• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA:ok:D
    problem v celine a v jinych podobnych chanellarich,vizionarich a newage guruech vidim hlavne v povrchnosti a prehlizeni skutecnosti v celem jeji bohatstvi a komplexnosti.videl jsem plno lidi,kteri se na tom odjebali jeste vic,nez byli.meli problem,ale misto aby ho konkretne resili,verili nejakym blabolum,ze to za ne vyresi vek vodnare,vzestup,nebo super zazracej energetickej system stahnutej z plejad:D
    tvari se to vsechno hrozne vysoce a duchovne,ale ma to hacek.utrpeni se z lidskeho zivota neda odparat,zijeme ve fyzicke realite,ktera je dualni,diky tomu se muzeme trit a vyvijet se,cesta k jednote vede pres celistvost ne hrani si na pozitivni a laskyplny zivot.
    je to ego hra,ze zdarec,levna ezoterika s tim spojena,vcetne andelskych tricek,ochranych amuletu podle majskych indianu,ktere se vyrabi v cine .tvari jako nastroj k rustu,ale neni to tak.je to pozlatko doby,duchovni materialismus,ego si hleda zpusob cesty,ktery by byl prijemnej,hlavne aby se toho nemuselo zas tak menit,staci kdyz si dame duchovni jmeno,pozname se jako pozemsky andel,pockame na svou vesmirnou lod,ale uvnitr kopa hoven.
    proste chceme najit poklad,ale nechce se nam kopat;)
    mozna je to jenom muj ulet,ale ja mam pocit,ze neni potreba si dat vysvetleni,ze tohle se deje protoze v pate vesmirokupe je zrovna astar,ve ctvrte archandel michael a dohlizi na to galakticka federace;)
    dulezity je na sobe makat,poslouchat sve vedeni a delat co mam pred nosem.obcas je to ruzovy a obcas to pekne smrdi.
    vzdy ale asi zalezi co je koho cilem,jestli klidnj spokojenej zivot a nic moc neresit,sprijemnit si realitu tahanim karet,malovanim aut.kresby,obcas zajit na nejakej ten ezoterickej festak a predvest se,kdo vidi vic barevne auru,ma na konte vic vylecenych lidi a nebo nasel zarucene stoprocentni metodu,ktera vsem pomuze.fajn nic proti,ale je to vyuzitej cas k rustu,pomuze mu to v okamziku smrti,coz je kazdy okamzik zivota;)
    jde to jednoduse pozorovat-vzdy se kolem nejake osoby,nebo nejakeho fenomenu objevuje specificka skupina lidi.podivej se jak vypadaji weby o zemske transformaci,o andelich,o chanellech atd,vsude tam muzes citi teplo ale smradecek.do oci bijici masky,obrany a zraneni,ktere misto toho aby se poctive resili se tvari,ze je vsechno v poradku a ze uz sme ve dvacate dimenzi.
    znovu se mi chce pripomenout babicku na poli
    zivot je zazrak,kazdy obycejny okamzik,kazda vterina je nejvetsim pozehnanim,samo o sobe je to tak naplnujici,samozarici a prekypujici,ze to vzbuzuje lasku,respekt i udiv soucasne a mam pocit,ze tyto vytvory obcas zivot snizuji na vesmirnou teorii,dalsi vymysl nemocne mysli,ktre chce jenom prezit sama sebe ve sve oddelenosti.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Odkrývám hodně, proto prosím schovívavost. Ve chvíli kdy mi přestanete věřit události, přestanete se mnou cítit, přestaňte i číst – nic se neděje – to se mi stává :c)

2003 – poslední rok na VŠ, rok kdy jsem omdlévala z důvodu podváhy a hodně věcí se mi objevovalo právě při stavech omdlévání. (vyzkoušela jsem hodně psych. drog, ale žádná nebyla tak silná a obohacující jako stavy omdlévání i přestože to není nikterak zábavná nebo příjemná věc na normální žití)

Pražská periferie,–zastávka MHD pozdě večer. Čekám na svůj autobus s intervalem 30min. Na zastávce jsem sama a pak se objeví slušně oblečený pán cca 45 let. Chodí tam a zpátky a evidentně je v nějakých rozpacích. Mám z něho pocit obyčejného spořádaného občana který něco hledá. Nakonec sebere sílu a vydá se ke mě. Neobtěžuje mě, stojí ode mě v dostatečné vzdálenosti a upřeně se mi dívá do očí, slušně pozdraví. Pak vysype svůj příběh. Byl doma v bytě na opačné straně Prahy a měl silný pocit který ho obtěžuje představou, že by měl jet do těchto končin a najít odpověď na NĚCO. Omluvil se, že vypadá jako blázen, ale že ten silný pocit poslechl, našel přesně to místo které mu bylo naznačováno. Stojí tu, je noc, má najít něco zásadního pro svůj život a připadá si jako blbec co poslechl. Musela to být síla, protože on se tomu bránil, bál se mi to říct a sám nevěděl co to je. Přejel kvůli tomu celé město a věděl že přesně ta zastávka MHD je to místo. Pak uviděl mě a bylo mu jasné, že jsem ten kdo mu má ukázat nebo něco říct. Něco pro něho dost důležitého. Upřeně na mě hleděl a čekal. Já celou dobu mlčela a chápavě jsem mu přikyvovala. Pak přišla ta chvíle kdy jsem měla promluvit a já necítila že pro něho mám nějaké poselství. Neměla jsem to napojení, tu sílu co jeho táhla, cítila jsem pouhé pochopení. Přijel autobus a ze mě vypadlo CO SE MÁ STÁT SE STANE, PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ V HLEDÁNÍ. Nastoupila jsem do autobusu a on tam zůstal. Dodnes nevím, asi jsem měla nastoupit - on by ze mě víc nedostal. Strašně mě ale zajímalo, zda se po mě neobjevil někdo jiný kdo by opravdu byl posel a vůbec co se pak s tím chlapíkem dělo, zda NĚCO našel.

Vrtalo mi to hlavou dlouho… Měla jsem fantastického profesora filozofie. Vyprávěla jsem mu to. Jeho odpověď na všechny mé otázky byla: CO SE MÁ STÁT SE STANE. V tu chvíli se mi mé poselství vrátilo abych pochopila. Celý příběh to ale není. Zhruba o měsíc později jsem potkala onoho pána na té stejné zastávce MHD, bylo odpoledne, všude dost lidí... Doběhla jsem ho, pozdravila a zeptala se zda si na mě pamatuje a jak to dopadlo. Nechápavě si mě prohlížel. Vůbec nevěděl o čem to mluvím. Vysvětluji si to všelijak (možná stále hleal, možná se styděl, nebudil dojem blázna - ale třeba jím byl..... a mnoho dalších), každopádně nedozvědla jsem se nic, nepamatoval si mě, byl to 100% on, měl i stejné oblečení. Od té doby se mi dvakrát stalo, že jsem měla silné nutkání něco udělat (varovný tón v hlavě, stavy omdlévání které neskončily upadnutím... silná dezorientace). Poprvé jsem to neposlechla a a o hodinu později jsem měla krok do smrti a v náručí mrtvou kamarádku. Podruhé jsem to poslechla. Přesně jsem věděla co se děje a že s tím musím něco dělat ještě než se to stane. Udělala jsem to pozdě. Dovolala jsem se babičce (kterou jsem měsíc před tím neviděla) do jejího bytu pár minut poté co si sama zavolala sanitku, dojela jsem do jejího bytu ve chvíli kdy ona dorazila do nemocnice, dorazila jsem do nemocničního pokoje pár minut před tím než upadla do komatu a o 14 dní později jsem věděla, že to neznámé číslo na display je nemocnice, že babička zemřela. Všechno to bylo tak jasné, nepotřebovalo to žádné soustředění - přicházelo to samo.

Všechno si to spojuji. Nevím jakou roli v mém životě měl ten pán ze zastávky MHD. Mám pocit, že po mě něco chtěl a vlastně mi něco dal. Někdy se možná dozvím co to všechno bylo. Někdy mi to možná bude jasné. Zatím nevím co to je, ale děje se to, je to tu. Čekám kdy se mi ozve třetí varování a bez rozmyslu ho uposlechnu. Budu vypadat jak blázen, jak ten pán ze zastávky MHD. Předvídání a telepatie - věci na které jsem nikdy nevěřila, dokonce ani dnes, ale stalo se a nevím jak to jinak vysvětlit.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    uz se tesim :) az budu mit vic casu, taky sem kdyztak prdnu nejaky ten osobni pribeh :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: to s tebou souhlasim, prave proto je taky "obrazem" transformace sveta transformace jednoho kazdeho cloveka a naopak.

taky osobne nejsem nadsenym zastancem celii fenn - predkladam, ze existuje a tim take, ze existuji moznosti vnimat nektere tyhle jevy komplexne.

slabikar jmenem google jiste nemusim predstavovat :)

ja bych byla (osobne) docela rada, kdyby se k celii fenn vyjadril, ale jestli se citis nesvobodny, cin jak myslis :D k ostatnimu plati jenom to, co pisu v zahlavi (a to se tyka agrese a nikoliv nazoru)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    VEROUNKA: no v mém případě mě propleskla těžká životní situace a filozoficko-psychologicky zaměřená škola a nějaké ty "náhodamy" (náhoda je také dost špatné slovo - lepší neznám). Nepřikládám v mém případě význam obdobím i když co se má stát se stane (započalo a zatím nedokonalo). A v souvislosti s tím tedy nahodím událost z roku 2003 která u mě započala mnohé. Asi to bude delší - opět a zas ta slova - někdy nestačí na popis, pokusím se ale o to.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: a jeste k tomu je to rok stare;)
    WOOD
    WOOD --- ---
    _B2SPIRIT_: to ale bylo velmi uprimne... nic jineho, co je mozne popsat slovy, me nenapada...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MEDVIDEK: ano, uplne s tebou souhlasim, vyjadrila jsi to, co jsem ja davala dohromady v odstavcich jedinou vetou :))) PROZITEK. sem s nim :)
    (holt to tady jinak nez slovy nejde no :))) )
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: prost kdyz se vyvijis a rostes,svet jde s tebou,me okoli je primo umerne memu vedomi,plno lidi odpadlo,plno se objevilo.
    to ze se dejou ty veci ve stejnou dobu je opet z meho hlediska uplne "normalni";))nebot ty ses s temi lidmipropojena,je tam silnejsi karmicka vazba,hrajete stejnou hru,tak proto.
    k te celii fenn se radci nebudu vyjadrovat,to bych asi potom dostal bann
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MARISH: pokud te to vycerpava, tak na tom rozhodne neni nic v poradku. jakmile te cokoliv vycerpava, znamena to:

jednak to, ze nemas "imunni" drahy svych energii natolik, jak bys mela a mohla - ale to je sakra prace na dlouho, a je myslim docela i dobre si k tomu pomoci tak, ze navstivis nekoho, kdo treba pracuje profesionalne s cakrami... atd. a pak - pokud jsi takhle "otevrena", rozdavas svoji energie vsude okolo, doslova ji plytvas, ostatni ji vyuzivaji a vubec o tom treba ani nevedi... muzou se citit silnejsi v tve pritomnosti, dokonce ji muzou i podvedome vyhledavat, a kdyz jim ji prestanes davat, muzou mit pocit, ze ty sama je o energii okradas (proste a jednoduse dochazi tady potom k oboustrenemu jevu "energetickych upiru" - viz web :))) )

takze jestlize te to vycerpava, je to patrne znamenim toho, ze mas v sobe skutecne pozorovatele, cili neco jakoby "navic", co jeste neni tvym samotnym Ja. bozskost Ja btw spociva prave v tom, ze je komplexnim Ja tebe cele, vsechny osobnosti a bytosti v tobe JSOU JEDNIM, a to je to JA JSEM. takovyhhle minija ma v sobe kazdy spousty, a ukolem transformace je btw prave tyhle postupne objevovat a integrovat v onom jedinem bozskem Ja.

tim, ze tohoto pozorovatele budes integrovat, o nej neprijdes :) cili neprijdes o svoji schopnost videt veci "z nadhledu", ba prave naopak, jakmile integrujes tuto bytost do jedne a stanes se svym celistvym Ja, budou mit vsechny talenty v tobe obrovskou silu, protoze jim dovolis vyuzivat nevycerpatelne energie Jednoty, Zdroje, na ktery se pak napojis. vytvoreni velkeho bozskeho Ja v sobe je zaroven otevrenim ventilu k tomuto energetickemu Zdroji univerzalni nepodminene Lasky.

takze pak budes mit tutez schopnost, ale nebude te vycerpavat a budes ji pouzivat jenom tam, kde sama budes chtit :)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    YMLADRIS: výnikající nápad
    teoreticky to má zvládnuté kde kdo ... avšak "prožitek" je to co mění (pokud budou slova a opis stačit)
    N_I
    N_I --- ---
    bude obtizne tuhle debatu uhlidat...:]
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: myslim, ze lide se potrebujou naucit se prestat chranit svuj prostor :))))

jinak myslim, ze je to skvely napad! :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KRMELEC: nejsem si uplne jista a nechci tvuj pribeh svazovat s nicim jinym, abych se nedopustila omylu...

ale tohle, co popisujes, je - a je to tak zatim u vsech lidi, ktere znam a kteri se cestou k Sobe vydali (transformace vedomi), at jiz vedome ci nevedome - jedna takova typicka faze. udajne, podle toho, co se o tom pise, by to melo byt o vycisteni nefunkcnich vazeb, ktere te zatim obklopuji, abys mohla ve stavu transformovane vedomi navazat vztahy pro tebe funkcni s lidmi, kteri tebe chapat budou, protoze se taky budou mit radi, a jejich vedomi bude rust, stejne tak jako tvoje.

zkratka receno - mluvi se opravdu i o tom, ze se tyhle "skupinky" lidi ted na Zemi nejak rozruznuji...

at uz k tomu pristoupis jak chces a udelas si na to nazor, jaky samozrejme sama uznas za vhodne, je zajimave, ze urcite veci se opravdu deji lidem, kteri touto cestou jdou, ve stejnou chvili.

mluvi se o energiich, ktere na Zem dopadaji a tem se venuje celia fenn, cervencove v prekladu jsou napriklad zde http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2007080001

jinak to je tu (a jsou tam mesice i zpetne, takze se muzes podivat, jak to "sedi" u tebe) -
    http://starchildglobal.com/
    pripadne si zkus najit jinou stranku - nesvar velke vetsiny "esoterickych" serveru je v tom, ze jejich stranky jsou graficky aspon z meho pohledu grafika ... no skoro k uzoufani :DDDD
    MARISH
    MARISH --- ---
    VEROUNKA: jako pocit... a někdy to strašně vyčerpává
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    YMLADRIS: mam hodne podobny pocit
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    YMLADRIS: slovo do pranice;)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    jinak verounko big-up k tomu oc se v tomto klubu snazis .. nevim teda presne o co ;) ale potencial se mi zda vybornej, i kdyz je to IMO hodne tezky. no uvidis zda z toho neco vyleze.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: mela jsem takovou myslenku ze by kazdej napsal zda mel nejaky "iniciacni" zazitek, neco jako delal jsem to a to a stalo se to a to a od te doby si uvedomuju neco zasadniho o vedomi a transformuju se ;-).

co si o tom myslis.

souhlasim s tim, ze osobni sdileni je prinosnejsi nez obecne plkani. riziko je v tom, ze to byva dost intimni, lidi si potrebujou chranit svuj prostor
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: ukaze cas;)drzim palce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam