Z mého pohledu moc pěkná akce - je fakt, že celou páteční noc jsem strávil v kině, ale kdo viděli Love Exposure (bylo nás tak 5-10?), tak určitě nelitují. Bludiště taky super - nejdřív jsem si vůbec nevšiml těch skládanejch místnůstek. Celkově atmosféra velice přátelská a prostředí inspirující. Hudba se mi taky líbila - ale faktem je, že nejsem žádnej fajnšmekr.
Jediná připomínka co mám je tak trochu nápad na příště - myslíte, že by nebylo dobrý mít u vjezdu/výjezdu nějakej alkoholmetr? Já vim, každej by si to měl hlídat sám, ale stejně jsem byl nervózní, když jsem v neděli kolem druhý odjížděl. Byl jsem se i podívat po těch policajtech, že bych si dejchnul na zkoušku, ale tam, kde byli v sobotu, jsem je nenašel a tak jsem to vzdal.
Ad Policie:
Nakonec jsem samozřejmě nenadejchal, ale i tak z nás pan policista nebyl nadšenej. Neměl jsem zelenou kartu - páč mi jí snědla mentálně postižená ségra - když si to pan policista v hlavě srovnal a řekl si, že to zní jako docela rozumná výmluva, začal říkat něco o pokutě. Tak jsme se v autě sebrali a zjistili, že máme dohromady 34 korun a 200 euro. Pan policista tedy vzal moje doklady a poprosil mě ještě o občanku (to už šlo dle mého do tuhého - byla 2 měsíce prošlá) a někam odskotačil, že si mě prolustruje. Pak se vrátil, dal mi doklady a řekl ať jedem. A BTW, že prý máme pichlý zadní kolo.
Takže i tadyta stránka věci mě nakonec docela nadchla...