• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    ARIA
    ARIA --- ---
    MONKOK: P.S.: fajn, přijď na sobotní piknik :) aspoň tě zase uvidím.
    ARIA
    ARIA --- ---
    MONKOK: když člověk žije sám, bez rodičů, bez příbuzných bez nepovrchních známých.. Njn je to složité, já třeba moc nepotkávám lidi, které bych opravdu zajímala jako člověk, který něco cítí, něco si myslí.. nějak mu je. A to je něco s čím se neumím. Pardon .. s čím jsem se dosud neuměla vyrovnat. Uráží/želo mě to a vzbuzuje to ve mě fakt vztek. .)
    ARIA
    ARIA --- ---
    MONKOK: a co takhle vykřičet svůj hněv, zlobu, nenávist.. To není tak jednoduché.. jako pláč .)
    SILVIII
    SILVIII --- ---
    já si vždycky říkala, že kdo jinej by si o mně měl myslet, že jsem nejlepší, když ne já sama...a zabírá to :D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    NACHTIGAL: Ty holky někdo viděl? Trochu mi přijde, že si tam vymýšlí. :-)
    Navíc v části Jak na ženský hned zezačátku píše: Důležité upozornění: Tohle není pro kluky, kteří neumí lhát, usmívat se a jsou zamlklí a nesmělí. Není to ani pro ty, kteří nedokážou odhadnout, kdy je třeba přestat otravovat. Dívku totiž zásadně neuháníme, ale dobýváme.

Nic, já jdu na kickbox, ať tu nasranost ze sebe vymlátím... tak tu ploďte zajímavé příspěvky. :-)
    NACHTIGAL
    NACHTIGAL --- ---
    M1C4A1: Hele, znáš Qarka (http://www.qark.net)? Krom toho, že na svým blogu psal o ženách (a vydal knihu), píše i o komunikaci a různých technikách… Zkus ten web pročíst. (Mimochodem, je z Brna, ale je jako Yetti. Prý existuje, ale nikdo ho neviděl. Kromě těch holek, co balí.)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ARIA: jo. cejtim to stejne, vsichni jsme propojeny. a ta "socialni fobie" je jen takovej impuls abysme vsichni zacli vic komunikovat, verit si, milovat, spolupracovat. abysme se neizolovali atd. takze nepodavat se tomu, ale naopak vyrazit do spolecnosti atd. taky na tom zapracuju. :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    KVITKO: Ano, ve všemožných dalších odvětvích života je taky třeba sebevědomí. Jenže tam mi to nevadí tak moc, jako u ženských.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    ARIA: Tak příčin asi může být víc, že ano... proč by se to nemohlo stát v dospělosti.

KVITKO: Srovnanej? V čem nejsem srovnanej podle tebe? Osobně si myslím, že jakž takž srovnaný to mám, vím, co od ženských chci. Jistě, nejsem žádný osvícený guru, ale nepovažuju se za někoho, kdo mění názory a postoje podle počasí.
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    KVITKO: jo presne, normalne si to kdykoliv clovek potrebuje opakovat a tim se tim jakoby naprogramujes, az ti to pak drzi furt. :)
    M1C4A1: muzes tomu klidne rikat oblbovani, ale je to proste tak, tak to funguje, uplne umele si vsugeruj ze si skvelej , ze te maj vsichni radi, ze je vsechno skvely, vsechno se ti dari atd. tim se z toho stane tvoje realita. :)
    TRUCE: presne sport, priroda, relax to je uplne nejlepsi, dokud to clovek nevyzkousi netusi jaky efekty, jak ucinny to muze bejt.
    dal to bude asi o emocich, nemeli by se zadny potlacovat, nech je vyplout, poslechni si je co ti rikaj, co te ucej. ja jsem chlap a klidne se vybrecim kdyz mam potrebu, a neznam nic lepsiho. ja rikam kdyz tecou slzy tak cejtim boha v sobe ;)
    strach je zajimavej, naprosato dokonale vyznacuje co clovek nema dostatecne rad, co nemiluje a presne do toh musis jit, tu oblast musis prozkoumat. a vydycky zjistis ze ten strach je naprosto umelej, iluze, strach neexistuje je to jen nepritomnost lasky. :)
    Nase realita je presne takova jakou si ji vytvorime, protoze je je jen v nasich "hlavach" i vsechno to vnejsi je ve ffinale jen nase myslenka a je jen na nas jaka bude jak si to vnejsi interpretujeem. tak proc ne naprosto pozitivne :)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    protoze to vidis jako prosredek jak ziskat zenckou..

a co pratele? co prace? tam je taky potreba mit sebevedomi .. ne jen u zneckejch..
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    M1C4A1: pokud nejsi srovnanej sám se sebou, a primarne ti jde o to mit sebevedomi abys mel zencky je ujety! :) proto ti ty kecy prijdou jako zvasty :)
    ARIA
    ARIA --- ---
    M1C4A1: tak to já mám pocit, že až nyní v dospělosti.. :) Posledních pár týdnů.. se cítím na prd. Jinak zajímavý článek..
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    KVITKO: No počkej a jak to můžeš takhle oddělit? Ano, jde mi o ženský, ale k tomu potřebuju svoje sebevědomí. :-)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    M1C4A1: no, takže ti jde o žencký a ne o sebe samýho.. to je hloupý..
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    ARIA: Troufnu si říct, že sociální fóbii jsem jako mladší taky prodělával. Kdysi jsem přepsal jeden článek z r. 2003 a přidal tam svoje poznámky (modře): http://www.volny.cz/nwad/socialni_fobie.html
    ARIA
    ARIA --- ---
    Máte někdo zkušenosti se "sociální fobií"?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    MONKOK: Tak zkusit se to může. :-)
    Já vím, že jsem byl úplně v pohodě v době, kdy jsem měl dostatek sexu. :-) Asi to zní povrchně, ale když jsem měl týden co týden sex, tak jsem se cítil po psychické stránce spokojeně. Bez sexu ale přichází frustrace a s tím asi i snižování sebevědomí... ten pocit, že najít nějakou holku může být zas otázka několika měsíců.
    Ale zkusím tu autosugesci a brát holky jako vzduch, jako přirozenou věc. :-)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    M1C4A1: aha rozumim ti vic nez tusis, naprogramoval si takovou trosku fobii, to nic, to jsou zkusenosti. neni to tak trochu tim ze cejtis velkou potrebu, velky nutkani si tu holku najit? zni to mozna trochu divne, ale ony to z tebe cejti, ten strach tu tremu, a v takovym stavu nemas sanci udelat jakejkoliv progres. bude patrne potreba abys na to nachvili uplne zapomnel, uplne to vypustil. prestan na to uplne myslet, uplne to ze sebe vypust. bez si zabehat, pak si dej sprchu, neco dobryho k jidlu, pohodlne se usad. a zkus jednoduchy dechovy cviceni, proste ze nemyslis na nic jen na svuj dech, pomalu klidne pozoruj svuj nadech a vydech. az se takhle uvolnis zacni myslet a predstavovat si pozitivni veci, mysli na to proc mas rad sebe, svoji rodinu, svoje kamarady a vsechny lidi, celej svete. a uplne zapomen na ten problem co mas s holkama, zadnej neexistuje, jen sis ho proste vymysle , je jen v tvy hlave a ty ho proste vyfoukni zhluboka pryc a misto nej zhluboka nedechni sebevedomi a lasku. nejlip jet nekam na chatu do prirody a tam takhle par dnu relaxovat. no az se takhle dostanes do pohody, tak muzes zacit pracovat na tom vztahu k holkam. nejdriv proste budes muset dosahnout toho ze v jejich pritomnosti nebudes myslet pokud mozno na nic, to asi bude nutny aby ses do jejich pritomnosti vubec dostal. no a musis se dostat do toho stavu ze vubec o nic nejde, zadny zabrany. nesmis cejtit vubec zadnej tlak, zadny nasili. o nic nejde. uvolnenej, veselej, sebevedomej. pak muzes mluvit s holkama, jinak to nema smysl, jen by sis to prohluboval. ta sekretarka je idealni, az budes v pohode naprosto uvolnenej, di za ni a zeptej se ji jak se ma, kam pojede na dovolenou. a uvidis co se stane, pokecate si a ty se budes cejtit skvele.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    KVITKO: Jak se to veme. :-) Řeším sebevědomí proto, že vím, že to je ta věc, co mi v komunikaci s ženskýma chybí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam