VEROUNKA: skvely, jako vzdy :)
TILOPA: samozrejme muzes brat ze je to jedno. bud uz jses ready na ascension, a prezijes na zemi do new age a nebo jeste nejses a Zemi opustis a budes pokracovat v dualite na jiny planete. nakonec se samozrejme vzdy musis pozvednout a vzpomenout si na to ze si buh. otazka je jen kdy. ted mas naprosto jedinecnou prilezitost povznest se spolecne s planetou Zemi, dalsi muzes mit treba za x set inkarnaci.
"malicherné ulpívání na něčem lepším, jakoby na životu v ráji, kde se lidi budou na sebe culit, dávat navzájem přednost ve dveřích, pojmenovávat se jmény jako pan Světílko, nebo paní Mírová ale jaký to má význam ? Jaký je v tom cíl ?" podle toho to vypada ze jeste moc ready nejses, ale to se da zmenit. ale je to dobra otazka, zamysli se nad tim, jakej to ma vyznam pomahat si, bejt na sebe hodny, mit se radi, spolupracovat? pokud se to povede prijdes na to ze to je jedinej spusob jak muze spolecne zit, tak aniz bysme se znicili. a je to taky jedinej zpusob jak si "zvysit vibraci", povznest se do vissich dimenzi, zapojit si dalsi casti dna, integrovat dualitu, vzpomenout si na to ze si buh - laska. budes mit takovy schopnosti a takovy vedomi jaky si ted nepredstavis. muzeme prirovnat k motylovi kterej se lyhne z larvy. je na tobe jestli chcesbejt dalsi x tisic let larva a nebo uz se chces stat motylem. rozhlidni se kolem sebe a znova se zeptej opravdu ti prijde vsechno ok na nasi spolecnosti? opravdu bysnechtel neco zmenit?
spousta lidi i tech co se povazujou za duchovne se vyvijejici, ma porad strasny problemy s bohem, laskou, slunickovejma lidickama atd. vysmivaj se tomu. nechapou ze to je presne dilo tisiciletyho programovani dualniho mozku. skously i s navijakem ze svet je zlej a musis bojovat o prezit, zit ve strachu, pritom je to presne naopak staci se prestat bat a zacit milovat. vem jedno po druhy to ceho se bojis to co nemas rad a udelej pravej opak, zacni to milovat (najdi proc to mas rad, proc to ma smysl), az budes milovat uplne vsechno. to co se ti stane, co zazijes se neda pospat, splynes se vsim, stanes se cistou laskou, bohem. zazil si nekdy extazi kdy brecis dojetim? :)