• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    OMI
    OMI --- ---
    Je fakt, že jsem dneska neseřval dva lidi, kteří si o to koledovali a se kterejma se podobrým prostě nedalo. Ale žebych se cejtil nějak líp... to zas né.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Ženský jsou na měkko častěji , melou náma i ty hormóny:-)...
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    No každopádně měl pořádný kus štěstí...
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Ja sem na tom byl stejne jako jindy, spatne me nebylo, na meko sem taky nebyl- pohoda :-)
    OMI
    OMI --- ---
    SUBHAM: Já to slyšel tak že vyskočil? Ale i tak je to trochu rpoti fyzice -- ten tah od setrvačnosti by mu utrhnul podrážky od nohou, kdyby měl zůstat stát a někam ťapkat.
    MTO
    MTO --- ---
    jeste teda k vcerejsku z pohledu hvezd a astrologu:
    8.8.2008
    Protože se na nás hodně lidí obrací ohledně tohoto data, rozhodl jsem se sepsat k tomuto dni pár slov. Lidé často považují data, která obsahují větší množství stejných číslic, za výjimečná. K takovým datům vzhlížejí především ti, co chtějí vstoupit do svazku manželského. Co k takovým datům může obecně říct astrologie? Možná to někoho překvapí, 8. 8. 2008 ale nic. Astrologie totiž nepracuje se samotným datem narození, ale datum a časové údaje slouží k tomu, abychom zjistili, co se v daný moment odehrávalo na nebeské báni. S číselným složením data narození astrologové nepracují, je to záležitost numerologů. Nic ovšem nebrání podívat se datu 8. 8. 2008 na zoubek z pohledu astrologického, tudíž zjistit, jaké konstelace v tomto období na nebi panují a jejichž vliv budeme pociťovat.

V této době sledujeme na nebeské báni spíše napěťové konstelace, proto i atmosféra data 8. 8. 2008 bude o napětí a třenicích. Mars, planeta činů, je disharmonicky ozářena od Pluta a Urana. Díky tomu můžeme pociťovat dlouhodoběji zvýšenou nervozitu. Lidé vstupují více do konfliktů a svoji energii nebudou schopní využívat příliš konstruktivně. Slunce s Merkurem jsou v opozici s Neptunem, proto náš pohled na svět může být mnohdy rozostřený, praktická stránka věci nám může snadno unikat.
    http://www.astroweb.cz/index.php?page=2&id_clanek=419&id_menu=81
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    Ale stejně strojvůdce-borec-stihl ubrzdit ze 130km/h na 90km/h...a valil se schovat do strojovny a přežil.no ty voe!
    OMI
    OMI --- ---
    Jo, Studénka je dobrá ironie.
    Připomínám, že historick se dycky průsery u nás děly tak, že po něčem co nemohlo držet ani vteřinu celej den dupaly zástup lidí a spaldlo to až když poslední zavřel dveře
    Od chvíle, co na trůn usedl Klaus se ty průsery furt přibližovaly, byloto těsější škody větší a pak i zranění... no a ve Studénce se to perfektně opět náhodou sešlo a vlak nabral přesně takové zpoždění, aby to spadlo přesně na vteřinu.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Včera byl nějaký extra hustý den. Na emoce, na lidi, na události...do toho ta zatracená Studenka.
    Podivně jsem byla rozladěná od rána. Mazec.
    OMI
    OMI --- ---
    No já si ten den řekl u dochtora o účtenku na těch 30,- za pozdravení a dostal jsem místo ní svoji kartu. tak upřímně -- nějak nevím, kterej komediantskej spolek meidtuje na auru veškerenstva, abych tak řekl.
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    RANGDROL: taky jsem cistila prostor, hned po probuzeni se z 11h spanku to bylo to prvni, co jsem sla delat. zapalit svici a tycinku, postat u sveho oltare.
    bry vecer;)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    WIZZ: tak ja se asi jeste vymenuji;))ja jsem celkem hodne dobre uzemneny,takze ty zazitky jsou u me integrovany i do fyz.tela.jinak by to asi probihalo vic postupne z vyssich levelu do tela,ale deje se to zaraz,takze takovy trochu zemetreseni:)
    ANTENKOS:
    no ja jsem si ted cistil prostor kolem sebe doma,aby to bylo prijemnejsi,popijim caj a za chvili si asi pustim IT;)))
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    WIZZ: s tim na mekko se pridavam. vcera jsem byla velice senzitivni a vlastne jsem tak uplne nechapala ´proc´ a ´kvuli cemu´, plakala jsem mnoho, silny zazitek
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    RANGDROL: to jsem mela rano a odpo. dokonce jsem se mohla sotva hybat ;)) pak jsem to nejak rozchodila, i kdyz metro v praze ne uplne to pravy orechovy, radeji bych v tu chvili brala jedine les...ale ted nejaky zklidneni. sama pro sebe s tim souhlas, multilevel zazitek
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ANTENKOS: ja jsem ted spis jako kamen hozenej do vody;;;)))))))
    ja jsem vubec byl vcera i nejak na meko,kdyby me nekdo pustil nejakej dojak,tak u toho budu rvat jak nestabilni zenska,proste cisteni se vsim vsudy.ten proces u me zacal dva dny pred,kdyz jsem prijal urcitou svou cast,byl to takovej multilevel zazitek,citim,ze by se to molo dokoncit zitra.puvodne jsem mel jet do prahy,ale to asi vypustim a dam si tyden sam pro sebe
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    tak :)

MTO
    MTO --- ---
    ANTENKOS: tak nevim. teda. me jen strasne boli zada od vcerejska. zacala valka, OH, bylo spousty svateb...zkus nejaky seriozni astro server...

OMI: to je asi nejlepsi imho...
    http://www.duhovacesta.cz/indigo
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    ANTENKOS
    ANTENKOS --- ---
    Rangdrol ... ted uz jo... citim se zklidnena a asi bych se ted pripodobnila oblaku na nebi neustale se menici vetrem a presto stale svuj si pluje a nechava plynout;) preji i tobe
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    OMI: zkus pls google,tam je hodne infa,ja sem napsal,co jsem napsal,rad se rozepisu,ale asi ne dnes,mozna bude nejaky info na tech strankach duhy co daval MTO
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam