• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    PERSENOPHE: nemyslim. me spis prijde, ze s dalsimi rozchody jsem akorat vuci nim otuzilejsi :) (teda ne ze bych tech rozchodu mel za sebou nejak moc :)
    PERSENOPHE
    PERSENOPHE --- ---
    :)diky..no ja vim...nektery dny jsou horsi,nektery lepsi.. ale stejne...
    ...dostal me na kolena,protoze me opustil... ale je fakt,ze to musim brat,ze jsem uzasna a on se neumel prenyst pres to,ze jsem lepsi nez on:) jj tak to budu brat..dekuju moc:) ale stejne..nemyslite si, ze cim ma clovek za sebou vic rozchodu,tak tim je vic nesebevedomej???...nebo...zase na druhou stranu se rika,ze rozchody tribi charakter...( asi takova utecha...)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    PERSENOPHE: ohni levou ruku v lokti nahoru, zatni ruku do pesti, a narovnej prostrednicek. funguje to. jen se k tomu clovek musi propracovat :)
    PAFKA
    PAFKA --- ---
    očividně nejsi užaná, protože tě dostal na kolena, nebo proč ještě?
    A i kdyby...musíš bejt užasná? (taky bych chtěla být užasná....bohužel taky nejsem) ale určitě máš mnoho jiných kladů pro který Tě maj jiný lidi rádi ... nebo ne? Nebo Tě všichni nesnášej a smějou se Ti? ...Kolik jich je?
    "dostal tě na kolena..." ...a nebo seš užasná a on se neuměl přenýst přes to, že jsi lepší než on, tak to obrátil proti tobě ...důvodů může být spousty :-)
    PERSENOPHE
    PERSENOPHE --- ---
    a co sebevědomí po rozchodu..... myslim,ze jsem konecne diky vztahu sebevedoma byla,ale konec me zase dostal na kolena... a nevim,jeslti me zase bavi si o sobe myslet jaka jsem uzasna,kdyz ocividne nejsem
    GAZIK
    GAZIK --- ---
    Pozitivni, negativni - to bych ani neresil. Vlastne jde o tvuj (muj..), svuj pohled na svet. Kdyz tam prijdu s tim ze na vsechny kaslu tak tim budu asi vypadat sebevedomeji ale zase mi to nic moc neda :)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    GAZIK: všechno je jen otázka toho,jak chceš vnímat.. Můžeš si myslet, že je k tobě někdo nespravedlivej, nepříjemnej..nebo si naopak myslet, že ten člověk asi má problém sám se sebou (nebo ani ne tak se sebou, jako v sobě), když potřebuje negativitu vysílat na někoho jinýho... v tohle případě by se na slovo "sebevědomí" mělo zapomenout...To bych brala jako druhou lekci:)
    GAZIK
    GAZIK --- ---
    Co je vlastne sebevedomi? Ze kdyz mluvim sam se sebou tak vim ze jsem nejlepsi jakej sem jen mohl byt. A to ze se mezi cizima lidma citis jako mezi jinou drubezi no tak to neni muj problem, jak to ze pak sou lidi ktery mi nevadej. Problem je v lidech, ne ve me. To bych bral jako prvni lekci.
    GAZIK
    GAZIK --- ---
    Kdyz sem sam se sebou tak sem sebevedomej hodne, cim vic mam okolo sebe lidi buh vi odkud tak si pripadam leda tak ohrozenej :)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    GAZIK: :) to je na pováženou :) kzdp "ty svý" by teda měli bejt, ti se kterýma to sebevědomí roste, nebo je na takový úrovni, že tobě je dobře... stačí si dobře vybrat..
    GAZIK
    GAZIK --- ---
    Jo, presne tak. Mezi "svyma" by mel sebevedomi rozhodne vysoko. Jen nejak definovat "ty svy" - kdyz se ti vybavi particka kriminalniku jako me tak to pry taky neni zdravy :)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    GAZIK: takže když někdo řekne, že má nízký sebevědomí, tak by se to vlastně dalo brát jakože se prostě jen nepohybuje ve správných kruzích....
    GAZIK
    GAZIK --- ---
    Nedá. To bud mas nebo nemas. A jsou ruzny situace kdy ho mas vys a kdy ho mas niz. Podle toho se da vyvodit ze jsi treba 80 procent casu sebevedomej, ale mas taky okamziky kdy si rikas seru na to :) To sem se rozepsal vic nez sem chtel, proste byt sebevedomy ke kazde situaci v kazdem case, to si troufnu rict ze nedá nikdo na světě (z lidí) :)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    M1C4A1: noo, to je přesně ono... jakobych to psala já :)
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    GAZIK: Normální to třeba je, ale pak tedy nechápu, kaxe dá sebevědomí trénovat.. ?
    GAZIK
    GAZIK --- ---
    KRYSQA: To je prece uplne normalni :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Samože na tom taky záleží. Včera jsem byl taky pařit a byl jsem s fajn lidma, holky jsem tam oslovoval jak na běžícím pásu... pak kolegové odešli, já šel jinam (sám) a ta odvaha či sebevědomí oslovovat a komunikovat byla pryč.
    KRYSQA
    KRYSQA --- ---
    dá se sebevědomí odprostit od momentálních nálad? přijde mi, že se mi to mění přesně s náladou a mým duševním stavem..když sem v prostředí, kde je mi dobře a v příjemný společnosti, se sebevědomím problém nemám, dokážu se přidat do diskuzí bez problému atd atd.. v opačným případě ..na místech, kde mi není až tak dobře, s lidma, ze kterých necítim "pozitivno" je moje sebevědomí asi někde úplně mimo mě a já si nejvíc přeju bejt neviditelná.
    THE_HOG
    THE_HOG --- ---
    KOULO_BOB:
    KAACULEE:
    je to tak,. To co si člověk o sobě myslí, lépe řečno způsob, jakým o sobě smýšlí, ve skutečnosti určuje jeho osud. Bylo o tom napsáno hodně knih, sám za sebe bych ti doporučoval "O mysli" - Prentice Mulford. Zkus nabrat sílu, nestydět se té síly a nebýt vůči ní uzavřený, myšlenky jsou jako elektomagnetické vlnění a kdo má naladěno na vlnu kterou ty vyzařuješ ten bude poslouchat tvoje rádio a naopak ty jeho. Funguje to ve všem co tě napadne.
    KAACULEE
    KAACULEE --- ---
    Ahojky, dle mého názoru by ses měl začít mít rád. Chválit se za vše co uděláš, byť to někomu přijde jako prkotina. Jak ty se reprezentuješ lidem, tak oni tě budou vnímat. Měj se rád, vyrovnej se s tím, jaký opravdu jsi, každý je důležitý a každý je jedinečný. Až ty budeš vyrovnaný, tak potom to půjde z tebe a budeš navenek zářit. Začni brát život, jako velké dobrodružství a každou nepříjemnou věc začni brát, jako výzvu k tvému růstu. Uvidíš, že se i postoj lidí kolem tebe k tobě změní. Nemusíš nikomu nic dokazovat, jediný co musíš, mít se opravdu rád a být pyšný na to, že jsi. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam