• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    GOG23
    GOG23 --- ---
    _JOAN_: každý přijde na něco jiného, důležitej je důsledek, kterej z toho vyvodíš pro sebe
    EL_PUMPOO
    EL_PUMPOO --- ---
    naopak jsou to nutne faze vyvoje.. stejne jako se nemuzes vzdat neceho, co jsi nikdy nemel.. stejne tak nemuzes milovat, pokud jsi nikdy nenavidel :) a tak porad dokola :)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    GROOVER: Je lepsi vlozit silu (i kdyz je to dost tezke) do neceho co za to stoji, nez ji vkladat do nenavisti ... Nevim jak poradit kdyz ani neznam samotny problem, kazdopadne mi muzes verit kdyz rikam ze pokud se dostanes pres smireni a odpusteni tak co ceka zatim je nescetnekrat silnejsi pocit ktery te sam nabije ... Vim to z vlastni zkusenosti - ne nadarmo se rika ze chybovat je lidske ale odpoustet je bozske ....
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    _JOAN_: nekde sem cet, ze clovek je jen bozim nastrojem na tyhle zemi... ale k cemu, na to sem neprisel
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    GOG23: hej, to by mě zajímalo, jak to myslíš a na co si třeba přišel...? Já si totiž myslim, že člověk tu je jen tak...
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    RANGDROL: na tohle asi nebudu mit silu, sorry
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: zkus to zkusit,za pokus nic nedas.az budes priste nenavidet,zkus se misto soudu sebe sama uvolnit a říct si-fajn,je to v pořádku,i tohle jsem ja,i toto je jedna z mých částí,ale není to všechno co jsem.je to akorát část mě,která si žádá pozornost,protože jsem ji dlouho potlačoval a ležela ve stínu.ve mě je ale dostatek lásky i pro tuto část.nemusím dál nenávidět,že nenávidím,můžu si zvolit cestu přijetí
    GOG23
    GOG23 --- ---
    GROOVER: tak nad tím zkus popřemýšlet ;-)
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    GOG23: netušim
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    vubec nevim proc to vam to vlastne cpu
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Možná to bude znít jako klišé, ale podle mě si stačí uvědomit to, proč tady vlastně jsi
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    je dobré se naučit milovat sebe,ikdyž nenávidíš

to podle me neni mozny
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: neni to o tom,aby neco vyhralo,ale aby se ty dve stránky spojili v jednu fungující bytost,opravdova laska a soucit musí být schpné pojmout i nejvetší nenávist.je dobré se naučit milovat sebe,ikdyž nenávidíš.to je první krok k premostění a stání se celistvým.milovat sám sebe se všemi svými stránkami je předpoklad pro vědomější a šťastnější život
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    porad proplouvam mezi dvema stavy... uz par let...bud laska a soucit az k placi nebo totalni nenavist ke vsemu az k zabijeni.... porad se to ve mne strida a ja nevim co vyhraje... jestli me to posiluje nebo nici...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: spis tvoje moudrost.mas moznost volby se rozhodnout co se svym zivotem udelas,sam si uvedomujes,ze stav deprese neni normální harmonický vztah,v kterém by jsi mohl spočívat,ale spíše něco nestandartního.Může ti to ukázat,kde ve svém životě nejsi spokojeny a jak najít cestu,jednotlivé kroky,jak vejít do spokojenosti a žít svůj život podle svých představ
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: to chapu,ono je potreba najit nekoho,kdo ti bude sympaticky,budes mu moci duverovat a otevrit se.nekoho s kym bys mohl dlouhodobeji spolupracovat.ale myslim,ze nekdy je to krok správným směrem
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    RANGDROL: ne, nedovedu si predstavit, ze bych se s tim nekomu sveril...nejsem si jistej jestli bych to dokazal...jestli bych mu vubec dokazal rict vsechno a spoustu veci nezamlcel
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    GROOVER: a co nejaka terapie?zkousel si vyhledat nejakou pomoc z venku?
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    mam strach sam ze sebe...ale na druhou stranu nemam strach z nikoho kolem... ztracim i pud sebezachovy....
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    deprese u me porad trva.... ani nechci domyslet, kam vlastne poletim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam