• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: já sympatizuju z houbama ;-) ale dětem do rukou(do pusy :-) nepatří...

VEROUNKA: no to sem se zase blbě vyadřil - transfigurace je vlastně to samý...já chtěl napsat něco v tom smyslu, že taková zkušenost nezaručí trvalou transformaci ;-)
    noc bohužel nebyla tantrická, spíš desfigurační :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: nic neni nemozne... nic neni nedobrovolne... :)
    ale chapu tvuj uhled pohledu :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: tak ted nevim, mozna jsi nikdy zadnou drogu nemel, ze muzes tohle napsat :))) ale to by ses divil, jak dobre se takhle hraje! :) obzvlaste lsd je luxus, tolik zvuku!! :)))) no, nicmene vyborne se mi hraje bez toho, tak nemam potrebu si tento zazitek nejak opakovat :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: ona transformace take nijak nerika ze se menis "nahoru", jen ze se menis :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: podle me jde o stejnou vec...

jde o vnitrni nastaveni - nekdo je masochista a nekdo ma rad svestkovy knedliky:)
    Ja preferuju skoky :)

ad drogy: No jo Verounko jenze kdyz ty si vezmes nejakou tu patlaninu pro "lidi" tak na tom stage asi moc dlouho hrat nebudes a ti lidi potom nebudou mit na co poskakovat a zbijou te:)
    Takze to asi neni pro tebe moc dobra trasformace:) Jedine ze by jsi se chtela zmenit na modrinu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: ne, o tom co píšeš - o tom píšeš ty, já píšu o něčem jiném, mluvím o tom, když se člověk nedobrovolně stane někým jiným a bez násilného zásahu mu nikdo nepomůže.. a na to u nás mají oprávnění jen doktoři, nikdo jiný to neriskne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARIAEL: to je zajímavý no,) však já si myslím že když člověk chce, tak dokáže všechno.. ale některý lidi toho schopni nejsou.. kdybychom takový kousky uměli všichni, bylo by to rozhodně fajn :) a psychiatrie by nebyla potřeba :)) ale zatím to tak není
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: jo me napada, slysel o telech Ka? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: ja se mezi "lidi" pocitam. ktera droga je pro me? :D
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: hmmmm... :) mas za sebou tantrickou noc? ;)
    ja nevim, ja myslim, ze to vsechno zatim, co jsem cetla a slysela o transfiguraci, je minimalne transformaci hodne blizke, skoro bych to povazovala za stejnej fenomen... jestli to neni nezbytna soucast transformace, tak je to proste z hodne podobnyho testa :) a rekla bych, ze to vede k velmi blizkym cilum :)

ARIAEL: jasne. to neni jednorazovy. akorat ve skocich :) dava prednost - to ano, ale casto neuvedomele.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: No jak ktere drogy:)) Ale rozhodne ty co jsou ty "pro lidi" tak jsou o nicem...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    F0N: To mas zbytecne, to neni clovek ale jen copy&paste z Castanedy...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: da jednorazovou - zminoval jsem to tu. Jsou to ty "skoky"...
    Nekdo dava prednost nejake pomale zmene kdy se skoro "nic nedeje" a za cas se neco zmeni...
    Nekdo zase tomu ze i za cenu bolesti a prudkych zmen vyvola skokovou zmenu...

Je to samozrejme i o tom kolik je kdo schopen dat najednou dohromady energie a vule...
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: to je asi blbý výraz(mám za sebou těžkou noc :-)
    měl jsem na mysli, že na to nejde až tak postupně, ale prostě přímočaře...tj. během okamžiku se najednou vidíš tak, jako nikdy před tim.

jinak zážitek transfigurace ještě teda nemusí bejt transformace...člověk spadne na svůj původní "level" dost snadno...takže to chce praxi a zase praxi
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _B2SPIRIT_: "vsechno to je muj osobni, uceleny nazor"

Jiste ze pane Castanedo, muzete nam odpustit ze jsme vas hned nepoznali ve Vasi soucasne inkarnaci? A kdyz ze jste naposled mluvil se svym ucitelem Donem Juanem ze Vam predal toto osobni uceni?
    A ten Vas trasformacni pribeh je take velice osobni, to se hned pozna...
    -----------------------------------------------

Hele Spirite kdyby to nebylo tak hrozne smutne tak by to bylo smesne... Jenze neco ti napsat moc nefunguje...
    Ty jsi si proste neco jednou precetl, hrozne jsi se vydesil a vse se stalo tvou realitou...
    Ale to je jenom tva osobni realita ktera se zbytkem sveta nema nic spolecneho...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: no vidis, to je super tema :) a jak to, ze jenom jednorazovou?
    F0N
    F0N --- ---
    _B2SPIRIT_: Ano cital som to, len by ma zaujimal tvoj konkretny nazor - co ty osobne vnimas ako dravca ?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: nestihnu to napsat mezi odbihanim sem z navrhovani uzasnych a jeste uzasnejch posteru pro uzasne a jeste uzasnejsi hypermarkety a podobne voloviny... ale taky sem nejaky svuj nahodim...
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    k tématu - s transformací, jak bych řek jednorázovou, případně hodně ráznou, pracuje tantra. Tedy tam se to zve transfigurací, uplná přeměna bytosti, vědomí. a kdo zažil, ví, že proti tomu už jsou drogy jenom taková legrace pro děcka :-)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Verounko a co tve transformacni pribehy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam