• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    VEROUNKA: no v mém případě mě propleskla těžká životní situace a filozoficko-psychologicky zaměřená škola a nějaké ty "náhodamy" (náhoda je také dost špatné slovo - lepší neznám). Nepřikládám v mém případě význam obdobím i když co se má stát se stane (započalo a zatím nedokonalo). A v souvislosti s tím tedy nahodím událost z roku 2003 která u mě započala mnohé. Asi to bude delší - opět a zas ta slova - někdy nestačí na popis, pokusím se ale o to.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: a jeste k tomu je to rok stare;)
    WOOD
    WOOD --- ---
    _B2SPIRIT_: to ale bylo velmi uprimne... nic jineho, co je mozne popsat slovy, me nenapada...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MEDVIDEK: ano, uplne s tebou souhlasim, vyjadrila jsi to, co jsem ja davala dohromady v odstavcich jedinou vetou :))) PROZITEK. sem s nim :)
    (holt to tady jinak nez slovy nejde no :))) )
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: prost kdyz se vyvijis a rostes,svet jde s tebou,me okoli je primo umerne memu vedomi,plno lidi odpadlo,plno se objevilo.
    to ze se dejou ty veci ve stejnou dobu je opet z meho hlediska uplne "normalni";))nebot ty ses s temi lidmipropojena,je tam silnejsi karmicka vazba,hrajete stejnou hru,tak proto.
    k te celii fenn se radci nebudu vyjadrovat,to bych asi potom dostal bann
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MARISH: pokud te to vycerpava, tak na tom rozhodne neni nic v poradku. jakmile te cokoliv vycerpava, znamena to:

jednak to, ze nemas "imunni" drahy svych energii natolik, jak bys mela a mohla - ale to je sakra prace na dlouho, a je myslim docela i dobre si k tomu pomoci tak, ze navstivis nekoho, kdo treba pracuje profesionalne s cakrami... atd. a pak - pokud jsi takhle "otevrena", rozdavas svoji energie vsude okolo, doslova ji plytvas, ostatni ji vyuzivaji a vubec o tom treba ani nevedi... muzou se citit silnejsi v tve pritomnosti, dokonce ji muzou i podvedome vyhledavat, a kdyz jim ji prestanes davat, muzou mit pocit, ze ty sama je o energii okradas (proste a jednoduse dochazi tady potom k oboustrenemu jevu "energetickych upiru" - viz web :))) )

takze jestlize te to vycerpava, je to patrne znamenim toho, ze mas v sobe skutecne pozorovatele, cili neco jakoby "navic", co jeste neni tvym samotnym Ja. bozskost Ja btw spociva prave v tom, ze je komplexnim Ja tebe cele, vsechny osobnosti a bytosti v tobe JSOU JEDNIM, a to je to JA JSEM. takovyhhle minija ma v sobe kazdy spousty, a ukolem transformace je btw prave tyhle postupne objevovat a integrovat v onom jedinem bozskem Ja.

tim, ze tohoto pozorovatele budes integrovat, o nej neprijdes :) cili neprijdes o svoji schopnost videt veci "z nadhledu", ba prave naopak, jakmile integrujes tuto bytost do jedne a stanes se svym celistvym Ja, budou mit vsechny talenty v tobe obrovskou silu, protoze jim dovolis vyuzivat nevycerpatelne energie Jednoty, Zdroje, na ktery se pak napojis. vytvoreni velkeho bozskeho Ja v sobe je zaroven otevrenim ventilu k tomuto energetickemu Zdroji univerzalni nepodminene Lasky.

takze pak budes mit tutez schopnost, ale nebude te vycerpavat a budes ji pouzivat jenom tam, kde sama budes chtit :)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    YMLADRIS: výnikající nápad
    teoreticky to má zvládnuté kde kdo ... avšak "prožitek" je to co mění (pokud budou slova a opis stačit)
    N_I
    N_I --- ---
    bude obtizne tuhle debatu uhlidat...:]
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: myslim, ze lide se potrebujou naucit se prestat chranit svuj prostor :))))

jinak myslim, ze je to skvely napad! :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KRMELEC: nejsem si uplne jista a nechci tvuj pribeh svazovat s nicim jinym, abych se nedopustila omylu...

ale tohle, co popisujes, je - a je to tak zatim u vsech lidi, ktere znam a kteri se cestou k Sobe vydali (transformace vedomi), at jiz vedome ci nevedome - jedna takova typicka faze. udajne, podle toho, co se o tom pise, by to melo byt o vycisteni nefunkcnich vazeb, ktere te zatim obklopuji, abys mohla ve stavu transformovane vedomi navazat vztahy pro tebe funkcni s lidmi, kteri tebe chapat budou, protoze se taky budou mit radi, a jejich vedomi bude rust, stejne tak jako tvoje.

zkratka receno - mluvi se opravdu i o tom, ze se tyhle "skupinky" lidi ted na Zemi nejak rozruznuji...

at uz k tomu pristoupis jak chces a udelas si na to nazor, jaky samozrejme sama uznas za vhodne, je zajimave, ze urcite veci se opravdu deji lidem, kteri touto cestou jdou, ve stejnou chvili.

mluvi se o energiich, ktere na Zem dopadaji a tem se venuje celia fenn, cervencove v prekladu jsou napriklad zde http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2007080001

jinak to je tu (a jsou tam mesice i zpetne, takze se muzes podivat, jak to "sedi" u tebe) -
    http://starchildglobal.com/
    pripadne si zkus najit jinou stranku - nesvar velke vetsiny "esoterickych" serveru je v tom, ze jejich stranky jsou graficky aspon z meho pohledu grafika ... no skoro k uzoufani :DDDD
    MARISH
    MARISH --- ---
    VEROUNKA: jako pocit... a někdy to strašně vyčerpává
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    YMLADRIS: mam hodne podobny pocit
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    YMLADRIS: slovo do pranice;)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    jinak verounko big-up k tomu oc se v tomto klubu snazis .. nevim teda presne o co ;) ale potencial se mi zda vybornej, i kdyz je to IMO hodne tezky. no uvidis zda z toho neco vyleze.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: mela jsem takovou myslenku ze by kazdej napsal zda mel nejaky "iniciacni" zazitek, neco jako delal jsem to a to a stalo se to a to a od te doby si uvedomuju neco zasadniho o vedomi a transformuju se ;-).

co si o tom myslis.

souhlasim s tim, ze osobni sdileni je prinosnejsi nez obecne plkani. riziko je v tom, ze to byva dost intimni, lidi si potrebujou chranit svuj prostor
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: ukaze cas;)drzim palce
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Píšu jako někdo, kdo lpí na slovech? A nechceš mi dát ban, ať mám od vás pokoj? Děkuji.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: lpej si na slovech, jak je libo. ale nepozaduj od druhych, aby na nich lpeli taktez :)

dekuji .)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KRMELEC: nevim zda ti to k necemu bude, ale mne se hodne osvedcuje vnimat se jako neustale se promenujici polarity. dejme tomu polarita zabednenost-otevrenost. Neni to tak ze jsem jedno z toho. Jsem oboji, casto ale je vyraznejsi jeden aspekt.

Ten druhy aspekt ale "nezmizel", on chce taky zit/existovat/byt vniman/whatever.

Cili svym zpusobem kdyz se citim jako otevrena,komunikujici,propojujici ... tak prostor pro "zabednenost, ochranu, barikadu, strach" zbyva pouze mimo mne, ne ve mne = vyrazne to vnimam na ostatnich.

Moje zkusenost je, ze kdyz si uvedomuju 'ted se projevuju otevrene' a 'ted zabednene', tak i na ostatnich vidim 'ted otevrene' , 'ted zabednene'.

Odmitani zabednenosti u sebe ("ja nejsu zadny zabarikadovany debil") vede u mne k tomu, ze pak nevidim veci tak jak jsou, ale tak jak se mi libi... coz je proste suboptimalni pac se clovek rozhoduje hur nez je to mozne, zije v iluzich.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _B2SPIRIT_: ty mas v sobe nejakeho pozorovatele? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam