LODBROG: Teď ti nerozumým stou pastí :)) ale podle mě má sebevědomý svůj limit jak dole tak nahoře a možná se pletu ikdyž jsem o tom dost přesvědčen :))
Problem se sebevědmým jsem měl strach z oslovení lidí, být někde s větší skupinou největší trable jsem měl s ženami pokud se mi nějaká líbil a chtěl jsem si sní třeba jen popovídat tak jsem měl problem ze sebe dostat něco kloudného. Pak vojna a trable na vojně a prušvih byl hotov. Potom jsem začal uvažovat co je špatně a proč a začal hledat odpovědi a svou cestu jak se vyrovnat sám sebou jak se začít mít rád jak si uědomovat sám sebe jako člověka, který je roven ostatním v některých aspketch přkonává ostatní v jíných je hluboce pod průměrem naučit se znát svoje silné a slabé stránky a když máš mlaé sebevědomí tak těch silných stránek fakt moc nenajdeš, ale stačí jedna a je to hned lepší v mém případě jsem absolutně netušil co je moje silná stránka tak jsem se učil vařit nejdřív čaj kavu pak vajíčka na ruzný způsoby a postupoval jsem dál ve složitosti receptů navíc bylo fajn slyšet od rodiny známych, že je to dobré a že jim chutná spolu s tlemením se na sebe v zracadle jsem se dostal vyšev rámci sebevědomý a začal hledat další jednoduché věci, v čem se zlepšovat a nejlepší na tom, že tahle fáze dostat se ze "srač*k" trvala fakt chvilku cca 2 měsíce :)) pak už to jde jen a jen líp. Samozřejmě, že jsou sitauce, který na sebevědomý moc nepřidavjí, ale když porovnám podobné sitauce před tím a teď tak se z nich rychleji oklepu a o to jde :))
A pokud jsi někdy četl nějakou knihu o rozvoji osobnosti tak v každé dobré (lepší) je část věnovaná tomu jak sebevědomí získat a udržet si ho k mému překvapení tam jsou velmi podobné posutpy, který jsem dělal já prostě po malých úspěších (kručcích) stále kupředu a je to jako když chceš nabrat fyzičku to, že jednou začas udělaš 10 kliků/dřepů ti určitě pomůže, ale rozhodně méně než když to budeš dělat pravidelně ideálně deně teprve potom se dají očekavát zlepšení a úspěchy :))
No snad je to sruzumitelný :)))