VEROUNKA:ok:D
problem v celine a v jinych podobnych chanellarich,vizionarich a newage guruech vidim hlavne v povrchnosti a prehlizeni skutecnosti v celem jeji bohatstvi a komplexnosti.videl jsem plno lidi,kteri se na tom odjebali jeste vic,nez byli.meli problem,ale misto aby ho konkretne resili,verili nejakym blabolum,ze to za ne vyresi vek vodnare,vzestup,nebo super zazracej energetickej system stahnutej z plejad:D
tvari se to vsechno hrozne vysoce a duchovne,ale ma to hacek.utrpeni se z lidskeho zivota neda odparat,zijeme ve fyzicke realite,ktera je dualni,diky tomu se muzeme trit a vyvijet se,cesta k jednote vede pres celistvost ne hrani si na pozitivni a laskyplny zivot.
je to ego hra,ze zdarec,levna ezoterika s tim spojena,vcetne andelskych tricek,ochranych amuletu podle majskych indianu,ktere se vyrabi v cine .tvari jako nastroj k rustu,ale neni to tak.je to pozlatko doby,duchovni materialismus,ego si hleda zpusob cesty,ktery by byl prijemnej,hlavne aby se toho nemuselo zas tak menit,staci kdyz si dame duchovni jmeno,pozname se jako pozemsky andel,pockame na svou vesmirnou lod,ale uvnitr kopa hoven.
proste chceme najit poklad,ale nechce se nam kopat;)
mozna je to jenom muj ulet,ale ja mam pocit,ze neni potreba si dat vysvetleni,ze tohle se deje protoze v pate vesmirokupe je zrovna astar,ve ctvrte archandel michael a dohlizi na to galakticka federace;)
dulezity je na sobe makat,poslouchat sve vedeni a delat co mam pred nosem.obcas je to ruzovy a obcas to pekne smrdi.
vzdy ale asi zalezi co je koho cilem,jestli klidnj spokojenej zivot a nic moc neresit,sprijemnit si realitu tahanim karet,malovanim aut.kresby,obcas zajit na nejakej ten ezoterickej festak a predvest se,kdo vidi vic barevne auru,ma na konte vic vylecenych lidi a nebo nasel zarucene stoprocentni metodu,ktera vsem pomuze.fajn nic proti,ale je to vyuzitej cas k rustu,pomuze mu to v okamziku smrti,coz je kazdy okamzik zivota;)
jde to jednoduse pozorovat-vzdy se kolem nejake osoby,nebo nejakeho fenomenu objevuje specificka skupina lidi.podivej se jak vypadaji weby o zemske transformaci,o andelich,o chanellech atd,vsude tam muzes citi teplo ale smradecek.do oci bijici masky,obrany a zraneni,ktere misto toho aby se poctive resili se tvari,ze je vsechno v poradku a ze uz sme ve dvacate dimenzi.
znovu se mi chce pripomenout babicku na poli
zivot je zazrak,kazdy obycejny okamzik,kazda vterina je nejvetsim pozehnanim,samo o sobe je to tak naplnujici,samozarici a prekypujici,ze to vzbuzuje lasku,respekt i udiv soucasne a mam pocit,ze tyto vytvory obcas zivot snizuji na vesmirnou teorii,dalsi vymysl nemocne mysli,ktre chce jenom prezit sama sebe ve sve oddelenosti.