• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ZABIAS: asi nám to za to nestálo ;-)
    ZRK
    ZRK --- ---
    RATTKIN: trochu velká fotka do auditka, ale tohle se mi na pohled líbí;)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    taky póza je trochu nepřirozená, ale hlavně se mi nelibil postprocesing.
    Reknete mi neco na tohle:

REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MIA_RSC: Mimo jiné již řečené, třeba ta mříž která vyrůstá slečně z hlavy, ze stejného místa pak vede plot, pak je plot přes suknici - rušivé. Hloubka ostrosti je tak veliká, aby bylo vidět romantické kamenné zábradlí a zámek, ale to by musela být kompozice úplně jiná. Jedině se mi tam líbí světlo, ale to fotku nezachrání...
    ZRK
    ZRK --- ---
    MIA_RSC: Tak za mě jako nefotografku je tam na pohled jasnejch pár chyb, co bych na fotce nesnesla. Do očí bijící přeostření, dále pokud mi jde o slečnu, nechápu, proč všechno za ní není rozostřený. Ten uřízlej kus zdi a "zámku" je tam dost nevkusný. Prostě tohle by s lepším foťákem i moje máma antitalent vyfotila stejně ne-li lépe. Jen by na to potom asi nezvládla použít fotoshop, čili by ta holka nebyla tak hnusně zostřená. A na první pohled prostě divná.

Toť moje hodnocení konkrétní fotky (nikoli útok na Zabiase) z pozice diváka.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    meli ste sanci udelat lepsi ;)
    ZACK
    ZACK --- ---
    MIA_RSC:
    1) ta kombinace amaterskyho zehleni a preostrovani je smrtici
    2) je tam toho moc, nefunguje to kompozicne, bordel, chaos
    3) dal to sem Zabias
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    co je na tý fotce tak špatnýho že to má 3- ??
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    a nebo taky vzniklo toto doufam ze priste se nekdo taky zucastni ;)

FIFULINKA
    FIFULINKA --- ---
    Shanim VIZAZISTKU na foto make-up Brno. Piste do posty, diky!
    XL1
    XL1 --- ---
    Hledám modely - pouze s barevným nebo rozsáhlým tetováním anebo množstvím piercingů.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    nyx ted udelal moznost uzivatelskych seznamu na nastenku, myslim ze to zavedu i tady, je to pohodlnejsi pro uzivatele i administratora...

tj Zabiasi, pokracuj na nastenku, a tam si muzes ted svuj odkaz hodit sam...

necham tam ten stary seznam, ale postupne by bylo fajn presouvat se do noveho
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MACHALIK: tjn jeden bys mel dostat ;)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    FOTOGRAF VIZITKA ZABIAS

koukam ze nemam vizitku na nastence poprosil bych o ni.

portfolio: www.photo-agency.cz
    facebook: http://www.facebook.com/PhotoAgency.cz

TFP fotim takrka vsechno s nejakym napadem a duchem. dost casto mivam pri foceni volno pro nahradnici-ka ktera si muze odnest zajimave TFP fotky (prostredi, sytling atd je zdarma)

nejradsi fotim ženy se stylingem a v prostredi s externimy zdroji svetla.
    TWARR
    TWARR --- ---
    pokud to neni murhaayovo (neber si to osobne;)) trollici alter-id, tak jsem v pasti
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ban za IQ by bylo možný pojednat i plošněji.
    RAH
    RAH --- ---

zena vedle pana kolegy fotografa,byla ma "asistentka" na Castle party a vyplatilo se,protoze fotila taky a tim a i svym vzhledem strhavala pozornost na sebe a mne aspon focene objekty nehledely do objektivu...p.s:nic jsem s ni nemel,opravdu jsme jen fotili,to na okraj pro skarohlidy;-]]]
    RAH
    RAH --- ---
    Se pridam:fotograf/rah67-fotoatelier.xf.cz/-hledam modelky,modely viz obrazek nize:cyber,fetish,goths,tattoo,zajimave ucesy apod...fotim i portret a akt.Na tech strankach co jsem uvedl toho moc neni,radsi ukazu fotky fyzicky neb fotim s 99% analog;]
    RAH
    RAH --- ---
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    MURHAAYA: asi jsou ty latexový holky prostě nespolehlivý:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam