• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    MINERWA: Drsný. Doufám, že nedopadnu jako někdo z nich ;-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    KWESTKA: Převážně u hezčích slečen se setkávám s tím, že pouhý pozvání na panáka berou jako něco otravnýho, protože se je na to za večer zeptá tak 10 chlapů. Takže s tím bych opět ulovil nějakou takovou, co má stejnej problém jako já, nebo nějakou zlatokopku, co se zadarmo nalije a pak stejně půjde za někým jiným.

Při tom ptaní na rande možná většina řekne ne, já nejsem žádnej model, z kterýho by tekly od pohledu. Ale mně nejde ani tak o to je na to kafe skutečně dostat, jako spíš o to vyzkoušet si, že to oslovení není nic tak hroznýho.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KWESTKA: zas na druhou stranu kdyz nekdo umi zapojit smysl pro humor, tak to imho vubec neni na skodu...neznam lepsi podminky pro seznameni, nez kdyz se dotycna pekne zubi a docilit se toho da treba takovymhle ztrestenym napadem....
    akorat si to clovek nesmi pripravovat dopredu, pac by pak byl prkennej, to tam najednou musi proste bejt
    FANAE
    FANAE --- ---
    M1C4A1: Tak to gl, ja bych to nedala :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Teď jsem takhle meditoval ve vaně a napadla mě další věc, jak postoupit na další úroveň seznamování, respektive oslovování.

Z vlastních zkušeností vím, že jsem-li nucen komunikovat s lidmi proto, že to potřebuji (např. nákup, dotaz na hodiny, když doopravdy nevím, kolik je, dotaz na cestu apod.), tak mi nedělá problém oslovit, protože prostě musím.
    Dobrý by bylo tuto "povinnost" nasimulovat a napadl mě způsob: Vytisknu si pár dotazníků a budu zastavovat slečny a ptát se jich třeba "Dobrý den, slečno, můžete na chviličku? ... Mám takový dotaz: nezašla byste se mnou na kafe?" Prostě na rovinu, přímo, hned - to, co bych normálně asi jen tak neudělal. Podle její odpovědi zaškrtnu ve formulářích ano/ne, případně se pak ještě můžu zeptat na věk a řeknu něco o tom, že se ten dotaz týkal nějakýho sociálního experimentu. Tím ze sebe svalím ten "pocit", že dělám něco takovýho jen pro to, abych si vrznul. :)
    Takhle budu pokračovat dál a dál a potom budu tušit, jaké jsou reakce slečen, že to třeba není tak hrozný a budu schopen se takhle zeptat se skutečným úmyslem pozvat slečnu na rande.
    KOKES
    KOKES --- ---
    to ale neva, ne? můžeš na ní trénovat, to je ideální, co říkáš?:-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    KOKES: Stejným busem a bavili jsme se. :-)
    Nelíbí se mi vizuálně, povahu tak dobře neznám.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EMPIRICUS: neco malo :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EMPIRICUS: jo taak, no to aji usetri :D
    KOKES
    KOKES --- ---
    M1C4A1: stejným busem zní, jako že jste seděli každej jinde:-)
    proč se ti nelíbí? jako vizualně, nebo povahou?
    KOKES
    KOKES --- ---
    EMPIRICUS: ty máš rád lidi, viď:-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    EMPIRICUS: Že dělám kickbox neznamená, že se mlátím na ulici. To naopak odsuzuju, sám jsem se nepral snad 10 let. :-P

KOKES: Tak on to vyloženě kolektivní sport není, ale taky se při tom seznámím, hlavně individuálně, když s někým cvičíš (tak to mám raději, než nějaký hromadný srazy). Teď jsem zkusil jít do jednoho novýho kickbox klubu na zkoušku a z jednoho tréninku jsem jel stejným busem s jednou boxerkou a z dalšího tréninku s jinou. (ani jedna se mi nelíbí, aby bylo jasno :-D) Takže seznámit se tam snad taky dá.
    KOKES
    KOKES --- ---
    aha, měl jsem napsat kolektivní sport. Po něm se většinou chodí na pivko a probíraj se ptákoviny. Navíc se všichni občas tak trošku picnou a ztratěj zábrany. No, cest je mnoho, gl.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    EMPIRICUS: z ceho? ze dostal to co chtel?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    KOKES: Sport dělám (kickbox, posilka) už cca 3 roky a jako seznámil jsem se díky tomu s několika lidma, ale sebevědomí to nijak výrazně nepřidalo.

Co se toho ptaní na čas týče: já mám zkušenosti spíš opačný, některý slečny se i usmály. Jen se zeptám, poděkuju a jdu, ničím dalším je nezatěžuju. To plánuju až časem, až mi to ptaní na hodiny přijde jako samozřejmost (třeba něco ve smyslu: "...děkuji. A máte hezkej úsměv." a jdu dál po svejch) Nemá to prostě být balení, ale osmělování se. Co si ta slečna myslí, to už je mi jedno, páč ji už nikdy nepotkám. :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    M1C4A1: Taky myslím, že je to naprd, se zeptáš na hodiny v éře, kdy má každej mobil, bejt slečna, tak mi bude hned jasný, že chceš opruzovat a že se tě hned nezbavím, tak na tebe pro jistotu zavrčím, pokud budu slušná, tak odměřeně odpovím a následně zábava zmrzne.
    Jinak naprosto souhlasím s BENNYM, najdi si partu, kde se nebudeš stydět se projevit (třeba přes sport) a ono se to časem rozjede:-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    _BENNY: To mi nezvedne sebevědomí. :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    M1C4A1: tak si zajdi do bordelu a mas to bez neuspechu :D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    _BENNY: Šlápota stačí. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam