• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    Pokus o obnovení klubu... .-)

Tento klub má sloužit k prezentaci nabídek a poptávek po fotografech, modelech/kách, vizážistů/tek a lokací.

Časem, pokud se povede, můžem zas dodržovat pravidla níže, ale teď buďme rádi za cokoli smysluplného :-)))

Aby v tom nevznikl zmatek, zkusme dodržovat určitý systém.

Chcete li se nabídnout, napište příspěvek který bude začínat role VIZITKA nick tedy například MODELKA VIZITKA FRONEMA. (další možnosti jsou FOTOGRAF (bez rozlišení pohlaví), MODEL, VIZAZISTA (opet bez rozliseni pohlavi), případně LOKACE nebo ATELIER...

Umožní to filtrovat nabídky. Do příspěvku dále napište odkud jste, jaký styl preferujete. Velmi žádoucí je ukázka nějakých prací které máte už za sebou.

Pokud chcete aktualizovat vaši nabídku smažte tu bývalou!

Rozhovor na fotografická témata není na závadu ale s mírou prosím. (Balast časem případně promažu)

rozbalit záhlaví
    TWARR
    TWARR --- ---
    PEJR: co ty čížku!
    PEJR
    PEJR --- ---
    SHULDAA: stejně tak je nespravedlivý muset poslouchat "tuto" "kořeň" a bodobný patvary :)
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    ZBJETY: takze mi mimoprazaci zase nic , chjoo :D TUTO je nespravedlivy :D
    ZBJETY
    ZBJETY --- ---
    jo,bydlim v Říčanech u Prahy,takže kdekoliv v Praze je idealni. a posilam par fotek pro představu http://betyzzz.rajce.idnes.cz/nastenka/
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    ZBJETY: a odkut jsi? (to bude asi praha podle toho ze jsi neuvedla kde to chces nafotit,, ne vsichni jsou z prahy ;) )
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Nahod nejakou svoji fotku pro predstavu
    ZBJETY
    ZBJETY --- ---
    ahoj,chtela bych nafotit s pomoci nejakyho sikovnyho fotografa par mých fotek.spoluprace mezi mnou a fotografem by byla oboustranně neplacená formou TFP. líčení,oblečení obstarám.pro bližší domluvu pište do zpráv.díky.alžběta
    TENZO
    TENZO --- ---
    Hledám slečnu pro focení na letáček, nutnost většího poprsí. V Olomouci.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    JAHMAR: jop .)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    LUCCASH: FP moje borůvková rána??
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Nekdo s vyraznym tetovanim na par cvaku?
    Par fotek tuto: http://predinsky.ic.cz/
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BARUSSS: asi jako

?
    :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MURHAAYA: já teda vidim, že slečna má krásný oči a ne úplně marnej tvar obličeje... mně připadá zajímavá i z týhle pseudofotky :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    BARUSSS: treba ze tam neni videt skoro zadnej oblicejovej rys.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    BARUSSS: Podívej se do záklaví pod sekci "PRAVIDLA - Přečíst a dodržovat!" (pokud se ti záhlaví nezobrazuje, klikni na ten text nahoře "Záhlaví se od poslední návštěvy nezměnilo.")
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BARUSSS: pokud jsi to ty, pak nic a mínus mažu... jen to, že se tu má dodržovat formát vizitek... takhle to vypadá, že pranýřuješ nějakou další osobu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BARUSSS: jedno ode mě
    CRAYZZEEEMAN
    CRAYZZEEEMAN --- ---
    TRAMIN: díky :) final budu zpracovávat hned jak se dohodneme na selekci fotek ;) Náhledy by byly i rychleji, ale po příjezdu domů z aťasu jsem prostě odpadl :D

Taky vracím pozitivní referenci Tobě i Vendy (nevím jestli tu má profil, kdyžtak doplň jméno) a díky že jste to se mnou vydržely ač jsem dva dny nespal :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Tak rada bych pridala pozitivni ohlas na ID CRAYZZEEEMAN. Domluva rychla, byl nam sympaticky a neskutecne rychle dodal nahledy fotek (v radech hodin).
    Vysledky si zrejme vystavi na svem webu on sam
    ZMATENAA
    ZMATENAA --- ---
    MODEL(KA) VIZITKA ZMATENAA
    Chtěla bych najít nějakého fotografa na fotky všeho druhu. Nebráním se v podstatě ničemu. Ideálně formou TFP. Pokud bude zájem pošlu nějaké fotografie pro představu jak vypadám na mail.)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    ahoj, mám prosbu.potřebuji na tuto neděli 25.10.2011 stylistu.jedná se o celé odpoledne v crossu, jedná se o benefiční akci, takže výdělek není, ale místo toho nabízím zajímavou reklamu na zajímavém projektu. podrobnosti v poště =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam