• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    ARIAEL: ehm.. kde se da sehnat DMT? :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARIAEL: a já se při dmt vůbec nikam nedostal, divný
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: asi to "nej" (nejhloubeji pouzitelne) co jsem mel je DMT... A kolem toho i preparaty z tehle rodiny - DOB, houby a podobne veci...
    Vse velice ciste... A ritualni proces:)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: Myslim ze ne... Je to jen o zmene. Druha cast toho procesu je zase zpetne slozeni. A tam zalezi jestli toho vyuzijes a poskladas to lepe a nebo ne a poskladas to hure...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Asi ne:) Je fakt ze ja mel jen ty pouzitelne pro praci - tedy zadnou omitku a podobne :)
    Ale taky je fakt ze me se obecne tyhle stavy nijak "nelibi", tedy nelaka me je to opakovat pokud k tomu neni vazny duvod. A druha vec je to ze zasadne k nim se bere hluboka meditace, podle me se jen timto zpusobem tenhle stav da dobre vyuzit...
    OMI
    OMI --- ---
    DRAGEL: pojem "negativita" je tak gumovej, že do něj nacpeš i cestovatelskou výpravu na jižní pól. Nechceš to upřesnit?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: urcite je to o kompatibilite :) taky o tom, do jakyho prostredi jsme se rozhodli narodit... co si prave odzivame v minulych zivotech... a tak no :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: jo jasne, to samozrejme. doktori jsou tu opravdu od toho. a kdyz delaji svoji praci dobre, je to - pro nas pro vsechny myslim - zatim fakt velmi vitane :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: je to o kompatibilitě :-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: v případě tantry to je vždycky nahoru. A dává to taky sílu...na čemž potom dost lidí zasekne se
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: jasny :)) to je skvely, ze je kazdej "vysazenej" na jinou cast, historickou i geografickou :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: tak jistě, máš pravdu, ona si to spískala sama.. ale nedá ti to jí nezkusit pomoct, že; a pak jsou lidi co to mají v popisu práce
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: :)))

jasne :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: to vůbec, já znam něco málo o kóšas, to je z jogy....sem nějak vysazenej na tu Indii, co se týče esoterna :-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: já sympatizuju z houbama ;-) ale dětem do rukou(do pusy :-) nepatří...

VEROUNKA: no to sem se zase blbě vyadřil - transfigurace je vlastně to samý...já chtěl napsat něco v tom smyslu, že taková zkušenost nezaručí trvalou transformaci ;-)
    noc bohužel nebyla tantrická, spíš desfigurační :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: nic neni nemozne... nic neni nedobrovolne... :)
    ale chapu tvuj uhled pohledu :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: tak ted nevim, mozna jsi nikdy zadnou drogu nemel, ze muzes tohle napsat :))) ale to by ses divil, jak dobre se takhle hraje! :) obzvlaste lsd je luxus, tolik zvuku!! :)))) no, nicmene vyborne se mi hraje bez toho, tak nemam potrebu si tento zazitek nejak opakovat :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: ona transformace take nijak nerika ze se menis "nahoru", jen ze se menis :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: podle me jde o stejnou vec...

jde o vnitrni nastaveni - nekdo je masochista a nekdo ma rad svestkovy knedliky:)
    Ja preferuju skoky :)

ad drogy: No jo Verounko jenze kdyz ty si vezmes nejakou tu patlaninu pro "lidi" tak na tom stage asi moc dlouho hrat nebudes a ti lidi potom nebudou mit na co poskakovat a zbijou te:)
    Takze to asi neni pro tebe moc dobra trasformace:) Jedine ze by jsi se chtela zmenit na modrinu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: ne, o tom co píšeš - o tom píšeš ty, já píšu o něčem jiném, mluvím o tom, když se člověk nedobrovolně stane někým jiným a bez násilného zásahu mu nikdo nepomůže.. a na to u nás mají oprávnění jen doktoři, nikdo jiný to neriskne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARIAEL: to je zajímavý no,) však já si myslím že když člověk chce, tak dokáže všechno.. ale některý lidi toho schopni nejsou.. kdybychom takový kousky uměli všichni, bylo by to rozhodně fajn :) a psychiatrie by nebyla potřeba :)) ale zatím to tak není
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: jo me napada, slysel o telech Ka? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam