlechy moc. Co jsem chtel rict je, ze hraje jen jedna musle a navzdory tomu, ze jsem to ja, hraje ta, na kterou dycky ty sluchatka posloucham :)

SKRAPPA: No, vono aby jsme se meli vubec jak dostat do ty Prahy, ze jo...Cíla ani neumi odpovedet na zpravu...
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    SKRAPPA: jj,johnyho průkopnickej styl je nesmrtelnej!:D
    ESTEBANED: dobré jitro,jiří.. sem netušil,že v tobě bdí takovýto filosof;) ..nicméně s tebou souhlasim..
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: To jo...pravost neřeším,jelikož hrajou pěkně a jsem s nima spokojenej,ale když projdou x rukama,tak se není čemu divit.Až začnou dělat nějaký kovový,tak to možnát vydrží a kabel k nim,ve stylu hadice od sprchy:-))
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    No, vono kdyz se meni ten kabel, taxe to tam muze taky pekne vymrdat...viz my Sennheisery, který mi btw zkurvil Cíla, oprava ho stala 150 a za tejden uz byly zase v hajzlu. Ke Kubovo Sonákům - na midi.cz je velika diskuze ohledne jejich pravosti a vypada to, ze jsou to neorigo kopie. Jestli nezacal diskuzi nejakej distributor originalnich uz je vec druha. Dle me nehraly spatne, ale u Sonaku je praskani plastu uz legendarni. No, dle me je nejdulezitejsi prima umera, která říká, že na čím víc kalbách a čim víc rukama (řízenejma opilejma hlavama :) ) sluchátka projdou, tim driv jdou do vecnych lovist. Kdyby mel clovek jakykoliv doma, vydrzi leta letoucí. Dobré jitro kluci :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Já vám ty sluchadla teda nechám doma,tak se tam pro ně někdo stavte...Bratr bude snad doma,teďka totiž řeší nějaký dilema s ženskejma:-D...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Náhodou nevypadali špatně...mám rád ale menší,možnát půjdu do nějakejch pecek:-D...Prdím na ně,raději pojedu ve stylu Johnyho:-)))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    ty jsou jen pro vopravdový šviháky!:))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Já přece viděl ty tvoje..to jsem byl u tebe ,když jsi je nějak dostal...ty tvoje bílý traktory:-D...
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    kup si reloopy! ..nejsou sice "the best" ale jsou celkem praktický,páč máš kabel do scluchátek vedenej přes malej jack,tže když se ti někde kábl zašvíkne,tak ti vyskočí,sebereš konec a zapojíš znova!
    krom toho maj i náhradní kabel a náhradní kryty na uši... sehnal jsem je za 1200,- a jak mi sluší!:)))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Hmm,tak to si moc dobře pamatuju...to hulil vždycky Lisák..Po 20 min.jsem byl úplně hluchej!:-))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    no znáš to.. na kalbě se zmrskáš a jedou celej víkend hlava nehlava..
    viz moje technicsy,který po x letech zařvaly (loni v rosovicích,když jsme hráli s váma),páč jely furt,vodposlechy vokouřený na max,takže sis musel vohulit sluchátka taky na max,aby si z nich vůbec něco slyšel:) ..no a R.I.P. moje milovaný technicsy z USA:))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Ty voe,ta bužírka se nějak povytáhla...jsem si je koupil s tím,že s nima budu hrát fakt jenom já..ale to asi fakt nejde:-)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    SKRAPPA: to už si rozmrdal ty tvý super soňáky jo??? ..si břídil!:)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Hmm,ale bude si pro ně muset někdo dojít...já jedu rovnou do Varů,ale nechám je teda doma,tak snad se tam někdo staví:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: ses dobrak :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Vy jste lemry!!:-)Tak vám je asi půjčím,no,ale už jsou zlehka taky v prdeli,tak ať je nedoděláte!Kluci snad nějaký maji...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: to muzes ale nevim jak buem hrat :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Hmm,jsem myslel,že si je vezmu dneska da Varů:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    vemete pls zitra sluchatka? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam