• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Jezisikristemarjapano, kralovna fotograficke mandaly a nejblbejsich scanu na ceskem internetu resi, ze nekomu fotka sumi. Jeste jednou tu o urovni klubu, ta byla dobra :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SIIMA: šum se dá odstranit, ale pak se rozpadnou vlasy v takovou vybledlou kaši. mě tam šum zas tak nevadí, aspoň si příště dám víc pozor na iso
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    RATTKIN: tak proč ale pak ten šum neodstraníš, když tam je takový rozdíl mezi pletí a okolím?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SIIMA: je to bez blesku v temném ateliéru, musel sem dát max iso. Spíš nutnost než záměr.
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    SIIMA: taky sem si všimla a myslim že je to fér sem házet postřehy ze kterejch se třeba vezme poučení pro příště ..to jen tak muj názor
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    RATTKIN: proč je u první tolik šumu kolem? aby to bylo zdání čb film. fotky? tak to se nepovedlo - spousta zrní a šedi k tomu.
    ..ale sorry, tady se vlastně nehodnotí, se přesunu...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---

tak jeste pridam dvě snovější
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RATTKIN: Mozna to udelat trosku mekci a "snovejsi", vcetne processingu a svetla... Ale jinak celkem ok - minimalne o svetelne roky dal nez Zabijak :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ok dekuji za feedback.
    je to moje prvni fotka s modelkou a s bleskem.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Se to tu předělalo na hodnotící kroužek joo?
    RATTKIN: trochu nuda a to světlo je příšerný.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ZABIAS: asi nám to za to nestálo ;-)
    ZRK
    ZRK --- ---
    RATTKIN: trochu velká fotka do auditka, ale tohle se mi na pohled líbí;)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    taky póza je trochu nepřirozená, ale hlavně se mi nelibil postprocesing.
    Reknete mi neco na tohle:

REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MIA_RSC: Mimo jiné již řečené, třeba ta mříž která vyrůstá slečně z hlavy, ze stejného místa pak vede plot, pak je plot přes suknici - rušivé. Hloubka ostrosti je tak veliká, aby bylo vidět romantické kamenné zábradlí a zámek, ale to by musela být kompozice úplně jiná. Jedině se mi tam líbí světlo, ale to fotku nezachrání...
    ZRK
    ZRK --- ---
    MIA_RSC: Tak za mě jako nefotografku je tam na pohled jasnejch pár chyb, co bych na fotce nesnesla. Do očí bijící přeostření, dále pokud mi jde o slečnu, nechápu, proč všechno za ní není rozostřený. Ten uřízlej kus zdi a "zámku" je tam dost nevkusný. Prostě tohle by s lepším foťákem i moje máma antitalent vyfotila stejně ne-li lépe. Jen by na to potom asi nezvládla použít fotoshop, čili by ta holka nebyla tak hnusně zostřená. A na první pohled prostě divná.

Toť moje hodnocení konkrétní fotky (nikoli útok na Zabiase) z pozice diváka.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    meli ste sanci udelat lepsi ;)
    ZACK
    ZACK --- ---
    MIA_RSC:
    1) ta kombinace amaterskyho zehleni a preostrovani je smrtici
    2) je tam toho moc, nefunguje to kompozicne, bordel, chaos
    3) dal to sem Zabias
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    co je na tý fotce tak špatnýho že to má 3- ??
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    a nebo taky vzniklo toto doufam ze priste se nekdo taky zucastni ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam