• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Zdravím, sháním na dnešek a sobotu nějakou modelku na TFP. Jinak fotky na FB František Vitvar - fotografie
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    tududum tum... co treba rict, ceho se ta prehlidka bude tykat? Bude tam nahota? uplna, castecna, zadna?
    6. cervna je streda, probehne pres den, vecer?
    je jedno zda modelka bude mit 50 nebo 150 kilo?
    RIEL
    RIEL --- ---
    Shnaíme modelky na prehlidku ktera probehne 6.cervna na VSUP. Fotky cele postavy prosim zasilejte na lucieriess@centrum.cz. Diky
    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    sháním hezkou holohlavou modelku na focení jedné školní práce jedné kamarádky.
    tzn, za to asi jen hezké fotky a možná nějaká flaška
    je potřeba nafotit tyto "brýle"
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.259342694143271.60964.190061444404730&type=1
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Ahoj, sháním na toto pondělí 16.4. (případně pak i pátek) modelku na TFP focení, cca od 15:30 do 17:30 max (stačí hodina) v Centru Foto Škoda, ve Vodičkově ulici v paláci Langhans. Jde o školení na profesionální středoformátové datové stěny Hasselblad (cena foťáku přes 300 tisíc), momentálně nejkvalitnější nástroj pro ateliérovou fotku.

Požadavky na modelku nejsou veliké, ideálně čistá pleť, s minimální vrstvou make-upu, delší vlasy, stačí zajímavý outfit (halenka s šátkem...), ale v podstatě je to jedno. Účel je, aby na fotkách bylo hodně detailů (pleť, vlasy, tkanina).

V případě zájmu prosím kontaktujte do pošty nebo na číslo 604432005 Vojta, předem děkuju a těším se na spolupráci, ahoj.
    ZRK
    ZRK --- ---
    ovlivněná čerstvá mamina...už mlčim, už mlčim:))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    dík za pomoc :)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    ...nevkus stoho doslova kape, brrr
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ZRK: vypada to trochu jako plastova hracka, ale to cerstvy mamine nikdo nevysvetli :) proste by to mohlo byt vkusnejsi, mno :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    SIIMA: já tam nic jiného nevidím než čerstvého kojence s kytkou na hlavě:)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    to neni jen ta kytka. fakt to na Tebe pusobi jako dite?
    ZRK
    ZRK --- ---
    :)) Kvůli obyčejný kytce na hlavě? :))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Coto? Zvonilo mi v usich
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    TWARR: nebo podvazky ;-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    SIIMA: me tam chybi vobojek a voditko ;))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ZRK: mně to už přijde přehnaný, to už není dítě
    ZRK
    ZRK --- ---
    SIIMA: Asi jsem mimo, ale mě se to teda líbí...

BTW kdyby chtěl někdo fotit miminko v Praze, tak my se nabízíme ;)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ZACK: buduarek a kojenci se ale perou o druhy housle. Prvni dycky bude hrat glamůr
    ZACK
    ZACK --- ---
    MURHAAYA: Prachy dobry, na to ze staci vzit kojence, napumpovat sedativy, narvat do sitovky a tutununu to je ale loskosny dlobecek, mrd ho bleskem dokud je v komatu. Nemuzu se dockat, az ledy polevi, foceni kojencu nebude in a na sve pravoplatne misto na trune nejvetsiho hnusu komunalni fotografie nastoupi buduarek. To ma v sobe aspon tu spravnou punkovou perverzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam