• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    FREEZE FEST aneb KULTURA JINAK je festival, který je zaměřen na alternativní umění a neprofesionální uměleckou scénu. Tvůrčí svoboda je nabídnuta všem, a to bez zásadnějších hmotných či časových investic. Úmyslem je zapojit širokou veřejnost, neopomínaje studenty uměleckých škol, začínající talentované umělce, neprofesionály, nadšence ... vždy s důrazem na originalitu tvorby a vyloučení bezduchého kopírování aktuálních trendů.

    Více informací naleznete na našem webu WWW.FREEZEFEST.CZ
    rozbalit záhlaví
    MY_LADY
    MY_LADY --- ---
    SUOTAM: O barvách jsme na infu svědomitě informovaly, ostatně jako každý rok, jak jen to šlo, ale cedule chyběla, to je pravda..)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    SUOTAM: Skoda no.. nic proti te "lidove" tvorivosti ktere jsem si vsiml v reportech, ale na tom me oko bohuzel nespocine.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    LAYUP: moc ne.. ale byla to asi nase chyba,pac sme zapomeli vyvesit ceduli,ze na infostanku mame 950 kg barev. no tak zbydou na priste:)
    SHM8
    SHM8 --- ---
    SUOTAM: máš recht, jsem radši za ujeťárny, než ty vlezlosti co popisuješ..rozhodně! .) ..bejt tam electro, techno, break, tak naopak nadávám jako špaček, takhle si akorát povzdychávám, že jsem nikde nevydržel moc dlouho..
    mě se tam moc líbilo.. zlepšovat je vždycky co, ale já se tam cejtil v porovnání s jinejma akcema velmi free..spokojenost..
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    MARTIA: jestli na ni byl zlutej odznacek, tak zbyla na freak stagi...
    MARZER
    MARZER --- ---
    Výborný!! Moc jsem si to tam užil, děkuju všem pořadatelům za povedenou akci, ještě pořád jsem ze sebe nesmyl věechnu barvu:D
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Malovali se tenhle rok nejaky graffiti? jsou nekde fotky? mel jsem za to, ze to od zacatku k tomu tak nejak patrilo..
    BERRY
    BERRY --- ---
    postrádám modrou mikinu s kapucí a klokanem, vepředu fajfka nike a vzadu potisk kinetix
    JONE
    JONE --- ---
    bylo to parádní včetně "kritizované" hudby :) dobrej výběr, dobrej mix, prostě pohoda.. jen tak dále...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Diky, byla to pecka! A kloubouk dolu vsem, kdo to pripravovali a kdo to uklizi.

    Freezefest - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ctBqYLC_QUA

    Freezefest - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=1ZyGPj8ydQE
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---


    stale shanim dodavku na odvoz veci z milovic. kdyby si chtel nekdo prividelat,tak posta. dik

    TULEN
    TULEN --- ---
    Děkuji moc všem kteří se podíleli na žonglérské stagy. Jak těm co stavěli, vystupovali, dělali workshopy, tak těm co k nám přišli a trávili u nás čas - bez vás by se u nás nic nedělo:]
    Těšíme se na další ročník. Keep juggling!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DAWYT: nehrali chillout v tom malym domu u Wonderland stage?
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    SUOTAM: no tak ono nejde jen o mejdan, treba dub step stage, byla dost rozsekana, zadny flow, vzdycky chvilku dobry a pak nic a pak zase dobry, ale mozna to je presne dub step jaky ma byt:). A co treba jedna mejdanova stage? :) Me tam treba chyble chilloutova stage, kde by jela celou dobu jenom pohodicka

    Jinak to bylo perfektni. Myslim, ze presun datumu se urcite vyplatil! :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    s hudbou je to tezky. bud pojede vsude breakbeat,elektro a techno a vsichni budou spokojeni,ale zas to bude hudebne stejny jak vsechny freeparty pres leto. nebo se pozvou ruzny experimentalni projekty na ktere se vetsinou spatne pari a vsichni budou chodit dokola a hledat mejdan.
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    diky moc za zabavu a moznost se opet zapojit..bylo to primovy, akorat teda je fakt, že minulej rok mi to po hudebni strance sedlo vic...a velka skoda divadelni stage, to jsem postradala....ale samozrejme cupr, i pocaskuo vyslo, takže dik:)
    MASOO
    MASOO --- ---
    ja jsem prijela az v sobotu a nejen diky tomu, jsem to cely uspesne prokecala s kamarady, znamymi, neznamymi a dlouho nevidenymi, coz je ale presne to, co jsem tam jela delat:)

    a chvalim zongl stage a dik organizatorum, ze ji tam umoznili a konecne dali zonglerum taky zazemi, rovnocenne pusobeni a melo to diky tomu uroven, kterou si ucinkujici zaslouzili.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    SHM8: tak mloky jsem bohuzrl propas, stejne jako spoustu dalsich veci, kazdopadne mi prislo ze s hudbou bylo nespokojenejch pomerne dost lidi, ale kdo vi, bylo to tak jako tak super....
    SHM8
    SHM8 --- ---
    SKALARIAK: měl jsem to podobně, naštěstí mě zachraňoval dubstep, i když občas tak rozsekanej, že mě to vyhánělo dál a to už jsem jen tápal.. je to spíš o vkusu,. ani mloci v neoprenech na psytrencu to nezachránili.. za to mě aspoň pěkně rozchechtali .))
    LEMS
    LEMS --- ---
    SKALARIAK: taky jsme tam chodili trosku zoufale do kola:) nastesti v 0:30 zacal Okodom konecne hrat! ambient posloucham moc rad doma, ve skoro hlavnim case v Okodomu me fakt prekvapil:))
    a skoda toho hned protrhanyho tunelu/bludiste, to vypadalo super. tvurci bohuzel vubec neodhadli chovani ciknutejch lidi.
    ale samo super akce, diky!
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Zelenou manžestrovou bundu a kupu oblečení, klíčů, jeden mobil a zbytek ztrátů a nálezu mam u sebe. Zítra vyvěsím seznam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam