• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    INK_FLO: :))) ono je to cool? co to vlastne je? ja jsem si vzdycky myslela, ze oznaceni "slunickovi lide" je neco, k cemu se nehlasi nikdo... nebo je to nekde cool? :)

jinak jsi na to kapl, tolerance, ale ta opravdova, ne ta s ruzovou masli :), je opravdu jedina baze, na ktere se da "novy svet" :) vytvorit. neni na tom nic slunickoveho, protoze je to opravdove. ale ja za to prece nemuzu, ze to jeste maximalni vetsina lidi neumi :))) a nechci to - uprimne - nikoho ucit :)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    humor, radost, zabava, veseli je velice dulezity velice podporujici, zesmesnovani je jen negativni vyplod ega.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    no tak to zkusíme - jakou si myslíte, že hraje humor úlohu během transformace vědomí?...podle mě velkou, protože co neobstojí v testu zesměšnění, to nestojí za pozornost :-)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    INK_FLO: to ne musis se tvarit ze je to pozitivni tlachani :) Tedy vlozit do toho nakonec nejakou kryptotrasformacni zpravu :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ARIAEL: pche, já jsem si dělal ze sluníčkových lidí srandu už v době, kdy to ještě ani nebylo cool :-)

(a teď dostaneme od Verounky na zadek za plané tlachání)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    INK_FLO: no to kazdopadne, kdo neni slunickovej tak si o nejaky transformaci muze leda nechat zdat. :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    koukam ze nad tebou bdi rovnou dvakrat.... to je moooc fikany...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já bych zase kastroval pedofily.. no.. vid ARI
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    INK_FLO: Díky Bratře, ale já jsem vklidu neb nade mnou bdí sám Aštar Šuran a posílá mi Světelnou energii, takže místní kuny v čele s Monkokem nemají šanci.

ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    INK_FLO: Ted se v mode a in heslo "Zabte slunickoidy, dostanete slevu do Makra" :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    _JOAN_: tohle uz je lepsi - az na ten otresny design stranek tedy...
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ARIAEL: cece z tebe padaj strasny veci :)
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    DARUMA: a proc o nem mluvis? ty ses na nej nejak fixovanej?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DARUMA: ehm, myslím, že tady bys mohl díky převládající sluníčkové tendenci "na každém šprochu pravdy trochu, hlavně buďme tolerantní" s tak drzým prohlášením narazit :-)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VEROUNKA: Tak a ted te Monkok zavrazdi a prohlasi ze se nekde hluboko bojis kontroly v MHD a proto obdivujes kuny! :)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MONKOK: Nu, Benda je úchyl. :-)
    S tím nic nenaděláš ani kdyby ses na uši stavěl. ;-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale vzdyt kuna je takove roztomile zviratko ;)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VEROUNKA: k manipulaci - ono kdyby člověk fakt nechtěl, tak to stejně nejde...a umí ti otevřít třeba i vědomí Krišny, Vira atd. ale to už je ta okultní část tantry...
    jinak teorie - o tantře třeba http://www.sweb.cz/delfin777/Tereza/vedomi_v_siti/chram.htm
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    DARUMA: no to ani ne, spis ty dogmata ti delaj potize.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    MONKOK: Proti vesmírným kunám je potřeba bojovat! Bez soucitu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam