• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: ten co je na ikonce?:)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Na mystické věty ti sere bílej tesák!
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: a citilas u toho odpovidani na desekrat to mysticke svrbeni?;))
    KOKES
    KOKES --- ---
    zažíváte někdo stavy pohledu toho druhého? Když se s někým bavíte , nebo dohadujete a spontanně vklouznete do jeho pozice a vidíte sebe, jak obhajuje své názory?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: ano presne tak jsem to myslel-to jsou ale mysticke vety panecku
    VEROUNKA: ale tahle babicka nic neobjevila,ona proste zije.nic vic,nic min.to je potom duchovno az do prdele:)))))))))))))))
    proste zivot ji naucil a ona to prijmula.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: predsudky k tobe opravdu nechovam, nemam k tomu zadny duvod :)))

ptas se trikrat na vec, ktera jiz byla zodpovezena jeste pred tim, nez ses na to zeptal podruhe a potreti... :)

spontanne x cilene: absolutne spontanne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Když pojmenuješ žumpu jako dům plný života, pořád to bude jen žumpa.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: vis, ja se priznam, ze slovo "mysticky" nemam moc rada. a jak jsem jiz psala (doufam, ze tu nebudu muset vsechno opakovat desekrat, coz zatim cinim??? :))) ), vlastne jsem odpovidala jenom z donuceni. puvodne jsem odpoved na tuto otazku vynechala, jak sis vsiml a take na to reagoval. kdyz ses zeptal podruhe, odpovidala jsem jiz ciste jenom ze zdvorilosti a proto, abys nenabyl dojmu, ze na tvoji otazku seru :)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RANGDROL: Cítím to :D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PALEONTOLOG: chapu;))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: tou babičkou jsi napsal to, co mam na mysli :) ona je totiž tou, co objevila to vlastni Ja (viz to, co jsem psala v tom mem prispevku :) )
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RANGDROL: Uvidíme, jak odpoví VEROUNKA na otázku, zda-li se jí ty mystické stavy stávají spontánně nebo cíleně.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: dtto (toto proudeni je silnejsi, nez obvykle (mam osobni zkusenost, ze otevrenim se vlastnimu Ja se zvysuje celkova citlivost tohoto proudu i normalne behem dne).
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    to ze pojmenuju dum plny zivota jako dum plny zivota z neho neudela nic jineho nez dum plny zivota:)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: no ja to pocituju ted uz furt, i pri srani na hajzlu, presne jak pises :))) (do prdele nikoho nekopu, tak nevim :))) ) ale jak jsem psala, je to silnejsi, kdyz se neco "dozvidam". pak to je "mystictejsi". a je toho jeste mnoho, co nevim :)

jinak "mysticky" je asi cely zivot, resp. ne cely zivot, ale "kazda chvilka zivota". s tim bych souhlasila, a nechci se prit o slovicka, ale ja bych rekla spis: "kazda chvile je ritualem" :) to je jenom mymu slovnimu mysleni blizsi :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALIPH: To je mi jedno :D Mě to zajímá, mno co mám říct víc :)

RANGDROL: Je to hrozně subjektivní, asi fakt podle typů osobností, pro mě jsou v poslední době mystické prachobyčejné emoce :) Po dlouhé době zase něco citím.. k sobě, ostatním, k náhodným. Chápeš ;)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Slova nejsou prázdné slupky, ale domy plné života:)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PALEONTOLOG: ja nevim,kam ses dostal;))))))))))
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PALEONTOLOG: Proč myslíš, že by to pro ní mělo být něco jiného. Kdyby ses ptal kokrétně mě - ze stejného důvodu jako Verounky - tak ti neodpovím už proto, že bych to považoval za povrchní a unavující.

Když už bysme mezi sebou museli řešit takové pofidérní pojmy, akorát tím odhalujeme nedůvěru nebo nedostatek empatie, nebo obojí.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    nejaka babicka,ktera kope cely zivot na poli brambory muze zit daleko plnejsi a mystictejsi zivot,nez nekdo,kdo je schopny vnimat a citit fungovani sebe sama na ruznych urovnich.nazyvat ale obycejne veci vznesenymi jmeny je kazdopadne super hra,ale porad je to jenom hra
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam