RANGDROL: fungujici v "magnetismu" 3D ovsem... moje osobni vnitrni presvedceni je, ze tato paradigmata bychom sice meli poznat (asi to ani nejde jinak), a tim padem je integrovat, tim je ale i rozpustit a jit dal... jsou trochu kotvou vyvoje :) jsou ovsem jiste lide, kteri si treba prave toto prave nyni potrebuji uVEDOMit :)
taky si myslim, ze kdyz nekdo trpi tim, ze nema, co chce mit, mel by premyslet o tom, jestli opravdu potrebuje to, o cem je presvedcen, ze to chce :)
a teprve potom se to - eventuelne - snazit privolavat. ovsem to, ze se to snazim privolat, svedci o tom, ze mi to "chybi". cim mene veci mi opravdu "chybi", tim jsem sam komplexnejsi. proto me osobne tahle snaha pripada trochu smesna. stojim s pokorou pred vesmirnou Jednotou Zameru, v nemz je mi dobre, jsem-li s nim zajedno. a k tomu se rozhoduji vlastni svobodnou vuli.
nerozdam dnes vecer vsechny svoje desky (búú :) ) a nepujdu spinkat pod most, protoze tak bych vyrazne snizila vsechny moznosti vyjadreni meho Ja, v ramci stavajici reality.
ale take si nebudu "pritahovat" auto, dum, kellneruv vydelek nebo prvni misto v superstar, protoze... bych pak mela akorat problemy s tim se toho zbavit, kdyz to nepotrebuju...
takze nejdriv by to mozna pred promitanim secretu chtelo trochu jineho sekretu :) a nahled na sebe sama s tematem "ja a mira me zavislosti na "darech" tohoto sveta".
byt svobodny je fakt krasa :)