• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    MTO
    MTO --- ---
    jeste teda k vcerejsku z pohledu hvezd a astrologu:
    8.8.2008
    Protože se na nás hodně lidí obrací ohledně tohoto data, rozhodl jsem se sepsat k tomuto dni pár slov. Lidé často považují data, která obsahují větší množství stejných číslic, za výjimečná. K takovým datům vzhlížejí především ti, co chtějí vstoupit do svazku manželského. Co k takovým datům může obecně říct astrologie? Možná to někoho překvapí, 8. 8. 2008 ale nic. Astrologie totiž nepracuje se samotným datem narození, ale datum a časové údaje slouží k tomu, abychom zjistili, co se v daný moment odehrávalo na nebeské báni. S číselným složením data narození astrologové nepracují, je to záležitost numerologů. Nic ovšem nebrání podívat se datu 8. 8. 2008 na zoubek z pohledu astrologického, tudíž zjistit, jaké konstelace v tomto období na nebi panují a jejichž vliv budeme pociťovat.

V této době sledujeme na nebeské báni spíše napěťové konstelace, proto i atmosféra data 8. 8. 2008 bude o napětí a třenicích. Mars, planeta činů, je disharmonicky ozářena od Pluta a Urana. Díky tomu můžeme pociťovat dlouhodoběji zvýšenou nervozitu. Lidé vstupují více do konfliktů a svoji energii nebudou schopní využívat příliš konstruktivně. Slunce s Merkurem jsou v opozici s Neptunem, proto náš pohled na svět může být mnohdy rozostřený, praktická stránka věci nám může snadno unikat.
    http://www.astroweb.cz/index.php?page=2&id_clanek=419&id_menu=81
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    Ale stejně strojvůdce-borec-stihl ubrzdit ze 130km/h na 90km/h...a valil se schovat do strojovny a přežil.no ty voe!
    OMI
    OMI --- ---
    Jo, Studénka je dobrá ironie.
    Připomínám, že historick se dycky průsery u nás děly tak, že po něčem co nemohlo držet ani vteřinu celej den dupaly zástup lidí a spaldlo to až když poslední zavřel dveře
    Od chvíle, co na trůn usedl Klaus se ty průsery furt přibližovaly, byloto těsější škody větší a pak i zranění... no a ve Studénce se to perfektně opět náhodou sešlo a vlak nabral přesně takové zpoždění, aby to spadlo přesně na vteřinu.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Včera byl nějaký extra hustý den. Na emoce, na lidi, na události...do toho ta zatracená Studenka.
    Podivně jsem byla rozladěná od rána. Mazec.
    OMI
    OMI --- ---
    No já si ten den řekl u dochtora o účtenku na těch 30,- za pozdravení a dostal jsem místo ní svoji kartu. tak upřímně -- nějak nevím, kterej komediantskej spolek meidtuje na auru veškerenstva, abych tak řekl.
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    RANGDROL: taky jsem cistila prostor, hned po probuzeni se z 11h spanku to bylo to prvni, co jsem sla delat. zapalit svici a tycinku, postat u sveho oltare.
    bry vecer;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    WIZZ: tak ja se asi jeste vymenuji;))ja jsem celkem hodne dobre uzemneny,takze ty zazitky jsou u me integrovany i do fyz.tela.jinak by to asi probihalo vic postupne z vyssich levelu do tela,ale deje se to zaraz,takze takovy trochu zemetreseni:)
    ANTENKOS:
    no ja jsem si ted cistil prostor kolem sebe doma,aby to bylo prijemnejsi,popijim caj a za chvili si asi pustim IT;)))
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    WIZZ: s tim na mekko se pridavam. vcera jsem byla velice senzitivni a vlastne jsem tak uplne nechapala ´proc´ a ´kvuli cemu´, plakala jsem mnoho, silny zazitek
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    RANGDROL: to jsem mela rano a odpo. dokonce jsem se mohla sotva hybat ;)) pak jsem to nejak rozchodila, i kdyz metro v praze ne uplne to pravy orechovy, radeji bych v tu chvili brala jedine les...ale ted nejaky zklidneni. sama pro sebe s tim souhlas, multilevel zazitek
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ANTENKOS: ja jsem ted spis jako kamen hozenej do vody;;;)))))))
    ja jsem vubec byl vcera i nejak na meko,kdyby me nekdo pustil nejakej dojak,tak u toho budu rvat jak nestabilni zenska,proste cisteni se vsim vsudy.ten proces u me zacal dva dny pred,kdyz jsem prijal urcitou svou cast,byl to takovej multilevel zazitek,citim,ze by se to molo dokoncit zitra.puvodne jsem mel jet do prahy,ale to asi vypustim a dam si tyden sam pro sebe
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    tak :)

MTO
    MTO --- ---
    ANTENKOS: tak nevim. teda. me jen strasne boli zada od vcerejska. zacala valka, OH, bylo spousty svateb...zkus nejaky seriozni astro server...

OMI: to je asi nejlepsi imho...
    http://www.duhovacesta.cz/indigo
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    Rangdrol ... ted uz jo... citim se zklidnena a asi bych se ted pripodobnila oblaku na nebi neustale se menici vetrem a presto stale svuj si pluje a nechava plynout;) preji i tobe
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    OMI: zkus pls google,tam je hodne infa,ja sem napsal,co jsem napsal,rad se rozepisu,ale asi ne dnes,mozna bude nejaky info na tech strankach duhy co daval MTO
    OMI
    OMI --- ---
    RANGDROL: ...já myslel, že to s těmi indigovými dětmi je odkaz na jednu scifárnu co jsem před pár desetiletími louskal (podepsanou ruským jménem, jak se na vzorné plagiáty tenkrát slušelo) v měsíčníku Četení o Sovětském Svazu...
    Prosil bych osvětlit, wo co sakra go...!?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ANTENKOS: presne tak;)

RANGDROL: jinak tohle bylo pro tebe antenkos,ale asi jsi to pochopila;))
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    MTO: diky za ochotu. jsem si to precetla, ale je to presne ten typ odkazu a jeho obsahu, co nejak nemusim...
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    MTO: ta tvoje dcerka na tom jednom fotu vypadá,že má svoji vlastní hlavu a do ničeho si nenechá moc kecat.pěkná.a jinak máš imho moc zajímavé čelo:)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ja jsem to mel podobny plus to zvraceni,delal jsem totiz jestee dva dny celkem silnou energetickou praci,do toho jsem moc nespal,navic jsem si daval nejaky zamery a pil vodu s kristalem.proste se to seslo vsechno zaraz,s tim dechem jsem to mel stejny.no po dlohe dobe zase nejaka sranda,vlastne to vnimam pozitivne,ale prijemny to neni
    a ted uz se mas fajn?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam