• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: teď si vem, jak by mohla vypadat taková rituálně ošetřená tekkno party...asi nemalý šamanismus ;-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: myslim, ze hodne vystizne receno - ritualni pristup! vsechny deje jsou "jiny", kdyz jsou provadeny ritualne :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: je fakt, že to píšu ze své pozice a já to dělám pod vedením...takže to se stane často tak nějak "samo" a dobrym směrem...ale minimálně mi tohle dalo odnět k zamyšlení

jinak k dmt - jsem slyšel, že po 5ti dnech kaya kalpy ho mozek začne produkovat. Jeden člověk, co učí jogu v bucurešti tu techniku dělal 108 dní, tak to musel být docela slušný trip :-)

jinak ty drogy - mě se rituální přístup dost osvědčil...a taky celkově určitý vědomý užití(aneb měl jsem důvod, proč si to beru)...pak to může dát fakt dost
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: http://www.reflex.cz/clanek22561.html

tady je taky dobry popis:)

Aya - copak Verounka se nikdy nenapila toho blivajzu?:) Smrdi to hrozne a chutna jeste hur :) Zvraceci orgie zaruceny :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ayahuasca. no tak to je narez :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: asi to "nej" (nejhloubeji pouzitelne) co jsem mel je DMT... A kolem toho i preparaty z tehle rodiny - DOB, houby a podobne veci...
    Vse velice ciste... A ritualni proces:)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: Myslim ze ne... Je to jen o zmene. Druha cast toho procesu je zase zpetne slozeni. A tam zalezi jestli toho vyuzijes a poskladas to lepe a nebo ne a poskladas to hure...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Asi ne:) Je fakt ze ja mel jen ty pouzitelne pro praci - tedy zadnou omitku a podobne :)
    Ale taky je fakt ze me se obecne tyhle stavy nijak "nelibi", tedy nelaka me je to opakovat pokud k tomu neni vazny duvod. A druha vec je to ze zasadne k nim se bere hluboka meditace, podle me se jen timto zpusobem tenhle stav da dobre vyuzit...
    OMI
    OMI --- ---
    DRAGEL: pojem "negativita" je tak gumovej, že do něj nacpeš i cestovatelskou výpravu na jižní pól. Nechceš to upřesnit?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: urcite je to o kompatibilite :) taky o tom, do jakyho prostredi jsme se rozhodli narodit... co si prave odzivame v minulych zivotech... a tak no :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: jo jasne, to samozrejme. doktori jsou tu opravdu od toho. a kdyz delaji svoji praci dobre, je to - pro nas pro vsechny myslim - zatim fakt velmi vitane :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: je to o kompatibilitě :-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: v případě tantry to je vždycky nahoru. A dává to taky sílu...na čemž potom dost lidí zasekne se
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: jasny :)) to je skvely, ze je kazdej "vysazenej" na jinou cast, historickou i geografickou :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEROUNKA: tak jistě, máš pravdu, ona si to spískala sama.. ale nedá ti to jí nezkusit pomoct, že; a pak jsou lidi co to mají v popisu práce
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: :)))

jasne :)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: to vůbec, já znam něco málo o kóšas, to je z jogy....sem nějak vysazenej na tu Indii, co se týče esoterna :-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    ARIAEL: já sympatizuju z houbama ;-) ale dětem do rukou(do pusy :-) nepatří...

VEROUNKA: no to sem se zase blbě vyadřil - transfigurace je vlastně to samý...já chtěl napsat něco v tom smyslu, že taková zkušenost nezaručí trvalou transformaci ;-)
    noc bohužel nebyla tantrická, spíš desfigurační :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    PALEONTOLOG: nic neni nemozne... nic neni nedobrovolne... :)
    ale chapu tvuj uhled pohledu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam