• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GAF: Já měl nejvíc vědomé chování tak do tří let :))
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: wtp ... ??? nejak to tam blbne ... tak tady to mas, to by snad uz melo v poradku fungovat :) - http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=9cc47b35245c136bc0b5b9d24767e377

musis tam sice asi dvacet vterin cekat, ale uz to nomae facha, pro jistotu sem to jeste zabalil :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    prazdny dokument :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: jeste ne, ale ted koukam, ze tam nic neni :)
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: njn ale i tak je to celkem povzbuzujici pokoukana :) , btw cetla si ten muj vytvor ? :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KUBBE: no, to jsem si taky rikala, ze zrovna u tohohle je to fakt skoda :/
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VEROUNKA: :) , kraaasne pokoukani :P , akorat by to chtelo v lepsi kvalite :(
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: dík, těšim se na to
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    ano. hodina a pul pekneho pokoukani
    GAF
    GAF --- ---
    VEROUNKA: to má hodinu a půl :) !
    GAF
    GAF --- ---
    CHORCHEOS: no možná že vlastně jo. Teď, kdyžs to popsal - nojo, není to vůbec špatné. No jo, to neni. Je to už hodně dobrý v porovnání s tenkrát.

Jen zase u mě bylo ještě víc předtím (tak do 16) a to jsem měl vědomý chování taky zhruba 100% Tak mi to nějak nejde do hlavy. I když o co jde, když je tu ta vipassana třeba...
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GAF: Někteří lidé se s tím plným vědomím asi musí narodit, jinak by to museli chápat, ale moc tomu nevěřím. 40-60% času, kdy je vše bezprostředně otevřené a žádný stres, mi nepřijde vůbec špatný.
    GAF
    GAF --- ---
    CHORCHEOS: Ha ! Takže ty o tom něco víš !

Kamarád říkal, že on má zapnutý vědomí furt. 100% času, v jednomkuse, pořád.... A proto docela nechápal moje někdejší problémy s tím, že jsem se dost (mno ehm většinu) času pohyboval v nevědomém jednání, jakoby ztracen nebo co.

Teď mám vědomí zapnuté tak hmm, z 40-60 procent probdělého času. A začíná to být dobrý rozdíl, panečku. Teda toho bez nočního spánku (pro Meyrinkovce a jiné "probuzení-hledače" :)))
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    GAF: Nejtěžší imo je si tu ladnost udržet alespoň po většinu času, pohybujíce se v místech střetu různých hmotných zájmů :)
    GAF
    GAF --- ---
    MALKHUT: dyk jo - to je poněkud složitě vyjádřené, časem to asi budu schopný říct líp. Proto se jdu o tom s lidma bavit, což jsem doposud spíš vůbec nedělal.
    GAF
    GAF --- ---
    MALKHUT: Ty vnímáš nějakou složku člověka, cosi co jde "zevnitř" a dalo by se to u každého člověka najít stejně, jen někdy to u člověka záhadně chybí ?
    MALKHUT
    MALKHUT --- ---
    nebo nevim, mozna nechapu co na tom resis, ale tak ja jeste spim, to me trochu omlouva
    GAF
    GAF --- ---
    MALKHUT
    MALKHUT --- ---
    GAF: nojo, nektery z lidi co se venujou "duchovnu" pusobej tak nejak klidne a prijemne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam