• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: Nechováš vůči mě náhodou nějaké předsudky, že ne ?! :)

Napsalas to jak to cítíš, a to je fajn. Já jen, když se tu tím sloganem "mystický zážitek" mávalo.. chtěl jsem vedět co si mám představit.
    Allright, jako mystické nazýváš spojení jistých center uvnitř tebe samotné. Přirozeně to asi souvisí i se změnami vnímání, uvažování, jednání a podobně.
    Dosahuješ těchto stavů záměrně nebo jsou to pro tebe spíš spontánní stavy ?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: mno "univerzalne" - v kazdem pripade docela dost univerzalne:)
    A to k tem pozorovacim schopnostem - mysticky stav se dale jeste celkem dost vyznacuje tim ze velice pohlcuje vedomi pozorovatele a ma schopnost uplne vypnout efekt "dvojiteho vnimani" kteri nekteri lide maji.
    Tim se vytvari prostredi ktere nemas pod kontrolou ty sama (myslim samozrejme ted bez odkazu na nadja ci dalsi vyssi ja formy:)
    Proto je dost tezke si pri tom jeste uvedomovat pocity na urovni tela. Vyzaduje to prave to velmi dobre pozorovani...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: mysticky je i srani na hajzlu,nebo kopnuti nekoho do zadku,aniz bys u toho nutne musela pocitovat to co jsi popsala.to co jsi popsala vnimam tak,ze proste trosicku vc zacinas uvedomovat sebe a jak fungujes na ruznych urovnich byti.takze by mozna nebylo marny zjistit-co to vlastne zazivas a kdo to vlastne zaziva.
    jinak co je vlastni Já?co je boží jiskra?atd.
    VEROUNKA:
    podle me je secret bezpecna hracka,stejne t nikoho nepusti dal,pokud nekdo ma omezene schopnosti mysli,mussi prvne neco uzdravit,tim zvetsit pristup k sve energii a potom je zde moznost teprve manifestace a ikdyz secret muze vypadat lechce,tak splnit podminky toho tvoreni ne kazdy dokaze.inspiracka je to ale fajn.
    jinak byt bohaty shledavam jako prijemnou soucast zivota netlucici se s transformaci vedomi;)))
    KOKES
    KOKES --- ---
    VEROUNKA: bingo!:-) taky poklona.
    Jinak dovetek k tem slovum jako shluku pismen: nekdo dokaze rict shluk pismen tak, ze mas zkazeny cely den. A to neni jen otazka "prijimace".
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: funkcni? myslis jako nejak univerzalne? :)

tak toho bych se zdrahala... ale pro me ano a "nelze to prehlednout", takze zadne velke pozorovaci schopnosti to zase nevyzaduje :)))

nevypravim si s ostatnima moc o mystickych zazitcich... zajimavejsi je vzdycky spis to, co to tem dotycnym prinese, a co s tim dal :) takze nevim, jestli to ostatni prozivaji stejne a uprimne receno - at si to kazdy proziva prave tak, jak chce :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: lol :))) super definice:) Ale funkcni :) Fakt poklona za Tve pozorovaci schopnosti...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: otazka definovat mysticky zazitek? :) fakt? :)

achjo, tak dobra (ted si ale pripadam, jako ze opravdu ztracim cas. cozpak mysticky zazitek je neco hodneho definovani? :))) to snad delaji jenom skalopevne ateisticti vedatori :))) )

ale dobra, odpovim tedy, jak nejlepe umim. to jest zcela subjektivne. hodlas-li obdrzet radoby objektivni definici, obrat se fakt treba radsi na spolek sisyfos :))

takze mysticky zazitek je pro me zazitek takoveho druhu, u ktereho je velmi silne pocitovana vazba na spojnici cca tan-tien (jedno misto linie hara)--prava srdecni komora (bozska jiskra)--brzlik (Ja)--cakra tretiho oka (tzn. i zatylek)--nekdy i korunni cakra (ona se dost dotvari, takze...) to cele vzadu duplikovano celou kundalini rourou (resp. tim, co se tvori v sympatikach vedle ni). toto proudeni je silnejsi, nez obvykle (mam osobni zkusenost, ze otevrenim se vlastnimu Ja se zvysuje celkova citlivost tohoto proudu i normalne behem dne).

no. myslim, ze takovahle "definice" te ale asi neuspokoji, protoze bys to chtel definovat tak, abys mohl rozpoznavat sve zazitky jako mysticke ci nikoliv, ze. tak to si ale musis definovat sam :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: tak už to neřešme, na otázku jsi mi neodpověděla, byla dost konkrétní, ale možná byla chyba na vysílači.. možná ne, nu což
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KERRAY: tak kolik ,kolik ? ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: fungujici v "magnetismu" 3D ovsem... moje osobni vnitrni presvedceni je, ze tato paradigmata bychom sice meli poznat (asi to ani nejde jinak), a tim padem je integrovat, tim je ale i rozpustit a jit dal... jsou trochu kotvou vyvoje :) jsou ovsem jiste lide, kteri si treba prave toto prave nyni potrebuji uVEDOMit :)

taky si myslim, ze kdyz nekdo trpi tim, ze nema, co chce mit, mel by premyslet o tom, jestli opravdu potrebuje to, o cem je presvedcen, ze to chce :)

a teprve potom se to - eventuelne - snazit privolavat. ovsem to, ze se to snazim privolat, svedci o tom, ze mi to "chybi". cim mene veci mi opravdu "chybi", tim jsem sam komplexnejsi. proto me osobne tahle snaha pripada trochu smesna. stojim s pokorou pred vesmirnou Jednotou Zameru, v nemz je mi dobre, jsem-li s nim zajedno. a k tomu se rozhoduji vlastni svobodnou vuli.

nerozdam dnes vecer vsechny svoje desky (búú :) ) a nepujdu spinkat pod most, protoze tak bych vyrazne snizila vsechny moznosti vyjadreni meho Ja, v ramci stavajici reality.
    ale take si nebudu "pritahovat" auto, dum, kellneruv vydelek nebo prvni misto v superstar, protoze... bych pak mela akorat problemy s tim se toho zbavit, kdyz to nepotrebuju...

takze nejdriv by to mozna pred promitanim secretu chtelo trochu jineho sekretu :) a nahled na sebe sama s tematem "ja a mira me zavislosti na "darech" tohoto sveta".

byt svobodny je fakt krasa :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    jeste v rychlosti k tem afirmacim.afirmace nekdo muze pouzivat 10 let a nic se nemusi stat,"problem"napriklad ve forme nemoci je vzdy na mentalni,telesne,emocni a duchovni rovine,takze pokud se pracuje jenom v urovni mysli je to nefunkcni,nebo pomalé.
    jinak krome Hay je o necem podobnem film the Secret,neni primo o afirmacich,ale vysvetluji v nem nejake principy tvoreni a pritahovani;)))))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LOOK:
    DARUMA:
    budhisti se nezaprou:D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: jsem asi extremne nekompatibilni s tvym zpusobem vyjadrovani, takze se fakt omlouvam, nerikam, ze je to tvoje chyba, ale opet jsem asi nepochopila nic... teda krome toho, ze jses presvedcen, ze mas vyjadrovaci schopnosti, ktere pochopi kazdy... (to si prosim neber opravdu nijak ve zlem, protoze nic zleho pri tom ted necitim, ale je to opravdu jedine, co jsem z tveho prispevku pochopila zcela jasne).

jinak se opravdu trochu ztracim - možná lze ozek využívat z více než z deseti procent, ale nelze jej na to zásobit ani zchladit a vyčistit. tomuhle vazne vubec nerozumim :/ leda ze by ses domnival, ze veskery duch je natolik svazan s hmotou, ze na sve fungovani musi mit nejakou "dispozici" v hmotnem mozku? je to tak?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KERRAY: je. je to ale vhodny primer :) sama nevim, kolik osobnosti mame. 7? 12? 144? kolik chceme? :)

YMLADRIS: :DDD

WOOD: no, to je prave to, proc me pripada tato cesta pozitivni afirmace mozna funkcni, ale ponekud zdlouhava. prijdu-li totiz na to, jake soma je svazano s fyzickou nemoci, kterou trpim (pokud ji trpim), najdu pricinu. odhalim-li a odstranim pricinu, usetrim si opravdu furu casu a furu soustredeni se na jednu vec...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    N_I: je, to znam, to je z prochazky s robotem jednou v jiznich cechach :)))
    N_I
    N_I --- ---
    WOOD
    WOOD --- ---
    no ja nevim, nemoc vetsinou neni primarne fyzicka, telesna...vetsinou jsou to utrapy duse ktere se projevi formou nemoci...tady asi krvinky moc nemaknou...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: no odpoved mas radeji v poste...

ad ursula: jiste ze ano:)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KERRAY:
    PALEONTOLOG:

cili 'moje bile krvinky jsou super a makaji vyborne a casem to daji'

tak to mame shodu
    WOOD
    WOOD --- ---
    ???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam