• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    Sebevědomí může znamenat:
    * v běžné řeči povahový rys člověka, který si cení sebe sama a obvykle to i dává najevo svým jednáním a pod.
    * ve filosofii skutečnost vědomí sebe sama, sebereflexi.

Diskuze by měla sloužit k debatě o tom, jak sebevědomí získávat, jak ho používat ve společnosti, jak se dá trénovat, jak ho používat.
    Nebráním se širokému záběru rozpovídání, nicméně ten základ (sebevědomí) by měl mít v diskutování kořeny.
    rozbalit záhlaví
    FANAE
    FANAE --- ---
    SIVER: Kdo tady ne? :)
    SIVER
    SIVER --- ---
    HONZAF: mi povidej zazil jsem jednou obdobi kdy jsem myslel,ze zivot je za trest
    ARIA
    ARIA --- ---
    HONZAF: promiň, ale nezbývá mi než se smát.
    Máš s něčím co tvrdíš soudobou zkušenost? Nemyslím někdy v minulosti, protože doba se alespoň v určitých ohledech dost změnila. A předpokládejme, že ještě změní. Pro armádu jsem v minulosti pracovala a neslyšela jsem nikdy o nikom kdo by měl problém proto, že navštívil psychologa. Jak říkám doba se mění a názory s ní .)

Njn, něco "jako pracuji v IT ale vložit fotky nezvládám" .) Nic ve zlém, ale asi už toho mám fakt plný zuby. .))
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    SIVER: to je v pohode.. horsi to uz bylo :)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    ARIA: nemas zadny dukaz o tom, ze jsem 2x v zivote nemel problemy po delsi dobe mimo lidi s navratem mezi lidi. a o tom se zde bavime. muzeme diskutovat o ruznych pricinach, ruznych nasledcich a prubehu v zavislosti na dalsich okolnostech, ale nemyslim ze je zapotrebi zpochybnovat co druha osoba zazila :)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    SHEALA: heh. ono to neni jen o praci v NBU. ono se staci dostat ke spravnemu zamestnavateli, ktery pracuje pro NATO/armadu a podobne slozky, a ke spravne praci, a bezpecnostni proverka pro tebe muze byt nutnost.

jako jo. uznavam. drtive vetsine populace to muze byt sumak. ale fakt ze to muze byt v budoucnosti nekdy pro nekoho problem nelze zamlcovat
    SIVER
    SIVER --- ---
    FANAE: rvačkama :)
    ARIA
    ARIA --- ---
    SIVER: neboj už se hádat nebudem, respektive komunikovat .)
    FANAE
    FANAE --- ---
    SIVER: a ja myslela, ze si lidi hadkama sebevedomi naopak zvysuji :)
    ARIA
    ARIA --- ---
    SHEALA: mezi normálními lidmi by nemělo. Ale mám třeba zkušenost, že jsem musela opustit zaměstnání poté co můj šéf zjistil, že jsem z DD. Takže i tak .)
    SIVER
    SIVER --- ---
    ARIA:
    HONZAF:
    nehádejte se děti,nebo se Vám sníží sebevědomí :o);-)
    ARIA
    ARIA --- ---
    RUSSIANBLUE: samozřejmě, já jsem přesně ta, která potřebuje tzv. feed-back. Ovšem na to musím mít od koho. Jinak souhlas. .)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Jinak psycholog neni lekar
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ARIA: to ze chodis k psychologovi te v nikde v zamestnani neoohrozi, na NBU asi pracovat nebudes, neni o co stat, etc. NBU je opravdu ponekud nestandartni , tim se nemusis zabyvat, a tvuj postoj sdilim :-)
    ARIA
    ARIA --- ---
    HONZAF: nedovolím si tvrdit o něčem "obdobně" ani stejně, když tom nic nevím.. .)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    ARIA: nevkladej mi prosim do ust neco co jsem nenapsal :) obdobne je rozdilne od stejny.

HONZAF
    HONZAF --- ---
    ARIA: napriklad pri bezpecnostnich proverkach NBU na praci s materialy vyssich stupnu dulezitosti.
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    ARIA: ...nekdy stoji za to, obratit pozornost ven a ne do sebe. tudiz kdyz nenachazis motivaci ve vztahu k sobe, zkus prepnout na to, ze nebudes zit (radovat se pro sebe), ale pro ostatni. U me tato zalezitost pomohla...

s unavou sem mel take problem, doktori to furt svadeli na moji dost nestandartni krev. Ale problem byl v hlave. pomohlo az kompletni "preprogramovani".
    ARIA
    ARIA --- ---
    NAVARA: Smím se zeptat o jakém záznamu to přesně mluvíš?
    To že někdo navštěvuješ lékaře z oboru psychologie aj. je dle mého názoru stejné jako když někdo chodí třeba na kožní či na alergologii .) Prostě já třeba problémy s kůží nemám tak jej nepotřebuji, ale zas třeba chodím jinam. A co je na tom? .. .)
    ARIA
    ARIA --- ---
    HONZAF: to mi nejde na rozum jak můžeš soudit něco o stejném základu .. nehledě na to, že k tomu nemáš dostatek informací natož čehokoliv jiného. .))
    Opět nějaké povrchní soudy, jen aby člověk něco napsal. .. Honzo, prosím už stop!
    JOHY
    JOHY --- ---
    ELIZHANNAH: u mě to o přátelích ani není....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam