• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KALIPH: a presto tady zijem,takze bud muzu prijmout situaci takovou jaka je nebo ne
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    RANGDROL: Normální život v kalijuze je dost nenormální. Každodenní život může mít podobu o jaké se normálním lidem v post-komunistické zemi ani nesní.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: ???? ???? ?? ?????? ? :DDD
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    RANGDROL:flumo: ne jenom tvoje,jakakoliv představa;)nebylo to osobní;)))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    FLUMO: tvoje predstava o osviceni neni osviceni.realizace je realizace tveho potencialu a do toho spada i normalni zivot 24hod.denne to neni neco vytrzeny z kontextu,nejakej mega trip mimo.meditace je trenink,ne cíl.co je cílem meditace,co je cílem duchovní stezky?klaster neni potreba a podle myho uhlu pohledu to neni ani bud a nebo,cíl je integrace poznání s každodenním životem,jinak to nemá význam.
    VEROUNKA:
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? :D
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    4all: co je počátek vesmíru(myslim viditelný i neviditelný svět, energii, domy, ega, bohy, stvořitel, nic, ticho, nepředstavitelno) ?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ono je to taky riziko samouka, všechno má svý pro a proti, když někdo nemá vedení, tak se může spálit a naopak, když někdo ve všem spoléhá na autority, tak je cesta vpřed pomalá....a jsme zase u té zlaté střevní cesty :-)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FLUMO: ale nechme tedy ji, protože to nemáme z první ruky, stejně si myslím, že nejde sloužit dvěma pánům, minimálně ze začátku (když připustíme, že to někdo umí)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    INK_FLO: nojo, tak to asi zalezi na tom, co si pod tim predstavujes :) kazdopadne nevim, jestli je cesta za osvicenim "pachtit se za osvicenim" :))) muhehe. ale to jsem si jenom tak trochu rypla :D

ale ta prace na sobe je samozrejme nutnym zakladem - chtit byt opravdu srovnany sam se sebou, se svetem atd. ... cili "pachtit" se i za "vlastni" pohodou... to do toho naprosto nezbytne patri, to jo :)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    INK_FLO: k tomu přesně došlo: pročistila nádís a pak se jí probudila kundaliní (jak tomu říkají) se všema klasickýma příznakama plus několik a neklasickýma
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    INK_FLO: jj, to jsem taky slysela...

taky jsem o tom uvazovala, jak se hodne rikavalo - ze na neco musi byt clovek pripraveny... ze vlastne i tohle je svym zpusobem priprava... :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    my se tady jakože pachtíme za osvícením, a možná že kdyby opravdu přišlo, tak bysme byli tak zaskočení, že bysme se z toho radši zbláznili :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    další věc je, jak se k tomu dostala....tohle riziko je prý třeba v různých systémech, kdy se pracuje přímo s čakrama/energetickýma kanálama atd., že si někdo "omylem" probudí třeba takovou tu kundalíni nebojaktomuříkají a pak se diví, že ho to logicky semele
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    INK_FLO: připouštím...
    ad jogíni: prodej osvícení vynáší víc než kytky vlastně :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    případ té holky, co popisoval FLUMO mi příjde spíš tak, že TO získala moc brzy a neuměla si s tím poradit, než že by z toho automaticky vyplývalo, že jsou všichni vidoucí, jogíni, sadhuové a osvícení odkázáni k prodeji kytek v metru

asi něco, jako kdyby jste někoho, kdo se neudrží ani na kole posadili bez varování na závodní motorku se zcvaknutým plným plynem a potom, co by se logicky po pár metrech rozsekal prohlásili, že to je důkaz toho, že na takhle silné motorce se musí po pár metrech rozsekat úplně všichni
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    YMLADRIS: dík, mrknu doma, kam teď hned mířím:).

Sem realista a kladu si postupný cíle. Vidím jak se lidi přemáhaj, aby se odsekli třeba na dvě hoďky denně i při práci. No a k tomu to chcem 24/7 full servis, to musíš nějak rozjet (režim ala klášter i kdybys zůstala doma), že jo a k tomu vydělávat vatu a ještě mít čtyři děti a být činnej, koníčky a vnoučata...jako já sem jen člověk ymladris, imo to nebudu mít zároveň všecko.

ad. meditace, beru jako cíl a spočívání v něm, jinak tomu říkám cvičení.
    LOOK
    LOOK --- ---
    VEROUNKA: a jses teda 24h denne v bode 8? :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    VEROUNKA: jj neni to moc zrejmy o cem presne mluvis... jak rikam, bude potreba se na tebe nekdy mrknout ve volne prirode ;)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VEROUNKA: to bude asi nějakej ten věk vodnáře ne? :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    YMLADRIS: aha, tak tim se to vysvetluje. ja jsem myslela, ze celou dobu mluvite o bodu 8, o tom jsem totiz mluvila predtim ja a vy jste na to reagovali :)

jinak meditace je jiste jedna z cest, jak se k bodu 8 dostat
    (pak je jeste bod 9 a pak bod G :DDD)

btw neni bez zajimavosti, ze tam mas tech bodu 8 :)))
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    FLUMO: toz realizace ktera by fungovala jen kdyz nejsem cinna mne nezajima ;-)

urcite je v tom i kdyz je cinnej ... o to prave jde...

shodou okolnosti ma na youtube o 'myslenkach' kratke videjko ;-), doporucuju

http://youtube.com/watch?v=UHmaBRlmYNw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam