• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBRIM07VŠEM
    ZEMLICKA
    ZEMLICKA --- ---
    Ahoj,
    chtel bych se zeptat, jak vubec vypada/probiha EZT. To prijdu do skoly, dole u dveri si pipnu kartickou, vybehnu do 404, tam zasednu k volnemu pocitaci, nekam se prihlasim a zacnu vyplnovat? Nebo je to uplne jinak? Je nutne chodit s predstihem?

    Jdu na svuj prvni termin a chtel bych mit jistotu, ze aspon administativni postup budu mit spravnej :)

    diky
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    Chci se jen podelit se zkusenosti s databazi zk otazek, zatim jsem podle toho psal ekonomiku podniku a psychologii (oboji uspesne) a vzdycky to uplne presne sedelo.
    Ja jen kdyby nekdo pochyboval tak ze se tomu da verit :D
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    RIMAN0: tak si mel pravdu, v podstate, kdyz se clovek nauci dobre orientovat v zakoniku, tak tam tak 90% vycte
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    RIMAN0: jeste jsem nebyla. Az pristi nedeli a vubec se mi do uceni nechce. Ekonomiku podniku jsem jeste nemela, ale snad to nejak pujde. Dik:)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    PAJOVA: jej, tedle přízpěvek mi nějak utekl. Asi si na něm už byla, kdyby ne, tak já se na něj neučil, je to docela jednoduchý a věci můžeš najít v zákoníku, kterej máš u sebe. Je tam spoustu věcí, co už si měla v ekonomice podniku a jiných předmětech. Dá se to udělat jen tak, co si pamatuju, ty odpovědi byli docela ok : )
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    SCHADE: v nedeli jsem dala na 76 a kamos na 73.. A po pravde NETUSIM jak se mi to povedlo

    a zeptam se, z ceho jste se ucili obchodni pravo? Nechce se mi asi dat 400Kc za ucebnici
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    jen pro zajimavost, je tu nekdo komu se povedlo udelat zk z pracovniho prava na vice nez 70 bodu ?
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    ADLETA: asi jde o předměty, u 5 předmětů tendle rok seděli úplně, ale třeba u psychologie mi přišlo, že tam bylo třeba 5 otázek v testu, co sem tam neviděl... Ale v zásadě na udělaní zkoušky to většinou stačí.
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    ahoj, podle me ty otazky sedej skoro presne...ted jsem delala akorat 3 zkousky a udelala jsem je na zaklade toho...uz se vubec neucim z ucebnic...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    aaaha, tak uz jsem to nasel:

    1) Na základě výsledků ankety Akademická rada VŠEM rozhodla o zveřejnění kompletní testovací databáze zkouškových otázek (formát PDC, program LockLizard Safeguard), viz SIS VŠEM/E-aplikace (při nastavování filtru je nutné zvolit v poli „studijní program“ hodnotu „Kontrola studia“)
    http://www.vsem.cz/e-bookse-souborye-texty.html

    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PAJOVA: aha, tak to mam radost :( To budou stejne peripetie jako s locklizardem...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    REDTIME: v emailu sly nejaky prihlasovaci udaje a soft, kterej si musis nainstalovat a maka to jen ja jedinem kompu.. Ale uz to taky nejak nemuzu najit v poste
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PAJOVA: a kde je mozne tuto databazi sehnat? Koukam do mailu, ale nic nevidim...
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    REDTIME: uz je, slo to emailem, jenze jsou to jen otazky a je to hooodne obecne
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Nema byt nahodou od zacatku trimestru zverejnovana databaze testovych otazek?
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    ADLETA: mam termin na 18.12. a jsem na to dost zvedava.. Bude to asi hodne o stesti
    A z jakeho predmetu si psala seminarku?
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    ahoj, pracovni pravo budou od zacatku 2012 kompletne menit takze doporucuju zkousku udelat do konce roku, ja s prac. pravem bojuju od zacatku a zrovna v nedeli jsem ho neudelala na po ctvrty, coz znamena ze musim jit na prednasky - v ramci dodatecneho trimestru a pak mi budou vygenerovany dalsi tri pokusy.


    jinak vcera jsem byla na obhajobe SP a kupodivu mi to dali i kdyz jsem mela nejhorsi prezentaci ze vsech...nervove jsem to jaksi neustala...nedala jsem souvislou vetu dohromady ale na druhou stranu jsem prej SP mela jednu z nejlepsich takze jsem odesla nakonec se znamkou dve,coz davam za diky komisi. takze se nebojte ale doporucuju se hodne pripravit a to den predem protoze ten den, i kdyz jste az odpoledne uz nestihnete nic, pac musite byt ve stejne mistnosti jako ostatni preyzentujici a komise se vas pta na komentare o ohodnoceni ostatnich. cau cau
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    PAJOVA: něco mam, napiš mi e-mail a něco ti písnu. Nevim, jak moc jsou ty otázky validní teď, řek bych že většinu změnili, ale aspoň pro představu by to mělo být dobré:)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    pls nemate nekdo nejake zajimave materialy k pravu? Ted teda hlavne k pracovnimu pravu, uci se mi to hrozne spatne (vlastne nevim, jak to na ten test pojmout), takze nejaky testik nebo neco by mi hrozne pomohlo.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    REDTIME: jo sis je furt pomalej a serou tě tam hodnocení výuky. Zbytek, nejsem kombiňák, tak nevim. My u zkoušek rozhodně 10% navíc nemáme za docházku a měli to zrušit, tak bych řekl, že ne. Ale těch 10% navíc bylo vždycky jako přilepšení ke známce, přičítalo se to až potom, co si dosáhl minimálního množství bodů. Jo, EZT jsou jenom v ty úžasné hodiny... a bacha, čekuj termíny, když si to plánuješ, některé dny prostě nejsou vypsány...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam