• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    Mnozí lidé při pohledu na jakýkoli druh pavouka propadají nesmyslné hrůze. Pavouci ovšem, až na vyjímky, na člověka útočit nemohou a ani nechtějí .) Sklípkani jsou proslulí z mnoha důvodů. Patří k největším suchozemským bezobratlým živočichům a dosahují také nejvyššího věku.
    rozbalit záhlaví
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    KOZINA: viz posta
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Poptávám akvárium, nemusí těsnit.. pošta dík
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    GAVINMAGNUS: ne je to skvělý:) ale připomnělo mi to včerejší "horor" na nově, tam sice nebyl pavouk ale žralok, ale lidi před nim vypadali jako ty vojačci před pavoukem :D

GAVINMAGNUS: tak až ho budu mít, obrátim se na tebe s nějakejma věcma ohledně chovu.. a v kolikátym svleku bych ho tak měl kupovat?
    CH4MISS
    CH4MISS --- ---
    GAVINMAGNUS: ..je to akcni :D
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    KOZINA: ja ti dam z beckovyho:)
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    KOZINA: boehmi mam v 5. svleku:), na tehle fotce v 4.

KOZINA
    KOZINA --- ---
    GAVINMAGNUS: jak americkýho béčkovýho hororu :D já se připravuju, že si koupim Brach. Boehmei, ale až po prázdnínách, doma ho mít nemůžu tak si ho nechám na koleji.. už se na něj dost těšim :)
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    KOZINA: byla jsem skoro dva mesice nemocna doma - tohle je mensi zlo z toho, co za tu dobu doma vzniklo:))
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    GAVINMAGNUS: ses nudil co? :D
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    rajče.net | místo pro vaše fotografie
    http://gavin.rajce.idnes.cz/Spiders_in_Arms/
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    DOLCINA
    DOLCINA --- ---
    MOSX: týjo, to jsem netušila, díky moc za info, moc ráda vyzkouším :)
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    MOSX: v pohodě ,měla vyčesáno ,ale svlékla se a teď vypadá nádherně .
    MOSX
    MOSX --- ---
    DOLCINA:
    Poecilotheria regalis, resp celej tento rod je vyjmecny mj. tim, ze se nechá covat ve vetsim mnozstvi...lit. uvadi az 6kusu ve vetsim terariu pochopitelne. Dalsi sou treba holothele incei kde pocet neni omezen(pokud vim dalsi rody uz tak urcité ohledne souziti nejsou), ale je to pavouk mensiho vzrustu...me poecky maji uz 7cm v tele, sou jiz jen 2(diskineticky syndrom) a je to parecek. Hromadny chov mi prijde velice zajimavy, vrele doporucuji:) Skousel sem to napriklad jeste u avicularii versicolor, ale tam sem se setkal s kanibalizmem uz nekdy kolem 5. 6. svleku:/ presto ze autori uvadejí ze tento rod je velice mirny a nema snahu o pojídání ostatních jedinců:) Ja mam ze 3 uz jen 1, jak jednou okusila uz nechce jinak:) Pritom dostatek potravy mela,...
    DOLCINA
    DOLCINA --- ---
    MOSX: ahoj, mám dotaz
    koukala jsem na fotky tvých pavouků na rajčeti a překvapilo mě, že tam máš některé po více kusech v terárku. Nevím přesně, co to je za druh, nějaká Poecilotheria (ornata?), ale jestli mě oči neklamou, tak jsou tam aspoň 4 vedle sebe :D

Teda, mě totiž doma učili, že pavouci se mezi sebou rádi požírají :) Tak jak to teda je?

(jestli se to tady už probíralo, tak se omlouvám;)
    WANAH
    WANAH --- ---
    CANADA_TONY: Přesně to se nám stalo také u třech pavouků u těch které jsme přesouvali do nových terárek prej je to normální kvůli stresu ph lignocelu atp.
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    GAVINMAGNUS: moc pěkné
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam