• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    YMLADRIS: No jisteze to tak muzes brat.. Jenze malinky rozdil je ze saman kmene na na starosti par lidi co zna a tim padem je snadno udrzi tam kde je potreba a na party se ti nazene tisice lidi kteri vsichni maji sve predstavy co a jak a jak se chteji tezce zprasit tim co si privezli za tabletky "vod kamose kamosky co to ma vod dilera z nadrazi" :))))

Takze aby jsi to mohla udelat tak jak rikas tak ty jako saman by jsi musela nejdrive zmenit ty lidi, jejich zamery atd. Ale to je proti jejich vuli a zameru, tedy nepripustne... Preci se nechces stat tim kdo pomoci magie ovlada masy, ne?
    Takze proste at chces nebo ne, nakonec skoncis tam kde jsem rikal...
    Bud nedelas nic a nebo jen pro prisne kontrolovanou a uzavrenou skupinu.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: i kdyz treba jednou budeme "samani" vsichni ze :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: exactly...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ARIAEL: toz v tom mexiku nebo kde kdyz se dela peyotlova party, tak taky prijdou "spotrebitele". je prave ukol samana aby kmenu pravidelne zprostredkovaval vyplach... ukol normalniho cloveka neni byt saman ale byt normalni clovek.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: no tywe!! :)) o tom jsem psala praci do skoly - "techno, samanismus a moznosti extrapolace v soucasnem socialnim kontextu" nebo tak nejak ucene mucene se to jmenovalo :DD muhehe

ale... to by bylo teda... v tom velkem meritku :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    "Pokusné osoby tvrdí, že se setkávají s Bohem. „Ateistou můžete být jen do dávky 0,4 mg DMT,“ prohlašují. "

Imho super hlaska... Ale dokonale presna...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: To sice ano jenze to by tam museli byt samani a ne spotrebitele:)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: jj je to produkt mozku, presneji epifyzy... Pri nekterych technikach se produkce zveda a uz to jede:)

Ja osobne k tomu zazitku tezko mohu rici neco jineho nez "instantni Buh"... V presnem slova vyznamu. Je to okamzite a neuveritelne silne. Pokud jste na tom tak dobre ze dokazete udrzet vedomi pohromade meditaci tak muzete prozkoumat hodne veci sebe sama i sveta kolem...
    Ale jak rychle to prislo tak rychle to zase je pryc... je to jen na minutku dve...

Vetsina lidi co znam tenhle zazitek ale nedokazala zpracovat. Je to proste moc. Plac, smutek, nechteli o tom mluvit a nakonec ho vytlacili z pameti...

jj ritual+meditace... Vyuzit toho ze ta droga na nejaky cas roztristi zabrany vedomi ktere tam bezne mame a muzeme prozkoumat fakt hodne.
    Ale bez tohoto je to jen takovy ekvivalent opilstvi, hledani zazitku pro zazitek a ruzne podobne veci...
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: teď si vem, jak by mohla vypadat taková rituálně ošetřená tekkno party...asi nemalý šamanismus ;-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: myslim, ze hodne vystizne receno - ritualni pristup! vsechny deje jsou "jiny", kdyz jsou provadeny ritualne :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: je fakt, že to píšu ze své pozice a já to dělám pod vedením...takže to se stane často tak nějak "samo" a dobrym směrem...ale minimálně mi tohle dalo odnět k zamyšlení

jinak k dmt - jsem slyšel, že po 5ti dnech kaya kalpy ho mozek začne produkovat. Jeden člověk, co učí jogu v bucurešti tu techniku dělal 108 dní, tak to musel být docela slušný trip :-)

jinak ty drogy - mě se rituální přístup dost osvědčil...a taky celkově určitý vědomý užití(aneb měl jsem důvod, proč si to beru)...pak to může dát fakt dost
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: http://www.reflex.cz/clanek22561.html

tady je taky dobry popis:)

Aya - copak Verounka se nikdy nenapila toho blivajzu?:) Smrdi to hrozne a chutna jeste hur :) Zvraceci orgie zaruceny :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ayahuasca. no tak to je narez :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: asi to "nej" (nejhloubeji pouzitelne) co jsem mel je DMT... A kolem toho i preparaty z tehle rodiny - DOB, houby a podobne veci...
    Vse velice ciste... A ritualni proces:)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: Myslim ze ne... Je to jen o zmene. Druha cast toho procesu je zase zpetne slozeni. A tam zalezi jestli toho vyuzijes a poskladas to lepe a nebo ne a poskladas to hure...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Asi ne:) Je fakt ze ja mel jen ty pouzitelne pro praci - tedy zadnou omitku a podobne :)
    Ale taky je fakt ze me se obecne tyhle stavy nijak "nelibi", tedy nelaka me je to opakovat pokud k tomu neni vazny duvod. A druha vec je to ze zasadne k nim se bere hluboka meditace, podle me se jen timto zpusobem tenhle stav da dobre vyuzit...
    OMI
    OMI --- ---
    DRAGEL: pojem "negativita" je tak gumovej, že do něj nacpeš i cestovatelskou výpravu na jižní pól. Nechceš to upřesnit?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: urcite je to o kompatibilite :) taky o tom, do jakyho prostredi jsme se rozhodli narodit... co si prave odzivame v minulych zivotech... a tak no :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: jo jasne, to samozrejme. doktori jsou tu opravdu od toho. a kdyz delaji svoji praci dobre, je to - pro nas pro vsechny myslim - zatim fakt velmi vitane :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: je to o kompatibilitě :-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: v případě tantry to je vždycky nahoru. A dává to taky sílu...na čemž potom dost lidí zasekne se
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: jasny :)) to je skvely, ze je kazdej "vysazenej" na jinou cast, historickou i geografickou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam