• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBRIM07VŠEM
    jak si jen to studium ulehčit...;-)
    rozbalit záhlaví
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    XBRIM07: mě ne..:-)
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    VOLODJA: tak tos mi nasadil brouka do hlavy teda:)))
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    jdu na kombinovaný na prezenční studium už bych nešla nikam za nic...
    VOLODJA
    VOLODJA --- ---
    NIKI_21: jinak to ze se da dostudovat rychlejc za min penez je dost plus, kazdopadne pokud se chystas na kombinovany a ne prezencni, takmas sanci, kombinovany ma malinko lepsi uroven, alespon tam prej neni takovej bordel v hodinach, prezencni je dost hruza
    VOLODJA
    VOLODJA --- ---
    XBRIM07: o jedny bych vedel ale musim si ji nechat pro sebe, nechci aby byvali studenti z fsemu vedeli kde jsem :)
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: oky, dej vědět a good luck;-)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    tak až se mi vyjádřeji tak dám vědět ..doufám že to bude do tý doby než mi začne škola :-)tzn. do 19.10
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    VOLODJA: btw: kdybys věděl o škole, kde nejsou dementní učitelé, dej mi vědět, ještě jsem o takové neslyšel;-)
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: zjistil jsem to nedávno od šéfové studijních referentek, taky mě potěšilo, že nebudu muset doplácet celou částku... popravdě jsem s tím fakt nepočítal a zbylé peníze se určitě šiknou...:)
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    VOLODJA: celá ta škola stojí za... že by za titul?!:)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    no to sou samé dobré zprávy...:-)))no tak to já bych to ráda stihla co nejdřív, to sem nevěděla že to takhle jde zkrátit, no uvidíme jak mi uznaji ty zkoušky..:-)
    sem úplně tumpachová z těch formulářů :-)
    VOLODJA
    VOLODJA --- ---
    jsou tam demetni ucitele a cela ta skola stoji za (vite co), ale ve srovnani s VOŠIS to zrejme bude jednodussi, uznani zkousek je na jejich rozhodnuti , ale ten obor na VOŠIS je hodne podobnej
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: Nebudeš platit 120, ale jen tolik kolik odstuduješ, pokud to například stihneš za rok, zaplatíš rok... A co se týče té docházky, dělá se na každé hodině prezence, zapisuješ se do jejich archů, ale na každou přednášku se můžes omluvit, v podstatě nemusíš chodit ani na jednu.. A ikdyž jsem se někdy neomluvil a nakonec nedorazil, nikdy se nic nestalo, takže z toho bych opravdu strach neměl..;-) Docela dobré zprávy při pondělku, ne??:))
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    a jak je to teda s tou docházkou tam?upřímně tam fakt moc chodit nechci sledujou to nějak?
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    hm nevím jestli je to zrovna dokonalost nechat se po třech letech vylejt kvůli zkoušce z angliny a teď platit 120 litrů za školu ((-:
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: jo tak něco podobného znám, ikdyž tvé podání bylo dotažené do větší dokonalosti než to mé:)) tak snad budou fpoho;)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    no já sem ochodila celou školu že jo a pak sem pohořela na jedný zkoušce kvůli který mě vyhodili takže mám vše hotové :-))
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: Myslím, že něco kolem měsíce... Ale teda sedmnáct předmětů se mi zdá fakt nějak hodně:) Rozvrh sice máš danej, ale pokud ti uznaj nějaké předměty z modulů, které jsou v prváku, stejně budeš mít individuální studijní plán a ne danej rozvrh... Proto je pak docela blkbý, když jim to déle trvá... No každopádně hodně štestí při uznávání:)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    XBRIM07: VOŠ informačních služeb, podnikový informační systémy, shoduje se mi asi 17 předmětů...tak uvidíme no já rozvrh v prváku mám danej, poslala sem to tam poštou tak uvidíme, jak dlouho to trvalo?
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    H0ANG1: Ciao Hoane:) Jakpak žijem? Už jsi přestoupil na denní? Jinak hospodářka docela shit, hlavně si projdi kritéria vstupu do EMU;)
    XBRIM07
    XBRIM07 --- ---
    NIKI_21: Ahojky, to uznávání alespoň v mém případě byl docela složák... Trvalo jim to strašně dlouho a navíc mi neuznali třeba nějaký předmět, který byl podle mě naprosto evidentně shodný s předmětem na Všem a naopak něco co jsem vysloveně střelil od boku tak vyšlo... Každopádně jsem to řešil strašně dlouho a docela mi to pak i dělalo problémy se sestavováním rozvrhu, když jsem nevěděl na čem jsem... A co se týče orazítkování anotací, tak to určo být nemusí... Btw: kam jsi chodila na školku??:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam