• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: presne tak :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: s jakyma tesaku?ale mas recht,akorat bacha at se ti nerozjede moc agrese,abys nedostal ban chlapecku;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GRAMEC: to je dobra otazka! co je prvotne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: Ale to přece nevadí :) Mě ne. Chtěl jsem se zeptat, tyhle spontánní stavy se ti stávají jen tak, nebo je to projev transformace, kterou jsi již započala a kterou udržuješ ? A pokud ne, stojíš o tyto stavy, jsou ti příjemné ?

RANGDROL: Mno u vědomého propojení center nejsme.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale ted uz staci jenom jedna veta a cele to smazu, protoze prekracujeme jedine pravidlo tehle diskuze, a to je nebyt k sobe agresivni :)

diskuze o novem vedomi je otevrena i pro lidi, kteri nemaji zpracovane sve ego, ale pouze do te miry, pokud uz maji schopnost premyslet i nad sebou (nejnenom na temi, ktere oznacujete panove za "ostatni")

takze... respekt...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: takze poctvrte – zazivam ho furt :)))
    a poxte – slovo mystika pro me ma trochu nadech neceho, to mam mozna neni... je to asi stejne jako treba slovo "new age" – ostatne o tom dobre kaliph :)

ja se ale taky dobre bavim, panove, no problema :)))
    jenom nevim, jestli rozebirani meho svrbeni v prdeli je prave pro vas (ci pro nas zde vsechny) tim nejlepsim prinosem, ale mozna ano, kdyz si o to rikate :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MARSHUS: ad transformace vedomi - ze je ten pojem bezobsazny - ze to nemuzes transformovat kdyz se to furt meni

tezko rict, ja na to jdu naopak. ano meni se to, ale rozhodne to ovlivnovat muzu a to zcela zasadne; obsahy vedomi lze svlikat a navlikat jako hadry. vede to 1) k poznani ze to nejsem ja 2) svobodnejsi volbe jaky obsah vedomi ma clovek ve vedomi

transformaci nechapu jako nejake podmaneni, ale rekonfiguraci - precejen nektery ty obsahy co se vali furt dokola jsou opravdu hafo nudny - nevedomost, touha, hnev, strach ;) a blokuji pestrejsi arzenal moznosti toho co muze byt uvedomeno
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Přestaň s těma blbejma kecama, chlapečku.
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    Prvotne zde neni zadne vedomi, tak co kdo chce transformovat?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: ten co je na ikonce?:)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Na mystické věty ti sere bílej tesák!
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: a citilas u toho odpovidani na desekrat to mysticke svrbeni?;))
    KOKES
    KOKES --- ---
    zažíváte někdo stavy pohledu toho druhého? Když se s někým bavíte , nebo dohadujete a spontanně vklouznete do jeho pozice a vidíte sebe, jak obhajuje své názory?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: ano presne tak jsem to myslel-to jsou ale mysticke vety panecku
    VEROUNKA: ale tahle babicka nic neobjevila,ona proste zije.nic vic,nic min.to je potom duchovno az do prdele:)))))))))))))))
    proste zivot ji naucil a ona to prijmula.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: predsudky k tobe opravdu nechovam, nemam k tomu zadny duvod :)))

ptas se trikrat na vec, ktera jiz byla zodpovezena jeste pred tim, nez ses na to zeptal podruhe a potreti... :)

spontanne x cilene: absolutne spontanne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Když pojmenuješ žumpu jako dům plný života, pořád to bude jen žumpa.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: vis, ja se priznam, ze slovo "mysticky" nemam moc rada. a jak jsem jiz psala (doufam, ze tu nebudu muset vsechno opakovat desekrat, coz zatim cinim??? :))) ), vlastne jsem odpovidala jenom z donuceni. puvodne jsem odpoved na tuto otazku vynechala, jak sis vsiml a take na to reagoval. kdyz ses zeptal podruhe, odpovidala jsem jiz ciste jenom ze zdvorilosti a proto, abys nenabyl dojmu, ze na tvoji otazku seru :)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RANGDROL: Cítím to :D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PALEONTOLOG: chapu;))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: tou babičkou jsi napsal to, co mam na mysli :) ona je totiž tou, co objevila to vlastni Ja (viz to, co jsem psala v tom mem prispevku :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam