• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BEDUANFREEZE FEST aneb KULTURA JINAK xx.-xx. 202x ?? !!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    stále nemáme potvrzené dřevo na letošek, nejspíš to neklapne, ale mám možnost přivézt asi neomezené množství palet, což je taky celkem slušnej stavební materiál. musim je ale objednat co nejdřív, pokud by z toho chtěl nekdo něco stavět, pište mi do pošty.

    PEETIK
    PEETIK --- ---
    SALE: Komercializace subkultur? Tohle je nekonečná diskuze. Myslím že v dnešní době by mělo být toto téma už pasé, ne? na druhou stranu mě taky serou určitý věci, styly apod, ale to neznamená že bych hned všechno musel ničit.
    M0R
    M0R --- ---
    SALE: nechtěl bych bejt v kůži bezďáka, kterej si chrápe v boudě na zastávce, když tu náhle přiletí molotov..
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SALE: supr:)


    jinak všichni kdo ste mi hlásili do pošty vaše projekty, sepište mi k tomu prosím nějkou omáčku, nejlépe i s ilustrační kresbou nebo fotkou ať to můžu dát na web.

    Díky!


    další návštěva areálu bude nejspíš v úterý
    SALE
    SALE --- ---
    EXKREMENT- akce S.R.A.T.

    NASRAT KOMERCIONALIZACI SUBKULTUR

    Exkrement je první přímou akcí tvůrčí buňky S.R.A.T.

    Tentokrát jsme se zaměřili na čím dál tím populárnější taktiku vyprahlejch kreativců co nám neustále kradou nápady a zasíraj ulice. "Cool" akcička chmelovýho patoku se převlékala za umění ve veřejném prostoru a proto od města taky dostala k užití plochy na několika místech nejen v Praze. Pod rouškou bohulibé činnosti, která však byla sprostou reklamou, tak nejen v Praze vzniklo několik kýčovitých maleb s tvarem lahváče. Nejde nám ani o to, že to byly nevkusný dekorace, ale spíše o fakt, že vyprahlý pankáči z reklamek přejeli legendární piecy, dostali za to zaplaceno a když jim je někdo pokydal, tak se začli chovat jak bonzácký svině a jako uražený fakani začali lustrovat a udávat. Je vidět, že kluci jsou už daleko od cesty štrýtu a spíš než pouličním kreditem se můžou ohánět smradlavejma bankovkama a komerčníma subjektama v zádech.

    Tomu říkáme na-S.R.A.T.! Vaše zkorumpovaný móresy sou stejnej shit jako fašo-mafiánská společnost dnešního Kocourkova a my proti vám budeme bojovat všemi prostředky!

    EXKREMENT- akce S.R.A.T.
    http://vimeo.com/71735696
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Ahoj občané freezefestu. :)
    Mám pro Vás vynikající zprávu. Letos jsme dali opět dohromady Chalupářskou band stage a jelikož jsme na dramaturgii makali opravdu poctivě celý rok byla by škoda Vás nenamlsat a nedat Vám ochutnat alespoň trochu z připravovaného programu.

    Dosti plků a vybal kdo tam bude!

    Tak tedy od pátku Vás v následujícím sledu obšťastní kapely SUKULENT SOUND - https://www.facebook.com/pages/Sukulent-sound/48262837536 , DUB ARTILLERY - https://www.facebook.com/pages/Sukulent-sound/48262837536, následovat budou tři ostřílené elektronické kapely PEDROZAKATCHKU - https://www.facebook.com/pedrozakatchku, VLOŽTEKOČKU - https://www.facebook.com/vloztekocku a KLUCI Z MARMELÁDY - https://www.facebook.com/klucizmarmelady.
    V průběhu noci Vám zahraje Mikim a MC TURNER, kteří zakončí náš páteční lineup. Program bude plynule pokračovat do sobotního dne chillout hudbou v podání Chalupářů a jejich hostů a po poledni na něj navážou kapely VTLAKUKOLA - http://vtlakukola.cz/, POHŘEBNÍ KAPELA - http://bandzone.cz/pohrebnikapela, JAZZ BALK - https://www.facebook.com/JazzBalk, EL GAUČO - http://www.el-gauco.cz/, AKCE PRAHA - http://bandzone.cz/akcepraha, VYČŮRAT A SPÁT - http://www.vycurataspat.cz/, VYCHCANÝ KNDELÍKY - http://www.vychcanyknedliky.wz.cz/, PLEASE THE TREESE - http://www.pleasethetrees.com/, THE TCHENDOS - http://www.thetchendos.cz/, KAPITÁN DEMO - https://www.facebook.com/demokapitan a v závěru živého programu vystoupí BOSOZOKU - https://myspace.com/bosozokumhd.

    Je možné, že dojde k dílčím změnám, ale doufáme, že to nebude nic dramatického. Podrobný lineup se objeví co nevidět.

    Zachovejte nám přízeň a uvidíme se na freezu!
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Tenhle industrial je super, už se těším na moje narozky :) Asi si dám ještě den volno poté v práci :D
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    budem na miste od 7.9. nonstop
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    LUCKY_MAN: zahranicni festival misto freezu? to je svatokradez:D

    jedna otazka, v jakym terminu se vyrazi na "zdobeni mista"?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    je to tam pekny no:)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Kamarád mě skoro ukecal na jeden zahraniční festival, bohužel v době konání Freeze festu. Když ale vidím ty fotky, začínám váhat, zda nebudu litovat, tyhle industriální prostory vypadají hodně zajímavě sakra!
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    :)



    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Ta poslední fotka je prostor kde bude divadlo takže to už je zabrane ;) apokud by mel nněkdo zájem o ty barely tak majitel je chce prodat cca 500 za ks. Ale jsou od oleje...zájemci když tak pošta
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    pár fotek pro představu, jaké místa jsou k dispozici

    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam