• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    GAVINMAGNUS: souhlasim. Ta moje je taky vztekle agresivni...takze ji mam akurat na pozorovani ne na mazleni :-( je to asi kus od kusu...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Já má taky vagansku a musím říci,že je mírumilovná ,ale co mám třeba Nhandu Chromatus,tak to je pěknej agresor:-D..
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    se zdrhnuvsi vaganskou je srandy... nesouhlasim s tim, ze by vagansky byly nejak hodne, moje byly vzdycky vztekle a agresivni:)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    no je prevda, že nikomu nepřiji chytat pavoučka :)lavně když se rozhodne bránit chloupky....občas je s nim fakt zabava...ale jsou to skvělí tvorečci
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    GRYFFI: hehe....taky mam B. vagans, boehmie a emilku ....sou to fakt mazlici :D ale na stesti me este nezdrhli ...nechtel bych je nikde nahanet :)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    ještě že máme na mazlení brachypelmy :)
    a co musim podotknout brachypelma vagas je docela inteligentní pavouček...né jednou si otevřela svůj skleněný domeček.....14 dni jsem věděla že mi utekla pod topení...ale pak se po ní slehla zem.....až jsem jednoho krásného dne šla spát a všimla jsem si že se mi zabydlela přímo vedle postele u zdi :) docela pěkný no
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    VICA:moc peknej pavouček :) psalmopeus irminia mám taky...a musím tedy souhlasit jelikož vlastním i psalmopoeus cambridgei , když byli malý byly to docela klidní pavoučci, ale ted se to o nich říci nedá :) mírná agrese se projevuje :)
    GRYFFI
    GRYFFI --- ---
    jééžiišš tak tady to nemá chybuu :) už jenom slintám jak vidim ty fotečky
    MOORA
    MOORA --- ---
    Nojo,domácí mazlíčci mají spoustu podob.... :)
    Naštvaná Kamila/rekonstrukce teraria/ a jeji asistentka Laura.

MOSX
    MOSX --- ---
    VICA: Tak to yo to ye peknej kousek...jak je welkej?Cca neco kolem 4cm w tele ne? Bude skoro dospela? Z fotky se to spatne hada, ale dospela neni ne? ja mam neco tady ale uz sem dlouho nic nepridal pac mi rajce bloklo ucet a nemuzu se logowat pro dalsi fotky. (http://mosx.rajce.idnes.cz)
    VICA
    VICA --- ---
    Kapku neostré,ale aspoň něco.Nelekejte se toho prostředí - jak říkám,probíhalo stěhování,proto ta strohost.
    MOSX
    MOSX --- ---
    VICA: Irminka klidna a placha?:) To se docela diwim, spis bych cekal opak:) Jinak ale pekne wybarwena...aspon z toho mala co widim...nemas toho vic? photek ...

SKRAPPA: Nj moje oblibena:) Ale dela problemy ... sem tam nezere a 2x uz si otewrela, ted uz ma utrum:) Je naparena ... id ORC23 ji ma zatim u sebe.
    VICA
    VICA --- ---
    nazdar
    Prohazoval jsem Irminku a cambridgei a jindy velice klidná a plachá irm.stala se celkem útočnou a nebezpečně vyzerajíc.

ESKA
    ESKA --- ---
    img
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    SPINNER: .....jej tak to je mrzutost :( .......co to bylo za druh ?
    SPINNER
    SPINNER --- ---
    Ahoj, vcera sem se vratil po tydnu z dovolene a zjistil sem ze ma prekrasna princezna odesla do vecnych pavoucich lovist.

Byla se mnou temer 10 let, a najednou neprezila svlekani.

Hledam nahradu.

Fnuk.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    MOSX: Ta lividium moc pěkná,taky jsem ji měl,ale bohužel mi chcípla!
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    nenarocne, lec agresivni:)
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    .....jj ty brachypelmy sou nenarocny .))
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    KAZATELL: mno ja mam doma brachypelmu smithi.. taky mě stála 600,- a mela asi 6 cm. a je nenáročná :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam