Kolik tak bylo ucastniku? vs minuly roky? prislo mi to mnohem mensi, min cizincu a mnohem min interaktivni. Prostory fakt impozantni, ale chtelo by to dat do nej prostor nej produkci coz se mi moc nezdalo ale nekomu treba jo i kdyz na acidelice bylo porad 5x vic lidi. Nejlepsi byli vsechny ty nebezpecny pruchody a chodbicky co se postupne zavirali aby se tam nelezlo x) My sme spali u chaluparu a jako spani a pofel dory ale to auto u stanu mi hodne chybelo.Nekomu kdo ma lehci spani mohlo vadit 24h hudby par m od stanu ale to se me netyka. A jako spani nekterejch mezi karama mimo areal s nohama v silnici trochu nebezpecny podle me. Taky podle me ubylo workshopu, celkove vyzdoby i fireshow ale to je asi kvuli poctu lidi a sam sem se moc nezapojil takze nebudu kriizovat :D Treba vystoupeni na satkach a s tim spojena produkce ktera pro me byla novinkou byla super. Bamboo elements vytvorili neueritelnej stroj, skoda ze tam byl porad dav ale to se jinak asi neda. S psama sem zadnej problem nezaznamenal podle me byli vsichni v pohode, ani sem nevidel hromadky (coz se neda rict o lidskejch treba u moji kary). Za me teda nejslabsi freeze fest za posledni 3 roky ale stejne jedna z top akci leta a nemuzu se dockat pristiho. Nicmene diky malymu arealu by
a atmosfera skvela, vsude kolem znamy a pohoda to se musi nechat.
PS Velkej dik tomu kdo nasel moji gitu Pragotyp a dal ji na bar!!! ma u me min pozvani na zbre ;)
R0C3S3K: ze zakulisniho infa mam ze se stihl ale byl by nakonec moc nebezpecnej kvuli sypkam s uhlim nad nim. Piskoviste sem taky nenasel podle me nebylo, vsichni ho hledali ale od nikoho sem neslysel ze by nasel. btw ja taky..
DUB: to muze bejt moje, ztratil sem vetsinu zasob hned v patek, tak jestli jo, je to northern light af od ss, tak si ho uzij :-)