• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    FIFULINKA
    FIFULINKA --- ---
    Shanim VIZAZISTKU na foto make-up Brno. Piste do posty, diky!
    XL1
    XL1 --- ---
    Hledám modely - pouze s barevným nebo rozsáhlým tetováním anebo množstvím piercingů.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    nyx ted udelal moznost uzivatelskych seznamu na nastenku, myslim ze to zavedu i tady, je to pohodlnejsi pro uzivatele i administratora...

tj Zabiasi, pokracuj na nastenku, a tam si muzes ted svuj odkaz hodit sam...

necham tam ten stary seznam, ale postupne by bylo fajn presouvat se do noveho
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MACHALIK: tjn jeden bys mel dostat ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FOTOGRAF VIZITKA ZABIAS

koukam ze nemam vizitku na nastence poprosil bych o ni.

portfolio: www.photo-agency.cz
    facebook: http://www.facebook.com/PhotoAgency.cz

TFP fotim takrka vsechno s nejakym napadem a duchem. dost casto mivam pri foceni volno pro nahradnici-ka ktera si muze odnest zajimave TFP fotky (prostredi, sytling atd je zdarma)

nejradsi fotim ženy se stylingem a v prostredi s externimy zdroji svetla.
    TWARR
    TWARR --- ---
    pokud to neni murhaayovo (neber si to osobne;)) trollici alter-id, tak jsem v pasti
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ban za IQ by bylo možný pojednat i plošněji.
    RAH
    RAH --- ---

zena vedle pana kolegy fotografa,byla ma "asistentka" na Castle party a vyplatilo se,protoze fotila taky a tim a i svym vzhledem strhavala pozornost na sebe a mne aspon focene objekty nehledely do objektivu...p.s:nic jsem s ni nemel,opravdu jsme jen fotili,to na okraj pro skarohlidy;-]]]
    RAH
    RAH --- ---
    Se pridam:fotograf/rah67-fotoatelier.xf.cz/-hledam modelky,modely viz obrazek nize:cyber,fetish,goths,tattoo,zajimave ucesy apod...fotim i portret a akt.Na tech strankach co jsem uvedl toho moc neni,radsi ukazu fotky fyzicky neb fotim s 99% analog;]
    RAH
    RAH --- ---
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    MURHAAYA: asi jsou ty latexový holky prostě nespolehlivý:)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    MURHAAYA: To se mi nastesti stalo jen jednou a to se melo fotit v domacim atelieru. Jinak se nastesti omluvily aspon den dva predem.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Archimedes: uspesnost 30 procent je dost tristni. U me by to znamenalo ze ve dvou ze trech pripadu to bude zruseno bez nahrady, bez omluvy... Nechapu ten myslenkovy vyvoj v tom slepicim mozku, ze si neco domluvi a pak prestanou reagovat. V dobe diaru a upominek a naramkovych hodinek... To lze hodnotit pouze jako bezohlednost a sebestrednost a takovy drubezi nasrat. Kdyz mi slecna dopredu rekne, ze mozna, protoze prace/whatever tak je to jina nez kdyz domluvime napevno cas a pak se ani neomluvi pote, co stojim nekde s plnou polni a cekam na ni...to je na pest.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    MURHAAYA: Zatím z těch, kde už byl domluvený i nějaký termín, mám přes nyx úspěšnost cca 30%. Čili jde to.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    no ja jsem taky spokojená, ozval se mi mistni fotograf kratce po inzeratu a nafotil mi skvely fotky, domluvili jsme se v poste prakticky ihned, nafitili behem 14 dnu, par mi jich upravil a foceni me bavilo a chceme se sejit k praci zase na konkretnich vecech v konkretni terminy, takze za me dobrý ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ban za IQ je skvěle přesnej termín :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    se svou trochou do mlýna - to že holky veřejně nevypisujou do auditka, že by měly zájem neznamená, že se neozvou do pošty. mě se minule ozvaly dvě. jedno focení máme za sebou, jedno před sebou.
    spolehlivost zatím dobrý:)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Ze vsech modelek takhle krz net, se vyklubala nespolehliva drubez.
    Na fotopatracce sveho casu sem daval inzerat , moje stranky byly v odkazu, psal jsem co hodlam fotit. Par holek se ozvalo a jako ze zajem by byl a pak dal nereagovaly i kdyz postu cestly. Tady z nyxu to same a bud nedorazi nebo zrusi foceni par hodin predem kdyz sem treba uz pripravenej z prace s kilama vybavy nebo to rovnou dostanou zakazny od svyho zarlivyho pritele (no booze tak nefotim fotky jak na maturitni tabla)... Vsechny co sem poznal pres nejakej inzerat se takhle vyvrbily. Ty co sem poznal osobne dopadly daleko lepe.

Proto uz hodlam fotit jen s myma vice ci mene blizkyma kamaradkama. Tenhle klub mam booknutej uz jen ze setrvacnosti.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MURHAAYA: jak jako vymstili ?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Zadne prispevky tu negeneruji odezvy. Vsechno to tu zni jako vykriky do tmy. A protoze vsechny slecny na inzerat se mi na foceni tezce vymstili, tak si uziju trochu zdejsi palivy Flame omacky a pujdu o dum dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam