• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: jo aha, ja mam pocit, ze jsem malo zabavna? :))) moje zabavnost neni predmetem tohoto auditka :)
    nemyslim si, ze zrovna ja sama bych byla zabavnejsi tema nez vedomi cloveka, vedomi Zeme a jeho transformace... neznamena, ze si myslim, ze jsem malo zabavna :))))

me by tu osobne bavily vic vase nazory a zkusenosti s transformaci vedomi, to je jasne, ja si sama sobe na otazky po tom, co je to pro me "mysticka" zkusenost, odpovidat nemusim :))) a trochu jsem napochybach, jestli tyhle moje odpovedi na tyto otazky prinesou neco vam...

ale to samozrejme nemuzu nijak predikovat :D

nebo jo???? :DDD
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: jak pracujes pocitem ze jsi malo zabavna?

:-DDDDDDDDDDD
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: nn,to uz byla posledni osobni otazka-testovaci;))))
    nicmene jsem se ptal jak snim pracujes,ne jestli ses svata:D

kazdopadne zpet k vedomi!!!!!
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    nemyslim si, ze zrovna ja sama bych byla zabavnejsi tema nez vedomi cloveka, vedomi Zeme a jeho transformace...

ale zda-li se byt dobrou cestou k tomu dojit skrz me osobni pocity... proc ne :))))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jak se jmenuje to auditko – "na pranyri"? :)))

GRAMEC: rano jo :)))
    RANGDROL: co je to vztek? :) (ty mi to ale nebudes verit, tak co...) ne, priznam se, ze jsem se jednou behem poslednich dvou mesicu fakt nastvala... bylo to, kdyz jsem cetla neco na jednom chatu. bylo to hodne kratky, ale byla jsem rada, ze jsem toho schopna :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    verounka:
    jak pracujes se vztekem?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GRAMEC: ja myslim, ze pojem "prvotne" je obeti naseho linearniho vnimani casu ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: ja jsem k tomu hele taky neprisla jen tak raz dva :))) to si nemysli :) ta Univerzalni velka Laska je "pocit", ktery me neustale naplnuje takovym jakoby "uzasem" (nebo jak to rict), ze to vubec je... :)

jelikoz jsem blazena zena a citim napojeni na Zdroj lasky, sotva ve me nejaka "radobypruda" :) (kterou ja za prudu nepovazuju) bude vyvolavat nejake "pocity". a chapu take, ze ti to nevadi (protoze to jsou moje pocity, a tudiz jsem za ne zodpovedna sama!)

jenom nevim, jestli je to zabavne uplne stejne pro vsechny pritomne zde v tehle diskuzi, donekonecna jenom moje a moje opakovane pocity z "mystickych" zazitku... to jsem mela na mysli :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    GRAMEC: ja si to vysvetluju tak, ze v samotnem principu zivota je, ze "to" (zivot/existence) zkousi neustale vsechny mozne zpusoby toho, co muze existovat [ v ramci nejakych tech zakladnich omezeni danych parametrama tohoto vesmiru ] proste je zabavnejsi kdyz neco je nez kdyz nic neni

to co muze byt (jako ze urve nejakou cast casoprostoru pro svou konfiguraci), to proste je, to, co to nezvladne bud nevznikne (existuje jen potencialne) nebo zanikne prehluseno necim uspesnejsim.

individualni vedomi je to samy, proste byly podminky tak to vzniklo. napad se transformovat to samy, proste byly podminky tak to vzniklo a ted se to deje.

toto vysvetleni v podstate nic nerika, ale mne uspokojuje
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    VEROUNKA: Tezko rict, co myslis ty?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: Zajímavé, v tom případě jsi blažená to žena a já ti sice nezávidím, ale přál bych si to někdy taky tak zkusit. Pro mě je proces transformace vědomí mravenčí, vědomá a namáhavá práce, ale bohužel-komudík, zdá se, že jen sklízím co jsem zasel.
    Děkuji, mně nevadí jeslti to v tobě vyvolává nějaké pocity.

Ahojte ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KOKES: zrovna jsem o tom nedavno premyslela, kdyz jsem cetla Umeni Salamounovo :) (coz je mimochodem pro me osobne skvela knizka). nezazivam nic takoveho :) kdybych se ptala proc, nasla bych asi velmi zahy odpoved, ze to fakt nepotrebuju :))) kazdy ma sve zpusoby, jak ziskavt poznani. myslim, ze tyhlety "astralni" vylety lepe a radostneji zazije clovek, ktery touto cestou ziskava nejake informace. ziskame-li je jinak, ziskame je jinak :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: rekonfigurace to je :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: presne tak :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: to je od tebe moc mile, ze to tobe nevadi a automaticky predpokladas, ze to nebude vadit ani nikomu dalsimu :)

takze ja budu odpovidat na kazdou tvoji otazku s dovolenim jenom jednou :)

1/ tyhle spontanni stavy se mi az tak uplne nestavaji, ty proste jsou (stavat by se mohly pouze tehdy, jestlize by nebyly pritomny stale - coz jsem psala nize, ze jsou).

2/ transformaci jsem nezapocala. transformace zapocala sama za sebe a ja jsem zjistila, ze je, hodne let po tom :)

3/ o ty stavy si "nerikam", takze nevim, jestli mam odpovedet na otazku, zda o ty stavy stojim ci nikoliv, ano nebo ne. ale jsou to velmi prijemne stavy. nikdy jsem nepoznala nic prijemnejsiho :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YMLADRIS: Jé, to je hezký § :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOKES: Ty ani ne. Odlítnutí od těla se mi stalo, i různé úhly pohledu se mi stávají, ale takhle přímo ne. Někdy se jakoby slyším odjinud než obvykle. Občas semi prostor okolo nafoukne, občas se do něho nafouknu já. Ale cizíma očima jsem se na sebe nekoukal.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: s jakyma tesaku?ale mas recht,akorat bacha at se ti nerozjede moc agrese,abys nedostal ban chlapecku;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GRAMEC: to je dobra otazka! co je prvotne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: Ale to přece nevadí :) Mě ne. Chtěl jsem se zeptat, tyhle spontánní stavy se ti stávají jen tak, nebo je to projev transformace, kterou jsi již započala a kterou udržuješ ? A pokud ne, stojíš o tyto stavy, jsou ti příjemné ?

RANGDROL: Mno u vědomého propojení center nejsme.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale ted uz staci jenom jedna veta a cele to smazu, protoze prekracujeme jedine pravidlo tehle diskuze, a to je nebyt k sobe agresivni :)

diskuze o novem vedomi je otevrena i pro lidi, kteri nemaji zpracovane sve ego, ale pouze do te miry, pokud uz maji schopnost premyslet i nad sebou (nejnenom na temi, ktere oznacujete panove za "ostatni")

takze... respekt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam