• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBRIM07VŠEM
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    ADLETA: asi jde o předměty, u 5 předmětů tendle rok seděli úplně, ale třeba u psychologie mi přišlo, že tam bylo třeba 5 otázek v testu, co sem tam neviděl... Ale v zásadě na udělaní zkoušky to většinou stačí.
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    ahoj, podle me ty otazky sedej skoro presne...ted jsem delala akorat 3 zkousky a udelala jsem je na zaklade toho...uz se vubec neucim z ucebnic...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    aaaha, tak uz jsem to nasel:

    1) Na základě výsledků ankety Akademická rada VŠEM rozhodla o zveřejnění kompletní testovací databáze zkouškových otázek (formát PDC, program LockLizard Safeguard), viz SIS VŠEM/E-aplikace (při nastavování filtru je nutné zvolit v poli „studijní program“ hodnotu „Kontrola studia“)
    http://www.vsem.cz/e-bookse-souborye-texty.html

    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PAJOVA: aha, tak to mam radost :( To budou stejne peripetie jako s locklizardem...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    REDTIME: v emailu sly nejaky prihlasovaci udaje a soft, kterej si musis nainstalovat a maka to jen ja jedinem kompu.. Ale uz to taky nejak nemuzu najit v poste
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PAJOVA: a kde je mozne tuto databazi sehnat? Koukam do mailu, ale nic nevidim...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    REDTIME: uz je, slo to emailem, jenze jsou to jen otazky a je to hooodne obecne
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Nema byt nahodou od zacatku trimestru zverejnovana databaze testovych otazek?
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    ADLETA: mam termin na 18.12. a jsem na to dost zvedava.. Bude to asi hodne o stesti
    A z jakeho predmetu si psala seminarku?
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    ahoj, pracovni pravo budou od zacatku 2012 kompletne menit takze doporucuju zkousku udelat do konce roku, ja s prac. pravem bojuju od zacatku a zrovna v nedeli jsem ho neudelala na po ctvrty, coz znamena ze musim jit na prednasky - v ramci dodatecneho trimestru a pak mi budou vygenerovany dalsi tri pokusy.


    jinak vcera jsem byla na obhajobe SP a kupodivu mi to dali i kdyz jsem mela nejhorsi prezentaci ze vsech...nervove jsem to jaksi neustala...nedala jsem souvislou vetu dohromady ale na druhou stranu jsem prej SP mela jednu z nejlepsich takze jsem odesla nakonec se znamkou dve,coz davam za diky komisi. takze se nebojte ale doporucuju se hodne pripravit a to den predem protoze ten den, i kdyz jste az odpoledne uz nestihnete nic, pac musite byt ve stejne mistnosti jako ostatni preyzentujici a komise se vas pta na komentare o ohodnoceni ostatnich. cau cau
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    PAJOVA: něco mam, napiš mi e-mail a něco ti písnu. Nevim, jak moc jsou ty otázky validní teď, řek bych že většinu změnili, ale aspoň pro představu by to mělo být dobré:)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    pls nemate nekdo nejake zajimave materialy k pravu? Ted teda hlavne k pracovnimu pravu, uci se mi to hrozne spatne (vlastne nevim, jak to na ten test pojmout), takze nejaky testik nebo neco by mi hrozne pomohlo.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    REDTIME: jo sis je furt pomalej a serou tě tam hodnocení výuky. Zbytek, nejsem kombiňák, tak nevim. My u zkoušek rozhodně 10% navíc nemáme za docházku a měli to zrušit, tak bych řekl, že ne. Ale těch 10% navíc bylo vždycky jako přilepšení ke známce, přičítalo se to až potom, co si dosáhl minimálního množství bodů. Jo, EZT jsou jenom v ty úžasné hodiny... a bacha, čekuj termíny, když si to plánuješ, některé dny prostě nejsou vypsány...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Mam nekolik dotazu:

    To je ten SIS porad tak neskutecne pomalej?

    Lze si u kombinovaneho studia prehodit prednasku(soustredeni) na jine datum? Pripadne jak?

    Zaslech jsem o pripocitavani 10% u zkousky za dochazku, co je na tom pravdy? Hlavne, jak nekdo muze zjistit vubec moji dochazku, kdyz jsme kartu VSEM do soucasne doby neobrdrzel.

    To jsou zkousky vypisovany jen na tak uzasne casy jako 15:00 - 17:00 pripadne 17:00 - 19:00?

    Neexistuje nejake obecne howto nebo best practice, jak ve studiu postupovat? Web a sis mi prijde jako jeden hloupej zmatek a kloubne informace nikde.

    Dekuji
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    Zdravím, koukal jsem do sisu a zjistil jsem, že na příští týden vůbec nejsou EZT. Chtěl jsem zkusit využít MZT, ale když jdu do sisu, tak tam nemají žádný vypsaný? můžu si ho nějak zvolit nebo prostě nejsou? budu moc rád, když by mi mohl někdo poradit :))
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    ...aaa tak uz mi taky zacali spamovat mailovou schranku :)
    CALE
    CALE --- ---
    heh, sry to se musim smat. Tenhle system je proste naprosto konzumne blbej. Jsem rad ze muj obor meli na BIVS o vchod vedle. Cena se vyrovna zakladnimu balicku a je to system na ktery je clovek zvykly.

    Jinak preji samozrejme vsem hodne stesti pri studiu.
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    ADLETA: zacala jsem ted v dubnu a v lete na zkousky nemuzu, protoze platim zakladni balicek... Docela me to nastvalo, protoze jsem sla na hospodarskou politiku a uz jsem to chtela mit za sebou, nejak se mi to neucilo dobre
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    PAJOVA: jak je to tedy s tema zkouskama? Ja myslela ze jsi zahajila studium uz pred 10/2010, nebo se ne? Psali, ze pokud jsi zahajila pred 10/2010 tak muzes porad na zkousku skoro kdykoliv. Jinak za tu zkousku bych byla hodne nastvana....samozrejme jen v pripade, ze bych to joo umela :-)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    REDTIME: ne, je tuna nařízení a změn, co člověka asi tak po 5 e-mailu přestanou bavit otvírat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam