• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: vis,ze sem se snazil jsem napsat par svych zkusenosti a ostatni taky,mezi nimi byl i ariael,ale vydrzelo to asi den,dva?

za sebe ale muzu rict,ze v tvych prispevcich je neco,co vylozene vybizi k oponovani,stourani a slovickareni ,neco co neustale staci pozornost k tve osobe a zrejme pokud to dela vetsina lidi to bude neco skuecneho a ne pouha touha(to je fajn rým;))) se vysvihnout se svym nazorem.
    zkousela ses zamyslet proc by to tak mohlo byt?napadlo te k tomu neco?
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: no ja to vidim z jineho uhlu .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: take mi to pripada zvlastni a jak jsem jiz psala asi stokrat, doufam, ze toho jednou nebude zapotrebi, protoze vsichni ti uzasne chytri polobozi, co maji jedine prave poznani, uznaji, ze se zde jiz nemohou pro sebe sama nic dozvedet :)))

tak tedy ta atlantida... ok?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: no vidis, a ja myslim, ze se me nezastal, a ze vyjadril svuj nazor.
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: zvlastni je to, ze to proste neprejdes a neukazes priklad prispevku jaky by sis zde predstavovala.. ale neustale dokola resime co tu nechces...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: ja osobne si myslim, ze tu na to cas jeste nedozral.

ale klidne se zeptam: atlantida. kdyz uz to tu dnes padlo. co si myslite o ni a o jejim vztahu k dnesku?
    MKAA
    MKAA --- ---
    N_I: je hezke ze se sve pritelkyne zastavas.. ale myslim ze je natolik osobnost, ze si to zaridi snad sama... uz jen proto ze je tak daleko... (na te sve ceste)
    timto si akorat foukl do ohne, ktery jiz jen zhnul.. :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    N_I: zrovna jsem neco takovyho chtela napsat, ze jsem proste zalozila auditko, a chci, aby se tu dely nejake veci, a jine nikoliv :)

taky nevim, proc zrovna tohle nekomu pripada tak zvlastni...
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: no tak se zkus treba na neco zeptat ty... treba se to rozjede tim spravnym smerem....
    N_I
    N_I --- ---
    to jsou otazky jak v materske skolce...

majitelka klubu muze ve svem pokojicku delat co chce..ostatni by se meli chovat podle jejiho prani.ostatni mohou jit do jinych diskuzi.

kdo koho prvniho napadl..misto objevu a badani...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: samotnou by me zajimalo, jestli z toho muze vzniknout diskuze, v niz se bude komunikovat, jak jsem popsala, nebo nikoliv :))

jiste, jak jsem psala, je to urcite neco, v cem se ukazuje neco jak pro vas, tak pro me :) to bezesporu :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: jo takhle, jasne. tak to jo. takze me tu napadlo v tom pripade uz asi hafo lidi, aeriael, kaliph, ja si ta jmena uz ani nepamatuju, ona maji takovych mnoho souhlasek :))) proste - snazi se o to. nebo mozna ani ne, ja nevim, proc to vlatne delaji :)))

me se to ovsem nedotyka. to je taky duvod toho, proc tady furt melu a odpovidam na otazky, protoze chci, aby z toho nakonec vzniklo to, s jakym zamerem jsem do toho vstupovala. kdyby se me to dotykalo osobne, tak uz se tu davno nehadam, na to bych asi nemohla pak mit energii :))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: me skoro prijde,ze te resi uplne vsichni,co tady jsou ajestli to neni vysledek vyssiho zameru tak uz teda nevim:D
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: a proc si psala kaliphovi,ze te napadl?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    takze nevim, jak mam na tvoji otazku odpovedet. me se proste jenom nelibi, ze se tu furt resim ja a byla bych moc rada, kdyby to uz rypaly prestalo bavit :)

ted hledam, jak se to dela, kdyz se nekomu zakazuje pristup, tak snad na to prijdu :)))
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA:
    VEROUNKA --- --- 13:28:27 25.7.2008 --- 00:03 :: diskuze :: TRANSFORMACE VEDOMI ::
    KALIPH: ja? :)

ty napadas me, zacal jsi jako prvni.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: ale vsiml jsem si,ze ti uz vadili i prispevky v kterych bylo..ja si myslim,ja delam ;)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    me? no me tu myslim zatim nikdo nenapadl...
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: a kdyz mas pocit ze te nekdo napada, jakto ze nejsi natolik na vysi, ze na to proste nebudes reagovat, kdyz uz tedy jsi za tou hranici? (opravdu uprimne me to zajima.. beru jako sdileni zkusenosti)
    me to trochu nehraje s tou pokorou kterou v sobe nosim vuci Bozstvi...(nekonkretizuji Boha , kazdy ho mame preci v sobe)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: vid, taky me to udivuje...

prispevek bez posuzovani je treba ten, ve kterem NENI pritomno: "ty si myslis... ", "ty delas... " ... vkladame tak do ust druhemu cloveku interpretaci, coz nam ale neprislusi.

je to jiste pomerne novy zpusob komunikace, to chapu. ale povazuji za velmi uzitecne se ho naucit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam