• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    INK_FLO: jj, asi muze ... moznosti k tomu na necem byt zavisly ma clovek vzdy dost a dost :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VEROUNKA: "osobne si myslim, ze je skvely, kdyz clovek pozna z nashromazdeneho lidskeho vedeni co nejvic. " - neříkám ani jo ani ne, ale jen mě k tomu napadlo, že se z toho někdy může stát svým způsobem droga - hlad po informacích, kdy konzumuješ jen pro samotné konzumování, vyhledáváš stále nové a nové, a může se v tom ztratit smysl toho konání
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: jeste me napadlo, ze rozdily tam preci jenom mozna jsou, pokud se teda drzime nasi reality linearniho casu, protoze pokud se dozvidam neco standardnimi metodami (zkusenost, poznavani skrze uceni, vedomosti), zhustuji minule do pritomneho okamziku, zatimco ta meditace spis mozna smeruje do budoucnosti, a vychazi z okamziku, nikoli z minulosti (= nashromazdene vedomosti)...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: a taky - co to vlastne dnes obnasi? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: jakym zpusobem praktikujes tantru? nebo vubec, jaky jsou moznosti dnes tohle praktikovat? doma "v soukromi"?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: nechtela jsem po lidech nejake zcela konkretni prispevky. jen jakekoliv jine prispevky, ktere by se tykaly konecne meritu veci, jestli se pamatujes, debata na zacatku tohohle auditka byla uplne mimo a byly to samy osobni prestrelky... tak proto.

ted se tu napriklad objevila hezka debata o odpusteni... atd. :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: hm, to je od tebe pomerne hezky postoj... Jen v tom pripade si nejsem tak jisty proc jsi je tolik chtela po jinych lidech?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: hm, tak to je asi jeste zajimavejsi... :)))
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: mužského rodu ;-)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Toho by sis ani nevšimla.. Nevidíš, že to je běžná lidská reakce? Vydávat fantazii za své "zkušenosti".
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KALIPH: to by me stalo zbytecne moc usili ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: jo aha, ty myslis transformacni zazitky, hlavne ty typu zjevil se mi duch svaty a rekl mi, co mam delat :) nojono, kdyz ono se to tady zacina docela slibne rozvijet, tak to sem ted neni treba tahat :) prilezitostne, kdyz se to bude hodit, proc ne... :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    _JOAN_: zajimave. a ty jsi muz nebo zena? :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    VEROUNKA: Můžeš.
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: asi to, abych šel v souladu se svou cestou...? Co je pro mě dobrý a co je pro mě spíš brzdící...nebo tak nějak
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: No ja jen ze jsem jeste zadny necetl:) Jsi je jenom slibovala ze je napises a nic:) A nedelej ze nevis o cem mluvim:)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    YMLADRIS: mě v životě asi nejvíc vždycky posunula Šakti, když nad tim tak přemejšlim...má takovej hezky destruktivní efekt na jakýkoliv předpochopení, pýchu atp. No co, asi budu pokračovat kudy jdu...

VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ARIAEL: pisu porad... jenom svoje zkusenosti... nemuzu psat nic jinyho, nez to, co pochazi z my zkusenosti :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: no jako jestli cist, nebo meditovat, nebo tak...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Mno ja spis premyslim kdy Verounka zacne psat ty sve zkusenosti...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam