• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    RANGDROL: nevim... clovek je na jednu stranu hrozne skeptickej ("blbost prece na jaky bazi by se to prenaselo?") ale pritom je s každým dalším "ty jo já měla pocit že jsem něco viděla" víc a víc zvědavej a chtěl by to zažít znova...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FRONEMA: myslim,ze nevymyslela,je to normalni;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KOKES: já jsem možná měla jeden dva takové záblesky... nejsem si jistá zda jsem si to nevymyslela ale ve chvíli hodně silného lidského spojení jsem najednou "věděla" jak vypadá celá situace způsobem který jsem nemohla ze své pozice vidět.... ale jak říkám dávám tomu tak 50 procent ze jsem si to vymyslela...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    KOKES --- --- 19:50:03 8.7.2008
    zažíváte někdo stavy pohledu toho druhého? Když se s někým bavíte , nebo dohadujete a spontanně vklouznete do jeho pozice a vidíte sebe, jak obhajuje své názory?

KOKES: no tohle mi přijde dobrá věc na řešení. Pracuji na tom poslední tři roky. Kdykoli dojde k nedorozumění jednoho, dvou i více lidí, snažím se... no jak to popsat ? Nejen vlézt si do toho druhého a podívat se na to jeho očima, odpoutat se od svého pohledu na věc, ale hlavně... slova mi na to nějak nestačí - no sednout si na mráček nad ty dva lidi kt. mají problém, nedorozumění, porozumění (to je jedno) a vidět to taky z pohledu třetí nestranné osoby. Tohle je pro mě jediný způsob jak řešit věci, jak navrhovat správné kompromisy, jak vědět že jsem / nejsem v právu (popř. ten druhý) a jak být objektivní a například uznat svou chybu a řešit to nezaslepeně.

Shrnutí: Jde jen o to si uvědomit že pokud dva něco řeší, je třeba se na to koukat minimálně ze tří pohledů - dvě zůčastněné osoby a minimálně jedna nezůčastněná. Je to něco jako vnitřní soudní proces. Málokdo ale dokáže nebýt ponořen jen do své hlavy a málokdo si zacestuje i jinam. Stačí zavřít oči a teleportovat se na malou chvilku.

No jsem moc ráda že to někdo nadhodil, sama bych vypadala jako blázen kdybych s tím přišla jen tak. Začíná to smrdět telepatií, ale tohoto stupně je schopen myslím každý KDYŽ CHCE !
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    chvíli to vypadalo, že se snad ani nepřipojí, ale teď

_B2SPIRIT_ --- --- 1:11:16 9.7.2008 --- [00:20 :: diskuze :: ANTIDEPRESIVA a jiná psychofarmaka - vaš]

už je plný síly a připraven k diskuzi
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    _B2SPIRIT_: někdy mám pocit, že mi z toho tlaku praskne hlava a tak musím někde sníst kus syrovýho masa ... vedle v hospodě dělají dobrýho tataráka :-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    _B2SPIRIT_: a jak je to s anděli, kdo je loví, koho loví oni?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Nebyl jsem tu dnes aso 10 hodin, za tu dobu se tu objevilo přes 130 nových příspěvků, tímto se mi stala diskuse nepřehlednou a tolik času na pročítání toho co má a co nemá sílu, nemám ...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    YMLADRIS: Neodstraňování negativity vede k rakovině. Je úplně jedno, zda se snažíš o nadhled, prostě si do tebe "sedne", naše mysl nás utváří. Pokud dáme negativitě šanci, tak si nás najde ;-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    VEROUNKA: slova jsou slova a to co je jednou vyřčeno dává energii a nakonec i hmotu ...

JENOM slova? Za co byl ježíš ukřižován? Byla to přeci JENOM slova :-)))

jako hrom - PŘÍLIŠ silně
    nemyslenkova - NE je samo o sobě negativní
    uchylne - v sobě skrývá samotného ďábla - zvrácenost

znáš sílu myšlenky a slova?
    co jiného je JÁ JSEM ???
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    N_I: když se bojíš zabedniš se a jednou přijde někdo kdo tvé bednění rozkopne a by budeš v kýblu.

Žiješ s démony, kteří tě požírají a ty si myslíš, že ti dávají sílu :-))))
    Pokud půjdeš dál, ztratíš tyhle nízké duše, a najdeš něco hodnotnějšího. Je to ale cesta proměny, nikoliv zabednění.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    TOP_IDECKO: jestli potrebujes zmlatit, jsou tady na to jina, tematicka auditka.
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    VEROUNKA: Chce to klid. Tvá vyprávění jsou zajímavá. Díky.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja to tu dnes vidim jako tema: duvera-neduvera

zvykli jsme si ostatnim neverit. mame spatne zkusenosti. ok. jsme v tom takhle v pohode? jestlize jo, tak neni co menit. jestlize ne, tak co budeme delat? budeme cekat, az zacne nekdo duverovat nam? poskytne nam jako prvni bezpeci a ochranu, a teprve potom se taky rozhodneme otevrit svoje srdce? ale co kdyz to nikdo "druhy" jako prvni neudela? nejlepsi a nejtrvalejsi jsou takove zacatky, kdy zaciname u sebe...

tak zatim :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: no je mi to uplne jasny :DDDD
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: jen jsem podlehla pokuseni udelat legraci ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    INK_FLO: tvuj :DDD
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    GRAMEC: mysleni je malo. co je za myslenim? jestlipak tu mame nejakeho zenoveho mistra? ti tohle podavaji tak pekne... :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: jo aha, ja mam pocit, ze jsem malo zabavna? :))) moje zabavnost neni predmetem tohoto auditka :)
    nemyslim si, ze zrovna ja sama bych byla zabavnejsi tema nez vedomi cloveka, vedomi Zeme a jeho transformace... neznamena, ze si myslim, ze jsem malo zabavna :))))

me by tu osobne bavily vic vase nazory a zkusenosti s transformaci vedomi, to je jasne, ja si sama sobe na otazky po tom, co je to pro me "mysticka" zkusenost, odpovidat nemusim :))) a trochu jsem napochybach, jestli tyhle moje odpovedi na tyto otazky prinesou neco vam...

ale to samozrejme nemuzu nijak predikovat :D

nebo jo???? :DDD
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: (je to takhle komplexnejsi?) :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam