• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    Mnozí lidé při pohledu na jakýkoli druh pavouka propadají nesmyslné hrůze. Pavouci ovšem, až na vyjímky, na člověka útočit nemohou a ani nechtějí .) Sklípkani jsou proslulí z mnoha důvodů. Patří k největším suchozemským bezobratlým živočichům a dosahují také nejvyššího věku.
    rozbalit záhlaví
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    SAGEMA: už vyřešeno a sundáno, asi nízká vlhkost
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    SAGEMA: měla bych dotaz. Už se svlíkla, ale přijde mi, že jí jakoby na zadečku kus té staré svlečky zůstal. Je na ni špatně vidět, protože je pořád zalezlá v tom kokosu a nechce se mi zatím do ní šťourat. Ale zadeček nahoře má jakoby slepený, vůbec není pěkně chlupatý a sametový. Mám s tím zkusit něco udělat nebo to nechat a při dalším svleku se to spraví? Nebo se ještě srovná?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    Tak jsem Johanku konečně viděla při činu, normálně mě to až dojalo :))

MOSX
    MOSX --- ---
    Nabízím samce Psalmopoeus irminia a Chromatopelma cyaneopubescens cca 5 dnu po dospelostnim svleku a nepářené. Cena dohodou, pripadne vymena (napr. i za terarko :), Praha (4)
    HYLBOS
    HYLBOS --- ---
    Zdarec děcka, mám doma zatím neurčené M. Balfoury 4. svlek a P.Pederseny cca 4,5 cm v těle.Tak kdybyste měl někdo zájem ozvěte se. Jen upozorňuju že je potřeba si to vyzvednout v Brně.
    Jo a kdybyste náhodou někdo měly určenou samici. A. versicolorky,metalici nebo geroldýny ,měl bych zájem.
    Peace a čao.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Nechce někdo dospělého samce Brachypelma albopilosa? Cenu nabídněte :o)
    BECKIEE
    BECKIEE --- ---
    ALICKA: Mno tak to je krása!!..
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Tak jsme po svleku a máme nový(ještě né uplně zařízeý bejvák) a je to sameček :)

Přistižen při pití.JPG (1474672 B)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Za pašování sklípkanů hrozí Němci 20 let vězení - Denik.cz
    http://www.denik.cz/ze_sveta/za-pasovani-sklipkanu-hrozi-nemci--let-vezeni.html
    Nevíte o tomto někdo něco víc?
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Děkuju za rady a porady, naštěstí se konečnš včera svlékla!!!!!!!hurá
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    MOORA: zkus větší terko ....někdy se mi gramostoly zaseknou a není ,je to celkem normální .Určitě bych jim držel teplotu konstantněji .Od 20 -25 je celkem dost veklky rozsah .Zkus ji držet kolem 22°.
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    MOORA: není je kousek od topení a má tam od 20 až do 25 stupňů....
    MOORA
    MOORA --- ---
    ALICKA: Není ji zima?
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Ahoj, měla bych prozbu. Mám G.roseu a už mi asi druhý měsíc nežere. Dostala cvrčky a nic pak hole, taky nic a ani se nesvlíkla...... vůbec nevím co s ní mám dělat. přijde mi, že se i ,,scvrkla" Neměl jste někdo stejný problém? a nebo nevíte co to může být? Jinak ale v pohodě pije a leze po tera. Díky moc za odpovědi
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    SAGEMA: Zbyde jen ocas s kůží .Pěkně ji naleje trávícími enzymy a vysaje. Jinak už má 9 let a je veliká přes moje dlaně .
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    CANADA_TONY: jak vypadá pak ten zbytek myši? A jak je velký Tvůj mazlík, když už krmíš myškami? :))
    MASTAK
    MASTAK --- ---
    CANADA_TONY: Krasnej mazlik:)
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    Lasiodora Parahybana "Scullyová" jeden z mých mazlíků :D

MOORA
    MOORA --- ---

Teq si hraje na striptérku ... :)
    MOORA
    MOORA --- ---
    VICA: Tak tedy výkon ti vážně neřeknu :)) Jsou to kontaktní kameny,zvířata si na ně můžou vylézt,za nějakou dobu zvládnou vytopit i terárko,ale chvíli to trvá.Topím když je venku na mikinu,nebo když vyměním substrát,nebo když krmím velkým krmivem,nebo když se mi pavouci zdají smutní,nebo když se mi zdá,že se budou svlékat,nebo když je trochu přeleju ... vlastně topím docela dost ))
    VICA
    VICA --- ---
    MOORA: a kameny o jakém výkonu používáš, a topíš nonstop ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam