• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBRIM07VŠEM
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    RIMAN0: zzk z eko naplanovana ted na srpnovy termin, dalsi dve zzk na zari...tak pokud bych to dala tak bych k obhajobe sla snad v rijnu...

    mas jeste deset dni tak to sna stihnes...drzim palce...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    ADLETA: no hale do 20 července, jestli chci stihnout mimořádný termín obhajob za sedmičku v srpnu. mam docela fofr, ale zatim jak vidíš, moc úspěchů neslavim:D co ty? jak si pokročila? termín státnice se blíží? :)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    RIMAN0: haha, neda se nic delat, znova predelat... ja jsem zase poslouchala do nekonecna, ze pisu jak v mogolstine :-) ...to je presne na co jsem nadavala...ze clovek to musi odevzdat svazany, a pak to predelavat a znova nechat svazat...atd...

    do kdy to musis mit hotove? pracovni verze do konce cervence???

    drzim palce
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    O todle se chci podělit:
    "Metodologie práce(kap. 2.6), kterou jste mi poslal neodpovídá tomu co jsem Vám doporučoval a tomu co VŠEM požaduje. Metodologie práce je postup jak jste krok za krokem práci zpracoval... ale to jsem Vám již psal A STEJNĚ TO BYLO ZBYTEČNÉ, PROTOŽE JSTE SE TÍM NEŘÍDIL." jo, prostě napsal kapitálkama, že sem punkáč a mrdam na něj! :P
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    BORUVKKA: prijimacky byly tusim vseobecny prehled, nejaka logika a neco malo matiky. Ale poradne si nevzpominam, takze to nemohlo byt tezke.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    Nevím upřímě, ale všeobecně na VŠEM je méně matiky než na jiných VŠ, takže tam takový důraz neni.

    Jinak ještě tam docela dobře funguje FB diskuze pro studenty s radama a studenská rada, dost věcí se dá řešit tam : ) respektive, tam si lidé nejvíce předávaji, jak se maji řidit pokyny, aby se něco posr.... :D
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    REDTIME:
    ADLETA:
    RIMAN0: moc díky! Tohle jsem chtěla číst... Nějak nejsem spokojená se systémem, který panuje na většině státních VŠ, ale zase nechci jít na soukromou, o kterých se říká, že to jsou školy na nic a vše máš zadarmo... nehledě na to, že na některých to opravdu o kvalitě není... mám radost! :o) takže zkusím, a uvidím, jestli mě k vám vezmou... btw. jak probíhá vůbec pohovor pro dálkaře? Nemám talent na matematiku, poperu se sní, ale... mám šanci? :o)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    BORUVKKA: musíš se tady hodně držet pokýnů. Respektive je mnohem jednodušší dělat třeba i kraviny podle jejich pokynů než něco vymýšlet nového. Jakmile se odchýlíš od pokýnů, tak ti hrozí problémy, i když to třeba někdo (vedoucí práce, pracovnice studijního ústně atd) to nevěděl. Pokud něco řešíš, musíš to mít vždycky někde potvrzené/prokazatelné.

    Jinak co se týče studia, s lektory je to tu podle mě super. Je tam dost možností se vzdělat a mít u toho kvalitní lektory. Z tohodle pohledu určitě doporučuju ;)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BORUVKKA: pokud ti jde jen o diplom, tak to zvaz...na diplomy jsou jine skoly...

    z moji skupiny to hodne lidi nedodelalo, ale musim rict, ze verejne testove otazky vlastne byly spusteny az minuly rok...kdy uz jsme meli mit vetsinu hotovou...takze ted je studium, podle me, lehci...
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    BORUVKKA: Dávačka tahle škola rozhodně není. Ale má rozhodně příjemnější systém pro všechny dálkaře. Výuka jen v sobotu nebo v neděli. Zkoušku můžeš udělat kdykoliv do konce studia (s ohledem ve kterých měsícíh máš zkouškové). Stejně tak můžeš kdykoliv vypracovat seminární práce. Ale najdou se i lidé, kterým tento systém nevyhovuje - nechají si všechno na poslední chvíli, a pak se diví, že nestíhají.
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    PAJOVA:
    Moc děkuji! Nene, byla jsem v Pardubicích jako dálkařka, ale při práci vůbec nestihala... takže hledám něco, co by bylo v Praze, rozumné školné a mohlo mě bavit a VŠEM je mi dost milá, takže se snažím zjistit něco víc... Četla jsem dva rozdílné komentáře, jeden, že je to "dávačka" a druhý, že tam člověk nedostane nic zadarmo... jak bys to posoudila? :o) a prosím, jaké máš zaměření?
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    BORUVKKA: ja bych do toho sla znovu. Hledala jsem skolu,ktera pujde pri praci, takze prednasky jen o vikendech a taky neco za relativne rozumne skolne. Vyhovuje mi, ze cast pedagogickeho sboru znam z VSE. Studium na tehle skole je ciste na tobe, takze zadne povinne rocni limity kreditu apod.. Jen jestli si rovnou ze skoly a jdes na dalkove, tak se priprav na velke samostudium.
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    Ahoj, prosím, jaká je VŠEM? Jak školu hodnotíte, a kdybyste měli možnost volby, vybrali byste si ji znova? Moc děkuji! Docela mi padla do oka, tak se snažím zjistit o něco málo víc :o)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    REDTIME: ano, potkat Čichače, jinde než kde přednáší je horší jak srážka s debilem.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    REDTIME: jj, jako komisi sem vychytl skvěle opravdu. Nikdo z nich pořádně netušil problematiku a když mi pak personalista položil otázku k Managerial Grid, tak sem radši polknul tu nepřesnost, co řek a dimplomaticky odpověděl.
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    REDTIME: to si taky rikam ,ze znam dost veci z prace. Ale ta scripta jsou plna divne teorie:D

    Management me nebavil a desim se, ze marketing bude jeste horsi:D
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    RIMAN0: Co pozoruji diskuze, tak cichovsky ma snad u kazdeho druheho nejakej problem s metodologiema. Ted u minule obhajoby SP udajne vyhazel kazdeho tretiho... Kazdopadne drzim palce at se s tim poperes.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    PAJOVA: Me zase nejvic v pohode prisly zaklady managmentu.. i kdyz dost lidi se s nima trapi. Ale prave u mng zmeny mi jedna slecna tvrdila, ze se na to ucila 45 minut pred zkouskou a dostala za 2... coz uz ji teda ted neverim. Teda osobne jsem si taky myslel, ze to bude brnkacka, kdyz na prednaskach jsme si mohli 3 hodiny rozebirat Exodus z pohledu zmeny...

    Podnikovou informatiku si nechavam az na uplny konec studia, protoze tyhle predmety bych mohl zvladnou bez vetsich problemu (kdyz si na vizitky pisu ICT Specialist)... ale co jsem ted koukal na prezentaci, tak to asi bude taky docela zabava.... hlavne zabava, co s dnesni praxi uz nema nic spolecneho :)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    RIMAN0: ufff, tak tedy aspon polovicni gratulace. A na zbytek drzim palce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam