• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    MKAA: Prisli v noci, cas si nepamatuju protoze ten nebyl dulezity. Posadil sem se na posteli a nevedel jestli je to sen ci ne. Bylo to neco napul sen- realita, tezko se to popisuje. Rozhledl sem se po pokoji ,byli uplne vsude, tolik sem jich nikdy pred tim nevidel. Pak to zacalo, napor jako prase odevsad. Nebylo to zadne premlouvani typu pojd s nami atd. (to ostatne nebylo nikdy) ale proste napor ze me hucelo v hlave jak v ulu. Vstal sem, napul bdely napul ne, sel do obyvaku a sednul si do kresla. Napor zesilil. Schoval sem hlavu mezi kolena, rozklepal se a zalil potem. Napor stale neustaval a rikal sem si ze jestli podlehnu je to v prdeli, ze se minimalne podivam do bohnic. Bylo to fakt na zblazneni. Pak vse ustalo a bylo ticho, takovy ticho ktery sem pred tim nikdy nezazil, nadherny ticho nabite cimsi co nedokazu popsat. Vstal sem- kompletni realita- a sel zpatky do postele, byl sem uplne vycerpanej. Spanek beze snu, vstaval sem hodne dlouho. No proste masakr.
    MKAA
    MKAA --- ---
    VILGEFORTZ: t to by me zajimalo :)))
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Jo tentokrat me pekne nalozili, byl to napor jakej sem jeste nezazil. Z toho usuzuji ze to zkusili naposled, posledni pokus co stal za to :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ale misty je to fakt naloz, jen co je pravda... :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: jj. :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    tak to ma byt :)
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VEROUNKA: Diky za prani. Byl to boj a ja vyhral- asi proto ze me ani nic jinyho nezbylo. Citim se ted silnejsi a je to fajn pocit :-)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja k nim skepsi nemam, beru to jako jakykoliv jiny informacni zdroj, ne kazdy mi neco da, ale osypky nemam z zadnyho :)

takze... watching... and watching out :)
    MTO
    MTO --- ---
    dopoledne sem to jen prolit tady a ted pri obidku aspon uz ctu.
    takze jen k tem datumum jeste. trebaze mate k lightworkerum skepsi, tak aspon trosku vam to muze dat...
    osmicky byly krasne udelany v polich asi ste vedle videli obrazky...
    dalsi datum jak vzpomina VEROUNKA ten podzim, by melo byt 14. rijna. takze watch out! :-)))))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    fakt jo? :))) ouje... a tak teda dodatecne vsechno nejlepsi k narozeninam!
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Tak temnota a stiny jsou pryc :-) a vypada to ze snad navzdy. Ale byl to mazec.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MTO: fakt na to posor, prosim... tot vse
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: jj,to je takovej zaklad
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    to je hodne dulezity...
    nekde jsem cetla, ze skutecnou cestu sebe sama clovek muze nastoupit az teprve tehdy, kdyz v sobe uzdravi "vnitri dite". beru to tak, jako ze kdyz vyresi vsechny problemy, ktere na sebe uvalil s rodicema v detstvi. teprve pak muzes byt sam sebou. a s tim se plne ztotoznuju...
    MTO
    MTO --- ---
    gaba je nebezpecna v kombinaci s alkoholem. znama stravila noc s hlavou u zachode misy kdyz to mixla s bublinkama...

mel sem ji jak v praskove forme, tak kdyz byl v kramech dostupny Relaxer. ted sem koukal zese da koupit v obchod s zdravou vyzivou snad taky...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    tak ono to bylo vzajemny,ale ted je to uz super a jsem rad,ze se me to povedlo vyladit
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    :))) no ty jsi teda... tak nejdriv si je vyberes, a pak je trapis jo? :DDDD jak jsi trapil rodice? ja teda asi desne... :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: no me se dotykaji vetsinou na struny zvraceni;;;;;))))))))
    nn,ale chapu a snazim se byt tolerantni,akorat podle me to casto skodi veci.
    ja jsem teda taky zviratka netrapil,ale zas jsem trapil rodice;;;;;;)))))))))))))))))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    anebo urve muscce nozicku, ale nasledujicich 10 let si to vytyka :DDD
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    indigovy dite fetuje fakt veeelmi casto, ale netrapi zviratka!!! to bych se hadala :DDD
    vsechny data jsou uzasny, to mas recht :)

jestli je channeling "spravny", poznas svoji intuici. to je uzasnej kanal, kterej ti umoznuj poznat, co brat a co nebrat v potaz. a je to individualni, stejne tak, jako jsou projevy nasi jedne spolecne cesty individualni.

takze sirit channelingy - proc ne? pokud se u nekoho dotknou nejake struny, je to tak ok. u jineho vubec nemusi.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA:
    tribeni kazdopadne;)
    jinak k tem muskam a trhani.to je mozna tvuj pripad,ale znam plno tzv.indigovych,kteri v ramci sveho zivota kradli,fetovali a trapili zviratka;))
    ja jsem mel toho 8.8.sen,ze jsem v zasnezenych horach,coz pro me symbolizuje ocistu.
    jinak k tem datum,ono kdyz se podivas na ty ruzny vypocty a informace od vsemoznych jedincu,tak je skoro kazdy datum necim uzasny.ono vsešobecne byva konec roku o dokoncovani a priprave na dalsi rok,navic ja mivam v listopadu narozky,takze to mam mega umocneny.
    kolem ale ruznych chanellingu a datumu bych byl hodne strizlivy-pise se tam porad to stejny dokola v ruznych obmenach a 90 procent z toho je blesk horoskop level,akorat,ze misto chlapku u piva to pisou babky v habitech s andelama za zady;;))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam