• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    BARUSSS: Podívej se do záklaví pod sekci "PRAVIDLA - Přečíst a dodržovat!" (pokud se ti záhlaví nezobrazuje, klikni na ten text nahoře "Záhlaví se od poslední návštěvy nezměnilo.")
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BARUSSS: pokud jsi to ty, pak nic a mínus mažu... jen to, že se tu má dodržovat formát vizitek... takhle to vypadá, že pranýřuješ nějakou další osobu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BARUSSS: jedno ode mě
    CRAYZZEEEMAN
    CRAYZZEEEMAN --- ---
    TRAMIN: díky :) final budu zpracovávat hned jak se dohodneme na selekci fotek ;) Náhledy by byly i rychleji, ale po příjezdu domů z aťasu jsem prostě odpadl :D

Taky vracím pozitivní referenci Tobě i Vendy (nevím jestli tu má profil, kdyžtak doplň jméno) a díky že jste to se mnou vydržely ač jsem dva dny nespal :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Tak rada bych pridala pozitivni ohlas na ID CRAYZZEEEMAN. Domluva rychla, byl nam sympaticky a neskutecne rychle dodal nahledy fotek (v radech hodin).
    Vysledky si zrejme vystavi na svem webu on sam
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    MODEL(KA) VIZITKA ZMATENAA
    Chtěla bych najít nějakého fotografa na fotky všeho druhu. Nebráním se v podstatě ničemu. Ideálně formou TFP. Pokud bude zájem pošlu nějaké fotografie pro představu jak vypadám na mail.)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    ahoj, mám prosbu.potřebuji na tuto neděli 25.10.2011 stylistu.jedná se o celé odpoledne v crossu, jedná se o benefiční akci, takže výdělek není, ale místo toho nabízím zajímavou reklamu na zajímavém projektu. podrobnosti v poště =)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRAMIN: diky vsem za nabidky (ani jsem nedoufala v takovy ohlas). snad to dame rychle dohromady ;)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    IVIQ: Zajímavější jsou IMHO ty verze bez fotošopy.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    IVIQ: Uff, tak to je síla. Sorry za koment, ale tohle už je moc IMO.
    IVIQ
    IVIQ --- ---
    Hledám holohlavé modelky/modely co se neboji ušpinit, pro výstavní projekt http://www.facebook.com/media/set/?set=a.135760679782340.18489.135698166455258&type=1
    SYKES
    SYKES --- ---
    TRAMIN: co tančí, kde tančí, jak vypadá... takhle moc dobrovolníků nenadeš :-) [vyvrať mi mou představu, že je to uhrovatá dvanáctiletá breakdancerka odněkud z Opavy :)]
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Hledam fotografa pro kamosku. Je tanecnice a potrebuje nejake fotky pro agenturu. Zatim je to nevydelecna zalezitost, takze idealne za nejak malo.
    nejlip do posty. dik
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Dokud je ještě sluníčko, nějaké modelínové slečny z Plzně nebo KV? kdyžtak do vzkazu. TFP jen tak do portfolia.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Scháním pro focení do školy (focení většinou v průběhu dne) "modelku" na focení v průběhu celého roku - studie člověka, focení v atelieru a v exterieru, nejspíš i akt. Focení klasicky na ČB film, výstup klasická fotografie. Nemám žádná kritéria, zárověň nemohu nabídnout žádný peníze jen výsledný fotky (možno i v digitální podobě). Případně piště do pošty...díky!
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Hledáme pokerovanější holku na focení TFCD:) www.atelierw.eu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Pro focení v neděli 11.9.2011 katalogu pro značku Fashion-mami www.fashion-mami.cz schaním modelku svoje fotografie s mírami, věkem a kontaktem zasilejte prosim na email info@photo-agency.cz
    odměna 500,- 15-20fotografií vhodné pro začínajicí či pro rozšíření portfolia.

http://www.facebook.com/group.php?gid=15472713204
    www.photo-agency.cz
    SOLIVAGANT
    SOLIVAGANT --- ---
    MIORIEL: odpověď posílám do pošty
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    Ahoj, potrebovala bych udelat par hezkych portretu (potrebuju to pridat k dotazniku). Nemate nekdo cas a chut to nafotit cca za tyden?
    DUR
    DUR --- ---
    Hairstylist VIZITKA dur
    Nechce někdo učesat? Klasika i totální magořiny, mám teď nové umělé vlasy na přidělání... práce na www.durduin.com
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam