• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MALKHUT: :)))
    MALKHUT
    MALKHUT --- ---
    to je to ze jis jen tepelne neupraveny veci?

minulej tejden sem mel tataraka .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    a jinak docela hodne se mluvi dneska spis o vitarianstvi. zadneho neznam, vyzkousel jste to nekdo, na vlastni kuzi?
    MALKHUT
    MALKHUT --- ---
    VEROUNKA: taky si myslim
    MKAA
    MKAA --- ---
    dekuji za nazory... :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ja tedy myslim, ze vyplyne-li odvrat od masoveho konzumenstvi automaticky ze stupne duchovniho vyvoje sebe sama, na nemz se zrovna nachazime (coz se stava a je to svym zpusobem logicke), muze to byt urcity znak. ale opacne bych to nepokladala (tj. "kdo neni vegetarian, neni dost duchovne nadan" je nesmysl ;) )
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    MKAA: to neni ani tak o jedeni masa, jako o tom vztahu k tem zviratum. pokud to vychazi z toho ze zvirata milujes a vazis si jich, uvedomujes si ze to jses ty. tak pak se treba rozhodnes maso nejist.
    rozhodne nepotrebujes maso jist, nejsou v nem zadny nenahraditelny latky.
    a navic vse je vibrace, a ty ji tim jezenim prijmas, a tak s kazdym masem prijmas, integrujes do sebe vibraci usmrceni. vibrace toho jak to zvire zilo, co jedlo a co cejtilo. a bohuzel ve dnesni dobe ve vetsine pripadu to jsou vibrace dost stressovy. zvirata zijou v minimalnim prostoru, ve vlastnich exkrementech, jsou krmeny steroidama a jinejma lahudkama. a ty tohle vsechno prenasisi do sebe. nahlede na to ze to maso je vlastne shnili a fakt to trva nez se ti dostane z organismu. to je ten kritickej pohled...
    defakto jedinej prijatelnej pristup je ritual, proste beres ze to zvire ze se objetoval tobe a delas to s laskou, vazis si toho.
    tzn. v praxi kdyz si das jednou za mesic nejaky prirozene, prirodne chovany, zijici zvire a budes si toho vazit tak je to ok a naopak to je uplne uzasna udalost.
    GAF
    GAF --- ---
    Myslim si, že jezení masa není nutně překážka k tomu, aby se člověku mohla transformace přihodit. Že z hlediska transformace záleží spíš na tom, co člověk dělá nebo zažívá, z čehož zrovna to jezení masa je jen jedním z mnoha prvků. Nevim na kolik důležitym, ale myslim, že transformaci prostě příliš nebrání. Že třeba až po zažití zvláštních zážitků jeden bude třeba vědět "nakolik co jíst a třeba i jak" a do té doby je to docela jedno.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Já myslím že ne, pro mě je postoj nejedení masa pokrytectví
    MKAA
    MKAA --- ---
    zajimal by me vas nazor:
    myslite ze nejak spolu souvisi konzumace masa a rust cloveka z hlediska transformace?
    mysleno, muzu projit transformaci i kdyz jsem masozrout? nebo to je soucast cesty.. ktera ovsem nemusis byt pro kazdeho stejna...

MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: Ahojky, neni zase nejake nove cteni o prichazejicich energiich, ty clanecky co davas? .)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    nu, ja myslim, ze tech dravcu tu uz skutecne letalo az dost... :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MONKOK: What is consciousness? Consciousness is awareness that one exists within the compressed sound, tone, color and movement that creates form. tak na takhle oklestenou definici jsem jiz dlouho nenarazila, skoda ... :/
    ODE
    ODE --- ---
    VILGEFORTZ: hm, no ako keď už si to teda cez tento koncept zobereme, že dravce, tak hm, ako skôr by som si symbiózu s ním dal, než sa nechať vyjedať, mám pocit že tam vždy je aj iná možnosť, "prospešná pre ""oboch"" ", teda potom už jedneho
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    ODE: Ono to zajimave je, aspon pro me. Urcite neni spatny se nad tim zamyslet a ja osobne to beru jako jednu z moznosti. Ale kdyz uz je toho fakt moc tak me to opravdu prestava bavit. Nekdy me to pripomina takovy ty zvlastni lidi co chodej po bytech a cpou lidem letaky a knihy s velkym napisem PROBUDTE SE!!! :-)
    Jo a jestli nas nekdo nebo neco vysava a zivy se tim asi to delat musi aby prezili. Kazda bytost ci forma zivota se necim zivy takze ja v tom problem nevidim :-)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ch jo
    MKAA
    MKAA --- ---
    VILGEFORTZ: take mi chybi nejaky vyvoj..
    ODE
    ODE --- ---
    VILGEFORTZ: hm, nj, a tiež sa mi zdá že je to dosť nepotrebný koncept
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    MKAA: Jako, nebranim se nicemu, zadne myslence, ale dravcu uz tady bylo fakt dost velky hejno a je to porad dokola.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam