• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    Pokus o obnovení klubu... .-)

Tento klub má sloužit k prezentaci nabídek a poptávek po fotografech, modelech/kách, vizážistů/tek a lokací.

Časem, pokud se povede, můžem zas dodržovat pravidla níže, ale teď buďme rádi za cokoli smysluplného :-)))

Aby v tom nevznikl zmatek, zkusme dodržovat určitý systém.

Chcete li se nabídnout, napište příspěvek který bude začínat role VIZITKA nick tedy například MODELKA VIZITKA FRONEMA. (další možnosti jsou FOTOGRAF (bez rozlišení pohlaví), MODEL, VIZAZISTA (opet bez rozliseni pohlavi), případně LOKACE nebo ATELIER...

Umožní to filtrovat nabídky. Do příspěvku dále napište odkud jste, jaký styl preferujete. Velmi žádoucí je ukázka nějakých prací které máte už za sebou.

Pokud chcete aktualizovat vaši nabídku smažte tu bývalou!

Rozhovor na fotografická témata není na závadu ale s mírou prosím. (Balast časem případně promažu)

rozbalit záhlaví
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: nebuď línej a koukni na profil, ne? ;-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Ukaz nejakou svou fotku at vime s cim pak budeme pripadne pracovat
    KLARINULA
    KLARINULA --- ---
    hledám někoho, kdo by mi nfotil nějaký pěkný fotky..odměna dohodou :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    GRANTORINO: To by ses divila co vsechno si daj lidi na FB :P
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MURHAAYA: jako souhlas, fakt to není jednoduchý nafotit i když je zajímavej model.. fotky od různých fotografů, stejný téma, stejný světelný podmínky a jedny jsou otřesný a druhý povedený... zcela běžný
    viděla jsem miliardu fotek třeba výrazných tanečnic z jeviště, je to perfektně profi nasvíceny, tanečnice jsou jak modelky, extra štíhlý, perfektně nalíčený, oblečený, fotograf má výbornej foták a vyjede z toho fotky, že bys to ani FB nedal...
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Jasny!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    pristi tyden planuji fotit pro vlastni prezentace v praze nejaky fashion fotky plavky (mam) + kdyz bude zajimavy obleceni. schanim pripadne nejakou vizazistku + stylistku forma tfp kazdopadne kdyz se fotky povedou mozna budu mit kupce tak bysme se pak o pripadnej zisk delili jasny.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    REPLIKANT: aha...přehodnotím to ;-)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SIIMA: (... a odkdy je tohle problém? ;)))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    EOS: DUH...
    EOS
    EOS --- ---
    MURHAAYA: Neber to špatně, jen jsem chtěl říct, že jsou to často lidi už sami o sobě výrazný.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    TENZO: přesně tak. buď jsou to samý hezouni, což mě fakt neba a nelíběj se mi a ti (obvykle) starší a zajmavější mám zas problém oslovit kvůli focení (...aby si pak nemysleli, že chci vošukat ;-))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: ovšem tohle je hezounek jak vyšitej, to jo :))
    TENZO
    TENZO --- ---
    BLACKDRAGON: Protoze potkat chlapa co je zajimavej je o dost tezsi v dnesni dome. Samej gelomrd s XXL svalama v XS triku medium rare ze solarka...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    EOS: to uz mi tu par lidi davalo sezrat a jesli je portret kohokoli snadnej tak to asi vnimame jinak. ja si vybiram lidi, ktery sou zajimavy, protoze nezajimavej clovek... co na nem chces fotit. mam fotit manekyna z vylohy jen proto, ze to bude narocnejsi? Krom toho ty lidi jsou moji pratele, takze je naprosto prirozeny ze fotim svoje pratele.

krom toho, kolem hellu se motala a mota takovej pocet fotografu a vyfotit umi hovno a pritom maj stejny snadny cile jako ja a ze za tech skoro pet let sem jich uz videl hezkou radku.
    EOS
    EOS --- ---
    MURHAAYA: No právě. Ty si totiž, při vší úctě k Tvým fotkám, většinou vybíráš a priory "snadný cíle", tj. takový, který jsou už samy o sobě prvoplánově zajímavý čímsi dostatečně "exaktním". :-)
    EOS
    EOS --- ---
    BLACKDRAGON: Jasně, že je to větší výzva. Ovšem když ukecáváš babu, může si přinejhorším myslet, že ji chceš zbalit.. :-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    BLACKDRAGON: ja chlapy fotim, ale musi to byt fakt hezounci :)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    a mozno je to vacsia vyzva :)

MAR_8337x.jpg (707553 B)
    EOS
    EOS --- ---
    BLACKDRAGON: Zkus si to a poznáš. Chlap se skoro pořád tváří, jako mistr světa, ať kácí stromy, nebo si hraje s mašinkama, ale ženský stačí půjčit klobouk.. :-)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    odkud jsi spadl? to přece není pravda:)
    ale ženská obvykle vypadá na fotce o něco méně blbě než chlap, zvlášť při pózování ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam