• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    MKAA
    MKAA --- ---
    NYA: tim se snazi na sebe upoutat alespon nejakou pozornost..
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: tím chceš říct, že si doma vyrábíš rakev?
    NYA
    NYA --- ---
    btw. nevycházím z úžasu nad svým dlouhým vedením, že mi až doteď nesvitlo, o čem tato diskuze je.. tady jde přece o New Age - tzn. transformace kosmického vědomí (resp. jakési flákoty vědomí zdržující se na dohled od Zeměkoule), k tomu bezpochyb nějaké to pomatení na rozumu neodmyslitelně patří..

takže co já vám to tu vykládám.. holt New Age znám spíše z knihy Miluj svůj život od Louise L. Hay, a ta je celá o transformaci vědomí vnitřního..
    NYA
    NYA --- ---
    TILOPA: :) jedna z patero ctností je zdržovat se opojných nápojů, o tom se nedá polemizovat..
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    NYA: ale to je špatný výklad buddhovy střední cesty :) ale vcelku normální a běžný
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: já jsem nováček.. trochu mě mrzí, že téměř ve všech diskuzích na, pro mě zajímavá, témata jedou vždycky jeden - dva lidi úplně ot a tím diskuzi zabijí
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: protože zatím jsem tu o transformaci vědomí nepřečetla vůbec nic, jenom nějaké psychotické žvanění, nic konstruktivního
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: nemyslím
    NYA
    NYA --- ---
    navrhuji přejmenovat diskuzi na "destrukce vědomí"
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: nemusí, kognitivní fce jako paměť a soustředění se současně taky zlepší
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    DIVA: o rety, palenie!! :))
    NYA
    NYA --- ---
    TILOPA: buddhovy střední cesty, která mi přijde docela normální;

...normální střední cesty, kdy si místo deseti panáky, nebo žádný alkohol dám deset piv:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    AZAKA: rany boskie ;) palpal transformace nepočká :P
    AZAKA
    AZAKA --- ---
    DIVA: "O" ! :))
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    NYA: střední cest ve smyslu buddhovy střední cesty nebo normální střední cest , kdy si místo deseti nebo žádným pivem dám 3 ?
    DIVA
    DIVA --- ---
    NYA: nn seví, to by nedostal příležitost mrdnout se a psát pod mým loginem neasi ;)
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN:transformace (přeměna) vědomí může mít mnoho různých podob- destrukce je také přeměna.
    asi se ptáš na můj způsob, ok:
    spočívá ve stabilizaci mysli a následném oprošťování od neuróz, podmínění a stereotypů. Vnímání se díky tomu zjemní a pak je možné postupovat v osvobozování a kultivaci.

MITOGEN: abstinence není žádná železná disciplína, je to přirozený stav, střední cesta mezi zhýralostí a askezí

AZAKA: to tvoje "serfování v cizích myslích" nebo jak tomu říkáš znám, imho je to spíš špatná komunikace mezi neurony, pak máš pocit kontaktu s "cizí" myslí. nefungují ti dobře transmitery

DIVA: není vůl
    DIVA
    DIVA --- ---
    azaka je vůl :) sory vespodek ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    MITOGEN: pripalena vecere, to je jako clovek na moditenu :) rekl kolega co tu vedle me sedi
    NYA
    NYA --- ---
    MITOGEN: chvilku strpení, odpovím, až dovařím večeři
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam